Sjukstuga-dag

Det var ju tusan vilket dåligt immunförsvar jag fått helt plötsligt! Kanske skulle tagit den där influensa-sprutan ändå? 
Äsch whats Done is Done. 
Sov iallafall ut utan någon som helst ångest då de två senaste nätterna bestått av ca 4h:s sömn. 
Gick upp och åt frukost, traskade sedan iväg för att klippa mig hos min gulliga/duktiga frisör. Så skönt att känna sig avkopplad i frisörstolen 👍👍 

Sedan har dagen mest bestått av rehab från min förkylning, tung i huvudet och täppt i näsan om vart annat. Som lite grädde på moset så fick jag mensvärk också. Älskar livet! ❤️ Men får se det positivt att det är samtidigt så slipper jag dras med det utspritt i fler dagar. 
Jag har ändå lyckats göra lite lite nytta idag, bytt sängkläder (halleluja moment), städat undan i köket, tvättat, vikt tvätt samt lagt in i garderoberna och röjt upp i vardagsrummet. Jag får ju inte glömma att jag snytit mig ca 100 gånger också. 

Jag ska jobba fr.o.m. I morgon tom Tisdag, därav min lilla rehabdag. Hoppas dessa fyra dagar går snabbt och att jag hinner pigga på mig, behöver lite energi. 

Ser fram emot att julen börjar närma sig, även om jag i princip jobbar hela julveckan, ser fram emot nyår som jag hoppas kommer spenderas med några av de finaste vännerna ✊✊ och ser fram emot Italien, alperna, Canazei i slutet av Januari ❄️⛄️🎿! Sen får vi börja planera nya äventyr! Jag har ju faktiskt ett hus att tänka på också!  Haha

Men först ut ska förhoppningsvis bli en weekend i Göteborg med Johanna och Andrea, då vi tänkt julbak och jul på Liseberg. Åh så mysigt 😊 

Nu har tabletterna börjat värka och jag tänkte krypa till kojs så man hinner göra lite nytta innan jobb i morgon. 


Lite bilder från årets äventyr

2014 började i Thailand 
Jag tog äntligen examen -leg ssk

Sune o Selma flyttade in hos svärisarna 

Vi åkte en vecka till alperna, Österrike! 
Det var party i Göteborg
Aw med avd 44, prosecco och ostron 

Vi firade Anna-Lisa som fyllde 25år

Firade sommar i Göteborg med Andrea! 

Midsommar i skummeslöv även i år

Vi var på Jägersro och tittade på V75

 Vi köpte vårt drömhus 😍

✈️ till ☀️ med mamma 👭

Passade Sune & Selma 🐶🐶

Plockade massor med svamp 

Hälsade på Johan och Helena i Kalmar 


2 be continue...
Xoxo
Pok


November 2014

Är påväg hem från jobb, när jag kommer hem ska jag försöka att bums hoppa i säng så kanske jag kan komma upp vid sju tiden och ge mig på ett morgonträningspass- men observera kanske. Hur många gånger har jag inte tänkt detta och det har INTE blivit av?! Haha förmåga gånger! 

I helgen har jag varit i Kalmar , på tiden! Hälsat på Johan min kära storebror. Vi har ätit gott, druckit sjukt goda röda viner (älskar det!) shoppat, varit på julmarknad,ätit julbord,  ätit trerätters etc. Mycket god mat med andra ord. Hängde även lite med Per Morberg ;) 

I går var det Farsdag så jag åkte inom pappa, käkade mat och han fick givetvis Per Mobergs ena bok signerad :) nöjd blev han. 

Helgen innan var jag också ledig, den innehöll tappaskväll med Johanna på fredagen följt av sleepover. På lördagen tog vi röda faran till väla och shoppade loss! Riktigt härligt tjejhäng med andra ord :) Lämnade av henne hemma och körde mot Båstad, där Joakim befann sig för att hjälpa sina föräldrar med renovering av deras nya hus! Helt galet så fint det kommer bli! Allt ska bort! Köket kommer bli så fint! :) På söndagen försökte jag hjälpa till med mina stora renoveringskunskaper. Anne och jag gjorde vårt bästa med bravur! Är numera köksexpert, har ni ngr frågor är det bara att komma till mig ;) haha
När vi kom hem på efm/kväll var jag hurtig och gav mig ut på en joggingrunda. Duktig tjej! 👍👍👏 

Nu jobbar jag hela veckan, förutom fredag! Men det kommer gå fort och snart är jag ledig igen. Ska iallafall klippa mig, ÄNTLIGEN på Fredag, det behövs! 











Xoxo
Pok

RSS 2.0