Snart!!!

Snart snart ska jag också få njuta av några dagars ledighet delux! I morgon är det den jobbiga tentan och jag måste klara den annars kommer mitt självförtroende ligga på botten! Så alla som hinner se detta håll era tummar! Jag kommer vara er evigt tacksam!

Tillbaka till plugget nu då! Kör 20 min och sen paus, 20 min och sen paus osv!

Xoxo
Pok


Lycka är mitt mellan-namn

Åh vilket lyckorus jag känner just nu! Sjukt med tanke på vilken tentastress jag har inom mig!

Började dagen med skola och var i metodrummet hela dagen, akuta bukar och cvk hade vi idag! Sedan träffade jag finaste marina och hade världens mysigaste eftermiddag med henne! Det blev fika på darins och sedan lite shopping, fick nämligen lite pengar av finaste sötaste mormor förra helgen! Tacktack fina mormor!!

Kom hem vid åtta då jag kollat fel med tågtiderna, så irriterande! Men kom hem tillslut, hem till en mörk och tom lägenhet då älskling är på träningsläger! Helt underbart med en fredagskväll helt själv, längesen jag hade det!

Är så fruktansvärt taggad på två träningspass i helgen! Känner hur det spritter i kroppen! Jag har aldrig läns mig så här motiverad till träning förut men det är så jäkla kul när man uppnår mål som man sätter! Något jag aldrig trodde för bara ngn månad sen är att jag skulle klara av 10 armhävningar på tårna! Är så jäkla stolt över mig själv! Häftigt! Haha vilken nörd jag är!

Myser iallafall i soffan med naturgodis och Joakims tröja på mig... Mmm den luktar så gott!

Xoxo
Pok


Day n Night

Sitter i vår iskalla lägenhet men vill egentligen sitta i en bastu. Här är så kallt! Joakim vågar vägra lufta elementen och jag vet inte hur man gör det.
 
För närvarande är det mega mega mycket i skolan. Nästa vecka har jag två tentor, läkemedelsberäkning på Måndag och Akutsjukvårdstenta på Tors! Sen tar jag PÅSKLOV till och med Måndag sen taggar vi C-uppsats!
Som summa av kardemumma ska Joakim åka på träningsläger i morgonbitti och skall vara borta hela helgen. Därav ska min helg endast bestå av plugg och träning! Så roligt. Har inte så mycket val! Orkar inte ha en massa tentor bakom mig så det är bara att ge järnet!
 
Nu ska jag dra mig mot sovrummet om jag får då jag är bannlyst, det spelas cod för fulla muggar, hatar cod, våga vägra cod!
 
XoXo
PoK

6 mars

Idag är det den 6 mars vilket betyder att Joakim och jag har hängt ihop i tre år! Vem trodde det?? Därför har jag tänkt överraska honom med blommor och jordgubbar doppade i choklad! Blommorna kunde jag fixa! Lila och vita tulpaner. Men jordgubbarna var slut överallt:( fick improvisera med ananas och melon, men det blev inte så fint... Så Joakim skulle försöka köpa med sig jordgubbar hem från där han jobbar! Cross your fingers!

Jag har precis kommit hem från gym1, har dödat mina ben och min mage! Har jag inte träningsvärk i morgon måste jag vara sjukt fit! Ingen risk dock! Haha

Nu blir det duschen och sen ska jag göra mig lite fin😃

Xoxo
Pok


Måndag 4 mars

Hej! Dagarna springer verkligen iväg! Jag ligger i sängen och tittar på tv, helt slut efter heldag i skolan, matlagning med Joakim, snabbhandling och träning. Imorgon och på onsdag är jag ledig (plugga hemma) vilket ska bli så skönt då jag knappt kommer ihåg senast vi hade hemmaplugg 2 dagar i rad mitt i veckan! Haha slippa pendla :)

Nu är det top model Sverige!

Xoxo
Pok


RSS 2.0