Summer 2015!

Semestern har precis börjat. Vecka 1 av 3 är påbörjad. Herregud så härligt det känns! Tog två dagar hemma för att fixa ärenden osv innan jag ger mig iväg hemåt, häng med kompisar och för att spendera en vecka i Båstad. Men det är galet så mycket man kan längta efter att bara få va och inte ha några måsten. Nu efter två (!) dagar hemma håller jag på att krypa längst väggarna. Vad hände där? Just i skrivandes stund roar jag mig med EM finalen, heja Sverige! Joakim är i Gbg och jobbar så jag har verkligen ingen att prata med och kände mig bara allmänt deppig pga det. Försökte få sympati av Joakim i tele men det är inte det lättaste, han tycker bara jag gnäller. Men så sa han att jag skulle titta mig i spegeln och säga att jag var duktig, haha det hjälpte faktiskt bara att han sa det! Gulligt! 

Gårdagen började med att jag sov tills jag vaknade! Första semesterdagen ju! Åt frukost i lugn och ro, plockade undan här hemma och körde till tippen. Sen körde jag mot golfbanan, träffade alla golfnördar som skulle ut på 18 håls-banan för andra (!) gången! Galna människor... Haha jag ställde mig på ranchen och sen blev det chippning(stavning?) och puttning. 
Sen körde jag hemåt och fixade en snabb lunch hoppade in i duschen och gick sen till frisören. Klippning och en Ombre stod på schemat. Kom hem halv sju. Lagade mat och halvtittade på en film på tv. Somnade gott strax innan tolv. 

Idag vaknade jag med att solen sken in på mig. Sommar! Kände mig relativt utvilad men drog mig ngr minuter innan jag gick upp. Åt frukost och plockade undan det sista innan städfirman skulle komma. Bästa beslutet någonsin! De kom kl åtta och då körde jag till golfbanan. Kom hem vid halv elva och gjorde några ärende, när jag kom hem igen var de färdiga. Åhh så härligt med ett nystädat hus! Luktade så gott och var så rent överallt! Heaven! På våran baksida är snart ett trädäck färdigt. Herregud så härligt det ska bli när det är färdigt. Vilka sommarkvällar vi ska ha där liksom. 

Klockan är snart nio och solen skiner fortfarande som om det var mitt på dagen, ljuvligt! 

Nu ska jag försöka vara lite intresseras av matchen så hörs vi en annan dag! 





Xoxo
Pok



Juni, sommar/höst?

Härliga vecka! Den har bjudit på både höststorm och sommarvärme. Vardagarna har spenderats på jobb med bästa kollegerna. I tisdags efter jobb var det bestämt bastubad på Pålsjö. I storm. Vi badade,bastade pratade skit, skrattade och bara njöt! Riktigt härligt. Efter slöt vi upp med några fler och åt gott på barfota. Jag åt goda musslor, mums! Drack alkoholfri drink som var så god! Sen körde jag hem strax efter nio. Helt slut och stupade i säng vid tio/elva tiden. 
I Fredags hade Johanna och jag en dejt inplanerad, mitt i studenthysterin! Galet var det i stan, en riktigt härlig feststämning och vilket väder de fick. Jag svettades som en gris, hade ju helt fel kläder när jag sprang runt och gjorde mina ärenden! Haha. Men fräschare till mig hos Johanna innan vi traskade ner mot pinchos, app-restaurangen som öppnades förra lördagen. Väldigt trevligt med god mat och drinkar! Kort och gott blev vi mätta! När vi var nöjda gick vi mot Kol och mötte upp Gana och alla andra festsugna helsingborgare. Strax innan tolv avrundade vi och gick hemåt till Johanna. Slut som artist och att sova var väldigt lockande! Somnade som en stock, vaknade och åt en god långfrukost innan jag körde hemåt. Väl hemma blev det trädgårdsfix, klippa gräset, fixa med elen till vår nya fina markis och monterade ihop våra nya solstolar (när ska vi kunna utnyttja dem egentligen?). På kvällen kom Emma, Johannes och Bengtsson, vi satt ute (!) åt grillat och njöt! Vid nio tiden fick vi dock ge upp och gå in! Men ändå! Första grillningen man kunnat sitta ute och äta! Ljuvligt! Vid tolv tiden gick dem hem och vi avslutade med att halvtitta på en dålig film innan det blev läggdags. Joakim somnade bums, snarkandes och jag låg och vred och vände på mig pga det! Men somnade tillslut. Vaknade vid åtta idag av solen som sken in och tänkte äsch jag sover lite till. Men när jag väl gick upp var det molnigt och åter storm! Åhh alltså blir snart arg på riktigt!!! Vill ha sol och värme, vill njuta av vår trädgård och uteplats! 

Idag ska jag tillåta mig att ligga på soffan och göra ingenting! Men måste dock tvätta lite, handla till veckan och sen tänkte jag ge mig ut på en joggingrunda ikväll om stormen lagt sig. 
Nästa vecka är det jobb mån-fre. Ledig helgen, tredje i rad och då ska jag på golfkurs, inför min stundande proffskarriär på touren! Kommer inte bli lugnt! 





Xoxo
Pok

RSS 2.0