Kina

Min helg var allt för bra!
Det var lite förfest+18 årsförfest på fredagen, men utgång ut i hbg. Det var myket trevligt. Träffade Anna, och det känns knappt att du varit borta i USA i ett helt år, kändes som det var igår vi var på stranden i Nyhamn. Men fan vad kul det är att du är hemma och att få träffa dig igen. Men det var en tidig hemfärd då de andra ville hem och jag inte hade kingstonpass. Men det gjorde absolut ingenting. För På Lördagen väntade bravader, ett stort cocktailparty, för att fira Ingemar mammas sambo på hans 50 års dag. Det firades i folkparken och det kom 100 personer. Det var jätte roligt, jag hade även turen att ha Andrea och Gana med mig, och så klart Fredrika också. Vi serverade och blandade drinkar och lite diverse. Dock fick vi nästan aldrig vara i baren för Andrea och Gana trodde de ägde baren!! :(

Men Fredrika och jag blev rätt fulla, och hade jätte kul dansade med de små barnen. Åhhh jag fick en danspartner han gick i femman och hette Carl, han dansade bugg på fritiden och kunde även lite folkdans men han kom inte på det just då när vi dansade. Vi dansade bäst! haha. Fredrika och jag fick även igång alla vuxna att dansa ringdans. HAHAHA så himla roligt det måste sett ut. Alla gubbar och tanter blev jätte fulla, vissa stod och hängde i baren och raggade på alla, vissa var och dansade och vissa spydda på toan. Minst sagt en lyckad fest!

Dock har jag skadat mig på fyllan som vanligt, denna gången riktigt rejält, hela mitt vänstra lår är svullet och jag har ett stort runt blåmärke. Har även skrapat  upp båda knänen. Hur kunde då detta gå till, jo vi arbetande ville ha en lite paus, så vi gick ut och satte oss på scenen på baksidan, då har de tagit bort några plankor och det var bäck svart, så jag trillade ner i detta hål och fy fan vad ont det gjorde! Måste bli bra till Kina!

I morgon är det två veckor tills vi åker till Kina, det känns helt overkligt, att vi snart sitter på flyget från kastrup till helsingfors för att sedan åka vidare till Beijing, och sedan även Shanghai. Jag längtar men jag har även lite resefeber. Men jag är glad att jag har min klass, och att jag känner mig trygg med varenda en. Ni är fina ska ni veta! Sp-unik! hehe

Idag spanade vi på en etta eller egentligen två. haha de är så sööööööööta!(L)


jag har inga dålliga förväntningar

Jag ser fram emot nästa helg, och även helgen därpå!
helgen är underbart, jag har haft en underbar sådan.
Nästa helg är det cocktail party med de bästa!
Det kommer folk från när och fjärran, (va?)
Men jag ska ta reda på en del saker då, hehehehe. jag är så nöjd över det... men bör inte ha för höga förhoppningar.
Men det hade varit så fint om det hade varit så, åhhhhhhhhhhh jag hade blivit så jävla glad!
Jag vill ju verkligen, jag bara måste. Det var ju så fint, det var ju sååååå bra, det var ju så kul.
Du var ju så jag. va? Det var ju så mysigt. hehehe... och roligt. Det var så allt?

Jag mår illa när jag tänker för mkt på det, okej andas fokusera dig caroline, boka in mycket och tänk inte, jag har ont i mitt ben efter att jag trillade med min cykel. Ett tips, cykla inte när du är full, speciellt inte på en grusväg, planera inte att svänga väldigt tvärt. Alltså det är ingen bra ide, det gör bara så fruktansvärt ont. Ha inga förhoppningar om att det ska bli en fin kväll med en person. Det är bara bortkastad tid, för dagen efter skäms vi som fan. Drick inte för mkt, det blir bara fel. Men ändå bra på ett sätt. Det är så roligt att skratta åt det.

