vintertid

Min lördag blev en jävla iddi lördag med andra ord, det tackar jag ditt fanskap för!
mer självisk, egocentrisk idiotisk sjuk människa får man NOG leta efter. Du är blockad och förhoppningsvis out of our lives. För jag, personligen orkar inte mer av den människan. Punkt (punkt)
mindre om det!

Sov hos joakim i natt, hade jättemysigt kväll, även om han spelade roulett(!!!!!!!!!!!!!!!) hängde lite hos hans parents med. Sjukt bra film halv tio på fyran, jag var nöjd! Vi fick även besök miss i nassen av tre slagna hjältar. haha galna människor, hade glömt låsa dörren. opps.

Jag vill cutta av mitt äckliga, döda, dumma, slickiga, tråkiga, ovylymiga hår! Ska nog se till att boka en tid denna veckan och cutta av typ 20 cm. Så trött på mitt hår. En förändring kan väl inte skada?! menat...

nu ska jag drassa härifrån, snart är det the hills, the city och gg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! underbart... see yha

och tentan i fredags ska vi inte tala om.. fan vad svååååååååår

xoxoxoxo

tenta ångest

än en gång, så känns det som att man lika gärna kan skita i det, fast det är viktigt. Få in det i skallen!

Snart beger jag mig iväg för tentaplugg. önskar mig lycka till, speciellt på fredag kan behövas!

tack på förhand

Friday i'm i lööve

Fredag mina damer och herrar!
Och underbart väder underbar dag?! Nää inte direkt.
Blev först väckt halv två i natt!! (du är förlåten)
Sen vaknar jag av mig själv vid fem tiden och får sms och svarar på det. sickt! Önskar att jag också var tvungen att gå upp klockan fem idag och inte klockan nio. Jag vill också ha slutat skolan nu och vara på väg hem. Inte börja skolan klockan två en fredag! Hur i helvete tänkte dem?! En Fredag?!?!
Jag kommer anlända till min bf klockan sex, en fredag. Jaja bita i det sura äpplet och move on sts.

Det blir nog en mysig men framförallt LUGN helg, vilket jag behöver badly. No party! Massa plugg, eller iallafall idag och på Söndag. En ledig dag från plugg måste man få ha. Dock har jag tenta om exakt en vecka. Men jävlar i det med plugg så går det väl hem. Juridik är fan inte det lättaste! Tänker på Andrea som har sin första tenta idag, det firrar du tjejen!!!!! I know it :)

Är väldigt rastlös just nu, blir väl att jag kommer städa lite på mitt rum och lite där nere... måste ju ha något att göra.

xoxo
pok
// världens mest positiva caroline ;)




right now

om jag skulle välja att vara en del av lagboken just nu skulle jag varit bihanget.

Done, done and DONE

Så jahaja, vad har hänt här sen sist. Bara massa underbarheter så att säga ;)
Jag har varit i underbara (?) Göteborg och min finaste Andrea! Det var party och mys som stod på schemat, det var så jävla fint att vara samlade hela JG, var så sjukt längesen. Tackar er tjejer för en otroligt bra helg med mycket roligheter och snefylla? haha älskar oss!!!!

I denna veckan (Torsdag idag) har jag varit i skolan varenda dag förutom idag, en dag stannade jag och mina vänninor kvar i lund för en studdy date, gick lite mindre bra, men det tar vi igen. Vi lunchade på en sjuukt gott ställe iallafall! Så dit ska vi igen. Idag har jag varit sjukt effektiv och gjort det absolut bästa av dagen, sett till så jag har något att göra när kursen är slut och i väntan tills jag börjar program. Har sökt in till våren nu, spännande!! Har pluggat med Johanna i flera timmar på en övningstenta, och jag kunde faktiskt saker. Så jävla nöjd. Jag har till och med varit ute och sprungit med Johanna, den ni! I morgon kommer en annan har träningsvärk. Men fint ska de va.

Nu har jag precis duschat och tänkte läsa lite i min fina civilrättbok innan jag ska sova som en jäävla stock tills klockan ringer nio i morgon!! I morgon Fredag, äntligen helg. Men lugn helg?! njaaaee, ska iallafall typ städa i morgon, yay! Sen ska jag bara mysa jävlar i det med finaste pojkvännen! På Lördag ska jag vara skogsvandrare och plocka kantareller, hehe! sen när blev jag skogsmulle, vet inte vad jag ska ha på mig, någon som vet?! haha På kvällen blir det party party för finaste Johanna!!! Söndag ska de bli försök till plugg, förhoppningsvis mår jag bra, och jag ska se despe resprisen eftersom det var fotboll i tisdags, och det gick ju bra...? Sen ska jag se the hills, the city och gossipgirl. spännande söndag! jappjapp


mysisar


xoxo
pok

Oktober

Fan tiden går snabbt när man har roligt (?)
Redan Oktober och jävligt kallt börjar det bli ute, jag vill ta fram min vinterjacka, är det för tidigt??!?! vissa människor går runt i tröja ute fortfarande och jag längtar/suktar efter min vinterjacka. whaat?!

En annan har varit i skolan, 10-12 varit hemma lite mer än en timme nu, ätit lite lagt in tvättat i garderoben och så. Känner att jag börjar bli uttråkad, har pluggat på vägen hem så känner mig sjukt nöjd med det. Blir nog snart en pw, då min ikke existerande sjukdom som rådde i helgen känns nästan helt borta! Så om jag får som jag vill blir det simma på Torsdag! Ska även i veckan, innan fredag hänga hos pappa och hämta en lite weekend väska där eftersom det är Gölaaaaborg över helgen!!! UNDERBART KUL ELLER VAD... can't wait.



xoxo
pok

RSS 2.0