Shoppingdags!

Nu är det jakt på väla som väntar! Två presentkort ska sättas sprätt på! Jag är på jakt efter ett par stövlar, ett par jeans, en wunderbra och ett underklädessett. Sen är jag fit 2 go! Har ju redan köpt två julklappar till mig själv... Dagen innan julafton. Opps men fina är dem! En oss Molly inspirerad tröja och en fleecekofta 2 die for!

Fick även en blus och en armlös skjortblus av Joakim i julklapp! Jag är helnöjd!!:)

Igår hände även en rolig sak med Joakim... Men vi får vänta med att berätta om det tills det lagt sig lite... Haha stackars bebii!

Ikväll försöker jag styra upp en tjejkväll med Johanna! Men hon är svår att få tag i! Vad sysslar människan med?!

Xoxo
Pok


26 december!

Jobb gick finemang eftersom att jag hade ivana att jobba med+ att Johanna var där de två sista timmarna! Då blir ju allting lite roligare:)

Igår kväll blev det mogwai och god dricka med Andrea, Miranda och Johanna! Mys och massa skitsnack. Sen blev det en snabbis in på Wallmans för att möta upp Joakim och taxi hem
Med honom och Johannes den tandlöse!! Hahaha!


Xoxo
Pok


God jul :)

Heeey! Julafton och vad det innebär. Varit igång sen sex i morse, med jobb några timmar i morse och nu är jag helt slut! Ska jobba i morgon med 7-16 så ska krypa under täcket nu:)

Har fått många fina julklappar och gett bort många fina med:) är väl extra glad över min fina tv som så fint ska följa med till mitt korridorsrum!

Nu signar jag ut!

Xoxo
Pok


Så jävla glad!

Satte GODKÄNT på ännu en tenta och kurs!! Så jävla gött!! Så nu är jag GLAD och förtjänar verkligen ett gott jullov! Det kan ingen hindra mig. Men börjar med tre jobbdagen, med början i morgon. Klockan ringer 06.00 och jag börjar sju! Sen kör vi jobb hela helgen! Julafton ska firas och juldagen ska spenderad med fina tjejer! Sen ska de bytas julklappar med Joakim i nästa vecka:) myys! Nu sova:) natti


Xoxo pok


Tisdag DELUXE och allt vad det innebär!

Har haft en skön och produktiv tisdag! Plugget har gått bra har fått in jävligt mkt i skallen!! Och mer ska in för idag och i morgon är det slutspurt och jag känner att denna gången kan det verkligen gå vägen! Så jag hoppas att det gör det denna gången!! För då har jag flyt! För Johanna, lidu, kitin och jag fixade godkänt på vår b-uppsats!!!! Så jävla grymma tjejer! Så där var jullovet räddat! Nu är det åter till plugg!


Xoxo
Pok
Glad tjej!:)


Kära tomten

Kära tomten... Jag önskar mig massor med lukttegott ljus!

Tack på förhand


Magen och munnen pratar

Min mage har gett ifrån sig konstiga ljud hela dagen... Hungrig som mätt! Meningar som spökar eftersom det är på ingång kanske! Woho

Idag gick jag tidigare från skolan... Tyckte inte lektionen gav så mycket och jag har ju en tenta att tänka på. Så därför valdes den att prioritera istället.

På senare tid har jag fått sjukt många kommentarer för mitt öga. Undra varför det kommer nu. Har ändå sett ut såhär i snart 22 år. Kändes coolt att skriva 22 år;) haha

Nu är jag hos Joakim och har precis ätit min matlåda! Mätt och belåten:) ska ringa ett samtal sen ska jag till bibblan och till Ica för att handla mat och sen ägna resten av dagen åt plugg! Härligt! Sista veckan i skolan för detta året! Sen signar jag ut för ett tag. Behöver minst sagt en paus. Så det är mer än inbjudande!!

Ha en bra måndagseftermiddag!
Xoxo
Pok


Pluggedish med goa inslag

Mmm myslördag! Fick vakna upp bredvid den finaste killen! Blev frukost med mammi och Oskar sen åkte Joakim mot julklapps shopping till bland annat mig! Spännande! Jag började plugga och vid halv ett mötte jag Johanna på kakboden och en mysig fika. Sen gick vi lite i mysaffärerna vid bian och luktade på det godaste ljuset någonsin! Ska försöka få med mamma dit i morgon och köpa det! Rosa champagne... Så gott! Sen hem igen och pluggade, mamma förhörde mig. Gick rätt bra! Sen mat och lite spel. Kampen mellan kvinnan och mannen. Sen plugg igen. Nu mår jag illa och vill inget hellre än sova bort det! Blööh!

