Vecka 2

Tisdag den 28 januari idag, låt januari o halva februari gå snabbt nu! Är trött på kallt väder, snö och is. Saknar vår, sol o värme! 

Helgen gick i rasande fart, fredagens dubbeldejt med Emma o Janne var hur trevlig som helst. Lilla Nelson följde med och bara precis va med i gossade. Åt gott, drack gott, snackade massa skit och spelade spel och helt plötsligt var klockan tjugo i ett. 

Lördags fm var lugn, städade undan och åt go frukost, Joakim drog och tränade och jag åkte till jobb. Slutade strax innan tio och åkte då hem till pappa för kalas för Simon. Strax innan tolv var alla helt färdiga och gästerna hade åkt hem så det blev bedtime. 

Söndag upp i ottan för frukost, promenad till bussen i -8 c! Usch kallt! Jobbade och fick vara med och assistera vid en transvenös pacemaker insättning. Fräckt! 

Hemma vid fyra och var en slagen hjälte. Framåt kvällen orkade inte Joakim laga mat så det blev sallad från frendo. Mums! 

Igår måndag, ny vecka, andra veckan som ssk och på jobb! Sov typ hela dagen pga mensvärk! Hatar det, var längesen det var så här illa. Hoppas på att det är en engångs händelse! Så den lediga dagen gick till det liksom.

Idag blir det kvällsjobb, imorgon lika så. På torsdag fm och sedan är jag ledig fre, lör o söndag! Älskar schemat för dessa gå-bredvid-veckorna! Det är mycket att ta in och ledigheten behövs! 

Har inte så överdrivet jobbigt schema de kommande veckorna och om 17 dagar åker vi igen! Skidor i Österrike! Ser verkligen fram emot det och hoppas på att få se solen och värme nere i dalen. 

Bjuder på lite mysiga bilder från de senaste veckorna! 
Svärisarnas lilla vovve som snart får komma hem! Åhh gossi







Xoxo
Pok

Freeedag!

Hej hallå fredag hela dagen! 
Var alldeles underbart utvilad i morse! Älskar det! Käkade frukost och lät maten smälta innan jag körde till gymmet. Idag var dagen D! Hade bestämt mig för att springa milen för första gången! Hehe det var jobbigt men det gick. Hade mina nya snabba skor och det var väl inte den bästa idén med tanke på två blåsor, en på hälen och en under lilltån! Haha bra ställe under foten liksom. Ställer ju inte alls till det. 



Har precis käkat rester från igår och jag bokstavlig talat helt färdig. Ska hoppa in i duschen innan jag ska iväg till Ica för lite matinköp. Ikväll kommer Emma o Janne på dinner.  Finbesök:) 
Så städning står också på schemat en dag som denna. Det bästa är att jag inte har ngt plugg hängandes över mig, för jag går inte i skolan länge!!! Woho! Älskar bara tanken på det. 

Vill egentligen inte stå inne på gymet o springa men alltså jag vägrar springa ute när det e så kallt och isigt! 
Joakim var ute o sprang med fotbollen igår. Det gick ju som de gick, han halkade på en isfläck och trillade. Och när de hade tränat färdigt märkte han att han tappat mobilen. Great! Men som tur var hade ngn fin människa hittat den och tagit med sig hem. Så slutet gott. 

Har även en jobbhelg framför mig, men sen är jag ledig på måndag igen. Gotte :) 


Ha en underbar fredag o helg! 

Xoxo
Pok

Hem ljuva hem

Man har hunnit landa här hemma. Väldigt skönt, kommit in i den svenska tiden med, det tog dock sin lilla tid! Har varit helt snurrig jag som behövde ställa om mig direkt när jag kom hem, blev två timmars sömn första dagen. Haha bara att bita ihop. Joakim tog hand om allt det praktiska här hemma, storhandlar, tvättade, lagade mat och tog hand om mig! Haha vilken kille:) 

Nu börjar verkligheten komma i fatt! På fredag tar jag examen! Alltså jag fattar det inte, för tre år sen stod jag där helt ny och förvirrad. Trodde nog aldrig i min vildaste fantasi att jag skulle klara det, jag menar högskole studier och jag. Det har sannerligen varit blod, svett och tårar. Bokstavlig talat. Joakim har fått vara med om många ångestfyllda dagar inför tenta resultat osv. Ska bli så skönt att slippa den ångesten ett tag och bara fokusera på jobb nu. 

