one month and then its legal

thursday morning, har varit uppe en timma. Har en bra dag idag! Vaknade utvilad och ska ha seminarium halv ett, tror jag. Men vetskap att det är Fredag i morgon, dvs ledig och en trevlig vistelse till göteborg väntar så kan det inte annat än vara bra! Så idag är humöret på topp!!

Plugget går väl lite si så där, har sista biten, att lära mig allt. Och det är fasligt vad mycket det är! Usch, får enormt med ångest bara jag tänker på det. Glömmer allt jag läst usch usch usch. Men vi hoppas att det fastnar till sista rycket och att jag sätter tentan den 20 maj! Huvudsaken är att jag sätter den stora, de små kan man göra om, mycket lättare sts!

Nu måste jag steka lite, bleka ben, hej! Sen ska jag fixa mig äta ett ägg kanske, Joakim bantar så jag äter också nyttigt, för att göra det enkelt för honom och slå två flugor i en smäll. Men han tycker jag lätt ska äta chips framför honom! Så elak är jag faktiskt inte. Jag är snäll och tänker på beach 11. Så ikke många kalorier här inte, men jag mår bra och det går bra än så länge. woho!! Och jag har typ slutat dricka mjölk, så vips är illamåendet borta. Förstår inte riktigt det, bara konstigheter!

XoXo
PoK

'sunday morning (?)


Påskfirandet har varit i full gång. Ätit massa gotte mat, så nu blir det att fasta minst i en vecka och röra lite på fläsket minst sagt. Hoppas det fina vädret håller i sig, så man vill vistas ute. Det har varit påskmiddag, torsdag, fredag, lördag och idag söndag blev det grillat, mumma! Jag har spenderat dagen hos pappa, förutom ett besök på lager 157, fina kläder, där ska en annan shoppa när pengarna rullar in. Men just nu lägger jag hellre pengar på en resa till gbg! Så får det bli denna månaden :) Ska bli super mysigt!! Fina fina Andrea och jag ska mysa satan :)

Hos pappa har jag ätit grillat som sagt, spelat kubb och badminton, både mot pappa, simon och johan. Fan vad grym jag är på badminton, sjukt! Dagens motion, spelade kanske två timmar. Fint! Säger bara som så att det var ju ett tag sen kroppen såg sol, FAN vad bleka ben. usch bara att pressa, men hade solkräm på mig, vill inte få cancer för det första, och inte bränna mig och inte bli alldeles rynkig. Blir ju så mycket finare om man får färg istället för att bränna sig.

Nu är jag helt slutkörd. Skulle egentligen åkt till j-torp men får inget svar av marre, så mobben ligger väl inte till hands. Tråkigt! Men sånt är det. Får väl ta och titta på bb snart, sen lite plugg, vilket jag för övrigt också gjort idag, två timmar i morse! Bättre än inget!!

Nu ska jag drassa!!

XoXo
PoK


Tjingelllling

Haaalllåååå peeeps :) Nu har jag precis ätit en sen lång frukost. Har nämligen sovit ut idag, då jag gått upp vad sex och sju de senaste sex dagarna. Var helt slut i skolan igår när vi hade sista föreläsningen. Men som tur var blev vi klara tidigare!! Underbart fint. Bella och jag satte oss i solen utanför henne och njöt av solen, sen blev det en promenad med cocco och sen ett indoor walking pass, som fick avrunda dagen. Sen hem till bf illa kvickt, lite plugg på tåget och despe klockan nio, fin tisdag eller!! Jajamensan. Nu är Här dock ingen sol idag, sjukt tråkigt hoppas det kommer fram!! Snart ska jag ta tåget till mamma och Vi ska Hör och häpna baka bröd hade vi tänkt. Det är nämligen så att alla på jobb prackar på mig massa recept på olika bröd, så nu får jag ge det en chans :) ska även plugga så klart, ungefär fem Tentor i Månaden maj, wooooohoooo !! Så dagens plugg planer ser ut som följande: repetera det vi läst för väldigt längesen och skriva rent anteckningar från i måndags. Och öva på några latinska ord, efter det Har jag varit duktig!! Xoxo pok

ps.

Prag är bokat (längtar inte alls ihjäl mig att få åka iväg med mina finisar)






d.s

XoXo
PoK

satt som en smäck

där satt den

mikrobiologi: check
rörelseapparaten: check

Sååå nöjd!

XoXo
PoK


unsdag!

Nu lägger vi plugget lite åt sidan och förbereder mig mentalt för jobb.
Tors 7-16
fre 7-13
lör 7-16
sön 7-11

hyffsat najs, njaae. men peengar! Går nog snabbt också. Kommer ju upp om morgonen iallafall, man får se lite positivt på det! Min andra helg i rad som är så rolig, och innefattar massa skojsigheter. jippi!! NOT

XoXo
PoK


rörelseapparaten och lite ledighet

Lördag, och solen skiner som aldrig förr, underbart väder och har suttit ute i det i någon timme, ätit en sallad och blivit förhörd på mina fina latinska, medicinska ord. Helt underbart! Jag vill dock att allt ska sitta innan jag börjar på musklerna, innan jag rör ihop det ännu mer! Men när det sitter, förhoppningsvis idag, så ska jag börja så smått på musklerna och sedan blir det att öva på instuderingsfrågorna! Men får väl ta lite i taget så inte allt rörs ihop. Då blir det galet.

Sen ska jag belöna mig själv med naturgodis och att titta på bb på datorn! Sen ikväll, vet jag inte riktigt vad som händer, mer plugg, en promme eller kanske rent av att slöa framför något dåligt på tv! Skall iallafall förtära en god bakpotatis till middag ikväll! Det är fina grejer. Nä nu ska jag upp på mitt rum och verkligen försöka få in dem dumma orden!!! skona mig, önska mig gärna lycka till, vill verkligen sätta denna tentan och inte behöva tänka på omtenta!!!!!!!!!!!!!

(riktigt tråkiga uppdateringar när allt cirkulerar kring plugg, men ibland blir det så)
Har iallafall en sak att se fram emot i morgon!!! hihi

XoXo

PoK

RSS 2.0