26/5

Torsdag och mamsens födelsedag står på agendan!
Morgonen började vid nio, i Joakims lägenhet, då han är i gbg och jobbar. Så det var lugnt och skönt. Fxade frulle, och ringde ett samtal som sedan skulle ringas upp istället. Men ingen som ringde upp! Får göra ett nytt försök i morgon, vill gärna veta mitt sommarschema. En bra nyhet var att lönen höjt med tre kronor! woho!! Bättre än inget ;)

Kom hem till Höganäs vid ett, och gick och fixade med mammas födelsedagspresent. Vikter som man har runt vristen, handleden som man kan ha när man pw, eller när man nu vill,och en flaska sommarvin köpte jag också. Så hon blev väldigt nöjd och belåten om jag får säga det själv :)

Sen kom Morfar också, och vi fikade suuuper god cheescake, mMm. Vi fick money av morfar och snackade lite skit! Trevligt.

I morgon är det ju min dag!!! På Dagen blir det plugg, och pw. Ett måste! På kvällen ska vi till skogsbrynet för att fira oskar, mamma och mig som alla fyller år i maj månad och äta gotte!!
Lördag, blir kalas,  och sen på kvällen till pappa och fira mig :)
Söndag, åker mamma och jag till stan för att hälsa på mormor och sen tar jag nog mitt pick och pack och åker till Joakim bebbeeen. Så det blir en mysig helg, synd att det inte ska bli fint väder. åhhh

Har haft en konstig dag, illamående som kommit och gått, förstår inte riktigt! usch, hoppas det är bättre i morgon! Och att solen tittar fram lite, bara för min skull?





XoXo
PoK


Sunday all day long










Vi mös med picknik på gröningen och sedan blev det party vilket var roligt så länge det varade, idag vill jag bara gå och dö!!!


Nu ska jag ringa min bf och sen duscha och sen åka till honom, det är nog så dåligt att jag kanske inte ens orkar mysa med honom, då har det gått för långt!!
XoXo
PoK


Nästan pluggfrihelg på schemat!

Ohhh, äntligen helg, och äntligen anatomitenta skriven, hur det gick ska vi inte snacka om. Men vi får väl hoppas på det bästa, min magkänsla säger något helt annat. En HEL del gissande! Bara att ta nya tag, kan inte vara supergirl inte, fem tentor på fem veckor, det går bara inte. Kan inte fokusera mig på två saker samtidigt, en sak i taget och det går super. Sån är jag och alla är vi olika. Inte mer med det:)

Vilken fin helg det blev helt plötsligt, Imorgon blir det party,mys vad vi nu ska kalla det med finisarna Johanna och Gana, så fint det ska bli att hänga med dem, känns som år sen!! Är så glad för det, man får va glad för det lilla!

Var även lite deppig igår, då tentan idag kändes omöjlig, så hade världens bästa pojkvän igår!!! finis då! (nu nämner jag dig, hoppas du blir jätteglad, haha)

Idag är jag på hemmaplan, eller jag var i K-stad i morse och gjorde tentan men nu är jag i Höganäs, home sweet home. Tänk om alla mina finisar hade bott här med mig, eller i hbg eller var som helst, så fint det hade varit! Önska kan man! Vi bor i samma land iallafall, alltid något!

XoXo
PoK

FIN ONSDAG

Onsdagar är bra!
läkemedelsberäkningstentan godkänd därmed känns det bra att plugga inför tentan på fredag helt plötsligt. Om jag istället fått veta att denna inte suttit där den skulle hade nog inte motivationen varit på topp just nu. Men nu ska jag fan sätta denna också, så jag fixar alla tentor! Hade ju varit så jävla fint och underbart och allt vad det innebär!!!


Har sett en fin film idag, och myst med joakim, fint! nu åter till plugg, som jag har hållt på med mest idag, har till och med varit i skolan den ni!!

XoXo
PoK
(önskar jag kunde tagit en bild och visat hur glad jag är!)

suddenyl

Helt plötsligt känns det okej att plugga igen, då himlen öppnade sig och regnet vräker ner.
Just nu underhåller jag mig med ex detta: http://www.youtube.com/watch?v=D3ZDJgFDdk0&NR=1 och ska fortsätta läsa i min underbara bok snart! Det blir plugg till sex, sju sen är det klart för idag! Och då väntar bara söndag, måndag, tisdag, onsdag och torsdag, sen är det tentatime! lovely, nästa helg ska jag NÄSTAN ha en fri plugghelg, blir nog lite plugg på Sön, men Fre och Lör ska vara helt pluggfri!!!!!!!!!!!!!!!