Andrea lämnade som sagt mig i Fredags, och ville inte sova hos mig, va? ville hon visst, men det går inte att jämföra...
Jag kom hem, med två cyklar, jätte full.. (fjortis)
gick in, tog av mig byxorna och tog på mig mina strumpebyxor. sms:ade lite till julia och frågade vart hon tog vägen, sen satte jag mig i fotöljden i vardagsrummet. Slumrade till lite, telefonen ringde, julia i telen. vi pratade lite och fick veta vart hon tog vägen, jag berättade om mina planer jag hade. och att andrea lämnat mig för bättre strunder? va?
Sedan sms:ade jag och hade förhoppningar för stunden, helt onödiga pengar på dem sms:en.
Sen blev jag lite trött gick upp och la mig i sängen, hade nästan somnat, men började tänka, var är min väska?
Fick gå ner, och kom på att den ligger i cykelkorgen, och fick gå ut och hämta den, sen in igen och sova.
Dagen efter var mamma borta, Ingemar borta och oskar kommer in vid nio, får jag leka med david, nej oskar, det går inte. Kan jag åka till honom? Nej oskar det går inte, hur ska du komma dit? (har huvudvärk, vill att oskar ska vara tyst och förstå) Sen måste jag gå upp, måste ta hand om oskar. Oskar sitter på en stol en halv meter från tv:n på högsta volym och äter chips. Oskar vad gör du? äter chips, men det kan du inte göra på morgonen ju, jag vill också ha chips. Kom och sätt dig här, (sitter i sängen och pekar) sen äter vi chips tillsammans. De smulor som finns kvar i mammas och ingemars säng. haha smular ner lite. Sen säger oskar, kan vi inte kolla de sista avsnitten av greveholm, jag bara okej då. Sen mös vi. Sen kom andrea hem med en cola, och jag berättade för oskar vad andrea hade gjort. haha fint som fan. Nu gick detta blogginlägget över styr och ingen kommer orka läsa det. Men oki?

reunion!

Gårdagen bjöd på festligheter till maxad nivå!
Tjolle vår egna värd hade ställt till med fest, och inte vilken fest som helst, utan det var bruksreunion!!/ 18 års fest.
Det var så himla trevligt, och det var en massa gamla bruksare, och det var jätte roligt och de flesta var jätte fulla. En massa fina bilder togs, ingen censur där inte! Vi kom rätt tidigt till Tjolle, och drog sedan vidare till höganäs för lite mer fesligheter. Och som andrea uttryckte det så fint förut så var det en riktigt bra fylla. Alldeles sådär lagom! Dock kommer jag inte ihåg riktigt allt, och får inte ihop vissa saker, och jag trillade även med min cykel. haha just det vi cyklade enorma längder... Så vi var inte direkt några heta pinglor om man säger så. Men jag hade en jätte trevlig kväll/natt, och dansade satan i det enligt andrea. Fint ska de va!

Ikväll är det kulturnatten och Julia ska gå modevisning, så där kommer jag befinna mig. Kanske blir det sushi med girlsen, men jag är dock inte så sugen på det så jag får väl ta något annat.

En hel bra helg känns detta som med andra ord.

pusspusspuss


SATC

En väldigt kort dag i skolan, i och med halv studiedag. Vilket var hur skönt som helst. 16.16 pusspuss
Det blev att Gana och jag åkte till Ica köpte lite gott och sen hem till mig och satte oss och kollade på Satc. Sjukt fint är det. Kommer aldrig tröttna på de avsnitten fast jag sett i princip alla flera gånger redan. Det är ju så bra,och man börjar verkligen tänka på dessa frågeställningar som Carrie tar upp.

Har precis ätit up en skål med tomatsoppa, mycket gott. Det blir bara en lugn dag och kväll, med lite diverse plugg och förhoppningsvis tv. Vilket kommer bli väldigt skönt. Hoppas på lite körning också, det gick ju så bra i söndags, så nu vill jag köra hela tiden. Jag ska dock till körskolan i morgon, men vill ju fräscha upp det hela lite ;) haha
tönt jag är. Men what ever

På Fredag är det Bruksreunion och Tjolles 18 års fest. Det ska bli jätte roligt... Julia, Gana, Amelie,Andrea och jag kan det bli bättre gäng? knappast troligt. Vi är ju inbitna bruksare. tragiskt nog. haha
Men det blir fint, och antagligen Tyskland på lördag för att inhandla en massa booze, fint ska de va. Men nu måste jag avrunda, men återkommer snarast.

puss, caroline

lugn fin helg med mina fina vänner

Fredagen igår kunde inte slutat bätte en en hel kväll med mina tjejer.
JohannaT Jessica och Julia!
Vi åkte in till stan och gick på bio, inte vilken film som helst utan en mycket bra film Patrik 1,5. Det är en utav de bästa filmerna på länge, den var så otroligt fin och rolig och ja allt en film behöver vara. Den rekomenderar jag starkt er att se.
Idag Lördag, blir det kalas, och sedan är det mys med Gana och JohannaK hemma @ mig. Det blir pizza och satc marathon. Det ska bli mysigt som bara den!