Så på fredag kommer mina nära och kära för att fira mig, känner mig så glad för det, har så fina människor omkring mig! Det är endast Gana som saknas, men hon har det gött i Australien och vi kommer ju bli kollegor när hon kommer hem igen. Så märkligt att vi hamnat på samma ställe av en slump egentligen! Men hur tacksam är inte jag för det, en av de finaste och äldsta vän jag har. Även om allt inte är som förut så babblas det i mun på varann och vi känner varandra innan och utantill! Gud vad jag är lyckligt lottad med mina vänner, önskar att vi alla bodde i samma stad! 

På fredag ska jag iallafall laga mat till 26 pers, haha vi får väl se hur det går. Ska få träffa min brors nya flickvän, som vi har hållet på med henne! Haha utan hennes vetskap! Är glad för hans skull och hon är säkert supertrevlig!:) 

Jag tror att år 2014 blir ett jobbar men även tid för resor och äventyr med vänner, pojkvän och familj. Började 2014 på phi phi med min finaste älskling! Det var bästa tolvslaget någonsin var så lycklig. På alla hjärtans dag åker Joakim och jag med min familj till Österrike för att åka skidor i alperna! Det kommer bli en upplevelse utan dess like. Johan och Alexandra ska också följa med! Super roligt! Sedan har jag planerat för mig själv en tripp till Kalmar för att hälsa på Johan då, en trip till Ystad saltsjöbad (ett måste). En trip till Göteborg och finaste Andrea! Och en tripp till Sthlm vill jag också hinna med! 

Träningen ska jag fortsätta med i exakt samma takt! Inte träna för mycket, för risken för tröttnandes finns big time. Hålla en lagom nivå, 2-3 gånger i veckan. Har börjat springa ihop med Joakim utomhus för att utvecklas mer och för att ha någon som sporrar mig, jag vill ju hänga på hans tempo och han vägrar ju låta mig komma före så en bra deal. Vi sprang första gången i Thailand, jag o Anne var precis hack i häl med honom! Haha

Nä nu är det dags att ta sig till gymmet, hoppas inte alla är där idag vid denna tiden! 




Xoxo
Pok

Borta bra men hemma bäst!

Hej! Är nu hemma igen som ni kanske märker. Kom hem natten till tisdagen och det var ljuvligt att komma hem. Känslan som infinner sig när man knappt sovit ngt på ett dygn haft två byten där två plan var försenade. Sov två timmar den natten, det var bara att gå upp när klockan ringde för att infinna mig på Iva 06.45. Så trött jag var, vi somnade sen på kvällen klockan 17 och vaknade 5 morgonen därpå! Haha har inte riktigt ställt om tiden ännu. Vaknade vid fyra i morse och var jättepigg. Gick upp strax innan fem eftersom att jag ändå skulle gått upp halv sex. Råkade väcka Joakim med och då kunde ju inte han somna om iheller. Efter helgen är vi nog åter i svensk tid, hoppas jag! Idag och i morgon har jag praktik på op! Känner mig sjukt snygg i de gröna kläderna! Haha 



Tillbaka till Thailand, har haft det helt ljuvligt pch har inte direkt legat på latsidan iheller utan det har varit morgonjogging, grottvandring/klättring och promenerat upp för 1200 trappsteg. Massa sol o bad ute på jättefina öar, snorklingstur med båt, fruktansvärd båttur då jag för första gången blev sjösjuk.  Helt enkelt underbart. Vi började i Phuket, kata beach, fortsatte med båt mot kho lanta, firade nyår på phi phi och åkte sen mot ao nang för rehab ( efter att alla blivit magsjuka) och avslutade sista natten i patong innan flygresan hemåt. 

















Xoxo
Pok

RSS 2.0