Friday

Det spritter i kroppen, det är fredag... Men jag ska jobba kväll och hela helgen tom tis. Men vet ni vad, det gör INGET! I morgon ska jag få en efterlängtad tjejkväll med bio och mr grey, bara det liksom! Och i går har jag beställt fina saker som kanske kommer lagom till onsdag då jag är ledig så jag kan få fixa och dona. Okej egentligen kanske det inte är världens roligaste saker, en massa gardiner till vardagsrummet och köket, Men med tanke på att dessa rum varit fyra st en gång i tiden så är här ändå x antal fönster och jag tror det kommer kännas ombonat och mysigt med lite tyg. Mestadels blir det hissgardiner, men även ett par panel (eller vad det heter) Sen till det lite mer roliga paketet, träningskläder från sportamore 👍👍. Ett linne, tights och gymhandskar, han äntligen kommit över den tröskeln, stolt. Kanske har att göra med förlovningen?! Sk! 

Men tillbaka till känslan i kroppen, nästa helg är det AW och denna gång är det när jag är ledig! Woho! Så vi ska börja hos Rebecka med drinkar och sen SKA det bli dans hela natten! Längtar. Sen så kommer jag ju säkert vara bakis med, åhh typiskt, men vad ska man göra?! 

Nu ska jag snart hoppa in i duschen innan det är dags att köra mot jobb.

Jag önskar er en trevlig helg, både hemma, borta eller på jobb.

Xoxo
Pok

Februari

Söndagskväll i soffan, ska snar sova men tänkte uppdatera senaste 2 veckorna. Det har varit jobb på schemat som vanligt. Förra helgen var det jobb. Denna har jag varit ledig. Joakim har fyllt år och det firade vi med släktkalas i fredags, vi var  23 pers. Joakim fick jättefina presenter av alla, han var helnöjd! Även jag då vissa saker var till båda två ;) vi hade finbesök av min bror, han sov över och på lördagen blev det frall-frukostmys. På dagen blev det städning efter kalaset och sen blev det en promenad till Ica, på kvällen kom Natte och Freddie för lite alla hjärtansdagsmys. Vi bjöd på rester, hade mellomys, spelade spel och pingis. Vid 01.00 gick de hem och vi stupade i säng. Idag sov vi ut, åt gofrukost sen gjorde jag inte många knop innan jag tog tag i min latsidan och stack till gymmet, väl där gick det å andra sidan bra och var skönt med ett träningspass. På kvällen gjorde vi räk och currygryta med ris, som vi bjöd Emma och Janne på, sen kom även Phille och det blev en massa skitsnack innan de alla tog sitt pick och pack hem. Nu sitter vi som sagt i soffan, tv:n e på men båda sitter med sin iPhone. Romantiskt! Haha 

Nu väntas en vecka med mer jobb och jobbhelg, Joakim är borta mån-ons. Anne är också ensam i veckan så vi ska ha hundpromenad-dejt och äta middag tillsammans :) 

Nattinatti






Xoxo
Pok

Canazei, italy!

Borta bra men hemma bäst! Åhh Gud vilken vecka vi haft i underbara Italien! Vi har varit ett kanongäng på sammanlagt 15 pers och det har varit en riktigt rolig vecka. Den har bestått av allt och lite till. Skidåkning, strålande solsken, fyllor, afterskii, god mat, röda viner, prosecco, frieri etc etc! 

Joakim hade tydligen planerat ett frieri sedan i höstas vissa visste det innan resan pch de andra fick veta det där nere. Utsiktsplatsen valdes och Joakim lurade mig att vi skulle ta fina bilder på omgivningen och sedan en selfie, när han helt plötsligt gick ner på knä med den röda lådan, jag kunde inte hålla mig, blev så överraskad så jag bara skrattade och sa ja! Haha Så vänder vi oss om och där står resten av gänget med en flaska bubbel till oss! Sen blev det lite pusskalas och kramkalas. Jag var nog fortfarande lite chockad och det tog ett tag att smälta, jag var ju inte alla beredd på detta. Men kände ett enormt lyckorus i backen ner. Så fint gjort av Joakim! 

Vi kom hem i lördagskväll, satte igång tvättmaskinen, beställde thaimat, jag somnade i soffan innan 2100 och Joakim somnade 2300. Slagna hjältar. På söndagen tog vi en liten sovmorgon, körde till Båstad för Joakim och hans pappa skulle fixa med deras båt, käkade lunch och åkte sen till väla för att fixa våra fina ringar, ruinerade men så fint det kommer bli. Ska tillbaka och prova ringarna på fre och sen på Joakims födelsedag ska de vara klara :) 

Nu måste jag hoppa upp ur soffan och göra vid mig inför första arbetsdagen på 10 dagar 🙋🔫

Canazei, italy 
Afterskii, paradis


Sekunder innan frieriet 💍










Xoxo
Pok

RSS 2.0