I morgon blir det mer plugg och sen åker jag till ptorp!
Nu ska jag plugga lite till sen blir det tidig sänggång då jag inte mår allt för bra så att säga! Men hoppas det är bättre med er!:)


På denna bilden mådde jag som en prinsessa iallafall! Mmm härligt det var!

Xoxo
Pok


13/12!

Jag inbillar mig att min frisyr/tottetwist ala Linda Duarte ska hjälpa mig i mitt plugg... Vi får väl se om det hjälper eller not... Den nya kursen är hur lugn som helst om vi nu ska jämföra med de förgångna. Skönt säger jag! Nu är det plugg tills älskling kommer hem då får vi se vad som hindor! Mat ska bestämmas iallafall! & nu har jag skrivit på kontrakt! Den 2:e januari är jag kristianstadbo. Åh mycket att göra tills dess!

Xoxo
Pok


Längtar

Om jag längtar efter värmen och solen just nu! Ska bli så fint att åka på kryssning i Maj! Det behövs:)

Hittade två bilder från Joakims mobil då jag var lite brunare än idag... Måste nästan bjuda på dessa!

Xoxo
Pok


Tre rätters

Efter tre rätters @ Joakim men fem svettiga grabbar kryper jag ner i sängen och bara myser för att i morgon skriva tenta som måste sättas... Sen hem och plugga på nästa och sen vankas det 70 fest på kvällen. Bådar mot en mycket bra helg!

Xoxo
Pok
Nighty


Good night xx

Tröttjej som börjar känna huvudvärken komma krypandes. Har spenderat för mycket tid framför datorn, böcker och anteckningsblock... Det gick så illa att jag fick skrivkramp och var tvungen att ta en paus! Hujedamej! I morgon vill jag komma upp i tid! Ta på mig myskläder och bege mig ut på en uppfriskande pw! Det ska ske!!!

Innan jag säger godnatt tänkte jag lägga upp en bild på hudvårdsprodukter för jag undrar om någon själ hört ngt om dem? Det är id och var inte allt för dyrt på Åhléns och antar att de är billigare att beställa då också!

& sen har jag kommit på att jag nog skulle vilja klippa mig ungefär som Carolina Gynning... När hon hade kort(vilket jag personligen tycker hon passa så jävla bra i) så vi hoppas att jag också gör det! Cross your fingers, pretty please! & idag känner jag mig blekare än någonsin! Skål på det!

Xoxo


strukturerat liv

Just nu går mitt liv ut på att gå i skolan, träffa min grupp och skriva vetenskapligt paper, plugga till anatomi, plugga medicinska sjukdomar och sen göra allt sammans om igen. Sen läser jag Birkler, den där Birkler ja. Det är inget jag rekomenderar. Induktion, Deduktion, husslers osv osv. Nej nej NEJ!
Jag har blivit bokad jobb i jul! Ska faktiskt bli kul, de uppskattar ju en så satans mycket.

Ska jobba
23/12 7-15
24/12 7-11
25/12 7-16
Så det blir goa pengar!

Nu har jag precis skrivit klart min essä, som är den sista för denna kurs. På Fredag är den äntligen slut! Jag LÄNGTAR!!! Ska bara låta johanna läsa igenom den och ge feedback och ändra lite.

Jag spenderade min Fredag först i Lund och pluggade sen gick vi en runda på stan jag köpte en julklapp och sen blev det mer plugg. Sedan åkte jag med Johanna till Tomelilla och vi hade äkta fredagsmys anda! Gott vin, tacos och idolmys i höjbar/sänkbara sängar! UNDERBART LYX!

Imorgon blir det plugg med Amelie på Biblioteket och sen ska jag åka till Joakim och förhoppninsvis blir det en tripp till julskyltningen om vädret och joakims tillstånd tillåter det! HOPPAS!

Nu blir det dusch, sen lite plugg till och sen ska det sovas!
XoXo
PoK




RSS 2.0