XoXo
PoK


Friday i'm ilooove

Fredagen den 13:onde hela dagen. Och som alla andra dagar denna veckan så är det plugg som står på schemat. Jag hade ju tenta i Onsdags, jag tror jag har klarat den, då svaren ligger uppe. Men det är två uppgifter jag inte kommer ihåg vad jag svarat på. Så har faktiskt inte den blekaste om jag har klarat den eller inte. Men lovar ni att hålla alla tummar och tår??

Om en vecka exakt är det nästa tenta, Anatomi&fysiologi, mmmmhmm jippi! Vill så gärna sätta den! Det är den "stora" tentan på många poäng, så att sätta den hade varit så otroligt skönt. Jag har ju en vecka på mig nu att plugga som fan! Men var svårt det är, åtta timmar om dagen kan jag inte plugga, därför måste jag sitta ihelgen med. Klarar max sex timmar om dagen, sen får jag spel och kan inte lära mig mer. Vi är ju alla olika! Jag hoppas jag klarar den, och jag har faktiskt för en gångs skull börjat plugga i tid känns det som. Så oddsen känns rätt bra! Nu ska jag bara fortsätta vara pluggis i en vecka.

Guuud vad tråkigt detta blev nu: Men jag fyller ju faktiskt år om två veckor. DEN NI!!!! suprise suprise, hade ni koll på den??


XoXo
PoK

pluggis

Idag har det vankats sex timmas plugg, och tänkte snart avsluta dagen med bio, thor heter den och jag återkommer med en resume!

Igårkväll mös jag till det med Gana och johanna!! mysisar!!

XoXo
PoK

KRANEN

Önskar jag hade en bild, en bild säger mer än tusen ord och kan förklara allt sammans. Men tyvärr inte.
Det jag försöker komma fram till är kranen, den älskade, omtalade och numera söndriga kranen, på Linné i Göteborg. Det är en väldigt sorglig historia, som jag inte ens vet om jag vill delge här i bloggen, men jag känner att jag måste få skriva av mig. Den gick iallafall sönder, så det inte gick att få något kallvatten. En viss (K)ines blev då väldigt arg på Andrea, och sa att sådant ska inte få ha skett när han kommer hem , han förväntar sig att allt ska vara i sin ordning. Andrea med andra ord sa till sitt försvar att det inte var hon som förstört den, och att den var sönder när hon kom in. Då säger (K)inesen att det är hennes kompis som förstört den. Då säger Andrea att varför är det hon som gjort det?? Det kan varit vem som helst, och poängterar att Andrea gick in där efter honom. Sedan maler den j-vla (k)inesen på och tillslut får Andreas vän nog och säger till honom att detta förmodligen är en Kran som har några år på nacken och har gått sönder av en naturlig anledning.

Men då hörrni, har (k)inesen mage att säga att vännen inte får prata med honom och att han inte ska behöva lyssna på henne för hon bor inte där, fine en poäng. Men samtidigt ska väl vännen få försvara sig när han anklagar henne? aiiiight??

Så Kranen är alltså sönder och helvetet har brutit loss hos (K)inesen, som för övrigt är 28 år och kommunicerar antingen via utskällning eller via lappar. Mycket underhållande!!

XoXo
PoK


baby, time will tell






Har haft en supermysig helg i Göteborg!
Kom fram vid 14.00 i fredags och träffade först Freddi och Jennsan och fikade i solen! Sen tog jag spårvagnen själv (!) till Andrea. Lämnade grejerna, ner till systemet, fick köa in (!) mötte upp Cassandra, också. Och sen blev det en pw efter det. På kvällen kom Cassandra och vi lagade god mat och drack gotte på Andreas balkong. Sen var det ut och dricka gottttegotte och sen hemma vid två snåret. Lördagen mådde vi lite mindre bra, men vid två såg vi till att ligga i parken och gotta oss i solen, sen tog vi en pw parken runt och tillbaka till andrea. Fixade wookat och sen blev det en jävligt snabb pn, trötta som få (!) Snabb dusch och fixade oss, sedan bussen till Amanda med boyfriend i Frölunda och förfest med massa la grabbar för vidare mot en annan förfest och sedan excent nattklubb, eller vad det nu var! Mycket trevlig kväll!!!!!
Söndag, ännu en gång mått bättre. Gjorde så lite som möjligt. Och tog tåget hem vid fyra! Vilken fin helg, party hela helgen och fan har jag blivit gammal eller. Galet sleden man blir. (undrar om andrea blir glad för uppdatering nu?)

Nu är det måndag och haft en kort dag i skolan, nu är jag hemma i h-näs och ska snart börja packa lite osv och åka till boyfriend. Ingen dålig uppdatering nu kände jag, och det kommer nog vara kasst för de är två tentor på tre veckor nu. Plugg is prio ett faktiskt!

XoXo
PoK

RSS 2.0