Det verkar även som turen för mig har vänt i alla kategorier
Tvilling:
"Du brukar inte trivas med livet i början av september, men just i år kryllar det av roliga händelser som förbättrar ditt humör. Du har tur i kärlek, dina vänner kommer hela tiden med fina förslag och du sjuder av energi. Inga trista dagar här inte. Högt tempo och många skratt."
Kärlek/sex <3<3<3<3
kul/nöjen * * * * * 
tur/pengar ¤ ¤ ¤ ¤ ¤
- även om jag inte vet ifall jag tror på  horoskop så kommer jag kunna leva på detta ett bra tag!

Jag vet om att jag har saker att se fram emot de närmsta veckorna, dagarna, så jag ger mig nu rätten till att ha extra höga förväntningar. För det kan inte se ljusare ut för mig just nu :)


just dance, it's gonna be okey

Det är fint, och jag vill bara behålla denna känslan.
Det är en fin känsla, en känsla som gör mig glad, som jag känner rusa genom kroppen. En pulserande känsla.
Låt den stanna för ett tag, så jag känner mig bra. Inga fitt bekymmer.
Bara fina stunder med mina vänner!


Jag saknar magaluf, det har jag all rätt att göra, men i dessa stunderna ligger det lite längre bort, och jag känner mig inte nere, jag mår bra. Jag tänker inte på magaluf 24/7 längre. Jag är så nöjd över det. Minnen är tillåtna, minnen lever vi jätte länge på. Jag kommer leva ett år på magaluf, sen kommer det nytt. Om fem veckor sitter jag på ett plan till Kina, med min klass. Hur nära inpå varandra kommer vi komma. Kommer vi bli tajtare än någonsin. Kommer det bli ännu jobbigare när vi kommer hem därifrån. Eller vad kommer hända, hur kommer det kännas. Sen när studenten närmar sig och vi åker till Llorett och alla kommer vara där, hur kommer det bli?
Hur kommer sommaren vara, kommer man bara sakna allt och inte göra något åt saken?

Usch här sitter jag och tänker på framtiden, som dyster. Så ska det inte vara. Måste det roliga alltid få ett slut?

Pusseli

kick off!!

Igår var det kick off, tempel... Det började hemma hos Thorin, jätte trevligt!
Sedan bar det av mot hbg och tempel, vissa fullföljde inte planerna, men andra gjorde.
Jag hade jätte trevligt, en kväll att minnas! Även om det hela slutade som det gjorde, hoppas allt löser sig verkligen!
Idag vaknade Andrea och jag halv tre, jag har aldrig i hela mitt liv sovit så länge. Nu är vi jätte lökiga och sega och trötta, för vi sovit för länge.

Ikväll blir det F!esta igen, men det blir en lugnt kväll, då vi kommer klä oss enligt 80-talet! Imorgon är det jobb och sedan plugg, och ingen bakissmälla!!! that's the way it is! :)

pusspuss måste rusa! ha det bra peeps :)


dina tänder är som stjärnor! Gula och långt ifrån varandra

andrea magaluf 09! skickat 2008-09-02 18:48:

tjeeena smöret, står du också här och steker?

Din pappa måste vara trädgårdsmästare, för du har så schyssta lökar.

Tisdag, och mardrömsdagen. Men måste säga att jag överlevde den galant.


Jag fick precis flashbacks. Oskar sa AAAAAAAAAAo, och det gjorde Andreas i magaluf hela tiden, nu blev jag helt lyrisk igen. åhhhh måste sluta tänka på M...... nu! Måste fokusera mig, rättskunskap får inte grepp om läxan. Den var verkligen jobbig, okej jag orkar inte läsa alla sidorna iheller. Men det gör det samma, kommer en dag i morgon också, hehe har ju sovmorgon. Ingen dålli donna!
På Fredag är det F!esta, och det är det verkligen. På Lördag också, då är det party, men då är det lugnt party för min del, jobb på söndag. fuck! måste vara pigg då va. bekymrade kompisar, nä ska ta hand om daj vännen min!!!(L)

måste rusa, och detta blev en väldigt konstigt inlägg, med en massa raggningsrepliker i början. och jag är SÅ glad för din skull, och du är så history idiot!!

pusspuss/ Caroline the one and only,, wha?


RSS 2.0