diverse

just nu har jag lust att uttrycka mig väldigt mycket med svordommar, då min mensvärk inte är nådig!!!!!!!!!!!!!!!!


firat midsommar




myst på balkongen med johannacool


osv

gotta go

xoxopok

second time around



partybild snodd av Marinas blogg! Fredrikas student i sthlm på vickan, känns bra såhär dagen innan midsommar!

väntar på johanna som ska slagga här! Har hängt på balkongen, svettats som en gris, craazy... Skulle fotas men blev inställt pga sjukdom. Blev stan med johanna, inköp av en klänning och ett par pilotbrills, sen en frappe mocca och mozarella och kyckling macka i solen. Sen hem till mamma snacka lite med family och sen crusade jag till lägenheten! Känner mig vuxen, har btw kommit in på en översiktskurs i juridik i lund, känns bra, lutar mot det!


Fick världens gulligaste försenad present av Oskar (10 år) idag, han hade varit själv på ica och köpt en chokladask, romerska bågar till mamma mig och ingemar. Han hade skrivit en lapp bredvid, "Grattis i efterskott mamma och Caroline och grattis i förskott pappa. Jag tog en fyra bitar, hoppas inte det gjorde något."
Så himla gulligt!! Sen berättade han för mig att han inte visste när ingemar fyllde år, och att han ringt till honom och frågat om han fyllt år! haha gullig........ yeeeeeees nu mår jag illa som en gorilla så gotta go.


C yha

ps. snart kommer ett kollage på en sovande bf!! d.s

xoxo
pok

Torsdag!!!!!

Solen skiner och jag vill bara till stranden, men har massa annat som ska fixas, vill till väla, rea och hitta något till i morgon!!

Har haft några sjukt bra dagar. Joakim har sovit hos mig sen Söndags, Andrea sov här tis-ons. Vi har grillat, kollat fotboll på tv och irl. Jag har varit på kurs, jag har jobbat och bara haft det allmänt bra! Johanna har också varit här och hängt en hel del. Lägenheten i mitt hjärta (<3)!!

Ska nu ta tag i mitt liv och se om jag fåt tag på någon kanske, en liten stund på stranden kanske kan hinnas med!
Imorgon midsommar hos Chander (stavning?) probeably, jaaaaaa. blir nog bra! Har ju Andrea och Linnea med mig. ALL IN?!

gotta go

xoxo

tjo flöjt!!

klockan är nio jag har varit uppe mer än en timma (Y)!! Jocke, aka Joakim skulle iväg och jobba och ville ha frukostssällskap, vad gör man inte för sin boyfriend. Men ska nog ta en lite pn, till tio iallafall! sen opp och ta tag i livet. Men hur fint väder är det inte idag! galet fint. Igår låg Johanna och jag ute på takterassen och stekte lite. Så himla underbart!

Nä jag har en liten irriterande förkylning och ska sova en timma. see yha in tha fog, what?!

xoxo
pok

baby,baby

Sitter just nu i lägenheten, kollar på ngn film och bara njuter. Det är relativt fint väder ute, men pallar inte att det var dåligt hela förmiddagen.

I Måndags var det Fredrikas studentmottagning, med utgång på vickans! Det var sjukt kul, lajvband mitt i kungsträdgården!

Idag har jag tvingat med Oskar till bibblan och lånade böcker, kände att efter jag läst sista stieg larsson boken så vill jag fortsätta läsa. chilledille

Ähh, jag orkar inte skriva mer nu, gotta go!

xoxo
pok

I curse the day you were born-

Jag blir så trött på regn...regn...regn och åter regn! crazzy shit.

jaja, jag ska väl återansluta mig till boken som underhåller mig istället. good shit!
Imorgon är det studenter, hit och dit, sen kanske swea eller vad det nu blir. ett hus för mig själv och en jävla katt på köpet. jaja smällar man får ta.
På måndag tar jag mitt pick och pack för en visit till sthlm, sen blir det kurs och babysitter och lite grillmys resten av veckan!


På Tors och en månad frammåt har jag en lägenhet för mig själv! GOTTA LIKE IT!





hade ju inte bangat att bara åka iväg vavava
xoxo
pok

to much of everything can make you sick

Äventyret med Gana, var ett äventyr med även Andrea och Johanna. Men lyckades lista ut det innan jag skulle. Så jävla smart jag är, för smart ibland alltså, vet inte vart jag ska göra av all smarthet. hehe smart och het coolt!

Var iallafall satc, bio med tjejerna! Johanna och jag kom dock på efteråt att vi skulle hängt innan eller efter, tagit en cosmo eller så. Och prata lite med varandra också! haha blev inte så mycket snack, utan bio i 2 och 1 halv timme. Men chill! Jag har också hämtat min plånbok, som nu befann sig hos Idha istället. haha Så det var bara att traska till henne efter bion, aj mina fötter nu! smällar man får ta!

Johanna och jag blev dock uppraggade på färden, hehe. En bil stod vid rödljus och stannade innan de skulle svänga, rullade ner rutan och frågade vart vi skulle och ifall vi skulle festa. Gulliga killar! haha

Nu väntar jag på att min kära pv ska ringa, han svarar ju inte när jag ringer. KUL KILLE! jajaaaaaa, han ringer väl inom kort. hoppas vi!

xoxo
pok

bitter måndag

okej, för att klargöra. förra inlägget var lite för bittert. Sorry!
Nog vädrets fel, känns ändå som något att skylla på.
Är världens segaste person idag, gick utanför dörren halv tio ikväll, första gången idag. haha
Blev en pw med Johanna, efter en välbehövlig pn. haha bra!

Hoppas på regnuppehåll i morgon och tennis. Då är jag nöjd, sen är det äventyr med Gana som gäller, och förhoppningsvis ska jag hämta min plånbok (Y)!!!



xoxo
pok

Helgen som gått

Middagen i Lördags var väl lite si så där......
Allt var bara stressit och gick massa fel.
Sjukt tråkig 20 års firande, ifall vi jämför med 17,18 och 19.
Men smällar man får ta, blev alldeles för full, folk var utspridda i hela hbg och jag tappade bort min plånbok. great!

Jaja, plånboken är upphittad och det dröjer tills nästa riktiga fylla!

gotta go


xoxo


you rock my world

Har nu firat min födelsedag tre dagar, tors, fre och lör. Blir ännu mer firande på lördag med mina finisar!
Har fått så mycket fina saker och jag är helnöjd!

Idag gick jag upp vid tio, sov inte så jättebra, lite mensvärk. Men det får man väl leva med, bättre nu än det var förut iallafall! (Y) Tog tåger tjugo i elva hem. Var på banken och sen när jag kom hem fikade jag med Mamma och Morfar som var på besök, satt ute i solen i två timmar kanske, mysigt! Sedan följde jag med mamma som skulle shoppa kläder till Oskar och henne och jag var såklart smakråd. Sen inom ica för att handla grejer till tacos. Har nyss ätit och är cp mätt, ska snart ut på pw med Johanna!

I morgon är det Göteborg med Gana och Johanna, kommer bli helmysigt! Shopping, lunch och förhoppningsvis väldigt fint väder!


bild från Ingemars 50 års fest 08 fina vi var i våra västar!!!



början av trean, samma trio! shots i äggkoppar, fint ska de va ;)



xoxo
pok


RSS 2.0