right round

Idag var vi på studiebesök i ett kloster och träffade en nunna. Vi var i ett stort rum som delades med ett galler, på andra sidan satt nunnan. Förstår inte riktigt anledningen, hon förklade att det mer var en symbol, men ändå! När man träffade familj öppnade man gallret och kunde krama sin familj. Sen stängdes de igen. wtf liksom! jaja man ska respektera dem iallafall. De tycker ju att vi lever konstigt. Huvudsaken är väl ändå att man är lycklig?!

Vi åkte fin skåpbil dit. HAHA det var kul, roadtrip aka familjen! Det var farligt. Det var party i mini bussen, det moonades och det var galet helt enkelt. Nu är det bestämt!! Road trip i sommar, ett måste så att säga! Kommer bli fett!!:)
Sen åkte Gana Tesse Gasse och jag till stan, åt mat på mezzo, gudomligt gott! Blev en kyckling och mozarella sallad! Me like. Sen gick gasse med sin girlfriend och vi gick på shoppingrunda! Det blev en tunika som ska bärasi morgon, valborg och face scrub, min favvo, nivea! Riktigt bra faktiskt, fick den i julklapp och sen har jag i princip inte haft några finnar alls, två till tre gånger i veckan och den gör susen! Kostar 62,50 vilket jag dock tycker är lite dyrt, då den tar slut rätt snabbt. Men den är verkligen värd pengarna, kvalitet före kvantitet i detta fall!!

Gick barbent i stan idag, det var hur skönt som helst! Hoppas på fint väder i morgon också, eller jag vet att det ska bli det, så blir solning i trädgården och träning, sen jobb en timme och sen hem och förberedda förfest och knytkalas.
Det blir Gana, Tesse, Ida, Johannas, Johannat, Jessica, Emelie, Amelie,Amanda, Emmy kanske Lynn och jag så klart!! Sen kommer Julle innan vi ska in till stan, eftersom att hon jobbar och sen möter vi upp andrea i stan!

Nu ska jag sova, efter att ha gått väldigt mycket och lyssnat på flo rider om och om igen, haha...
Hif-AIK 3-0 gött!!! (Y) R är po de så att säga!!
xoxo

baby

play hard to get and you will end up alone

tjigenlingtingeling!

Hur fint väder som helst, och jag har bara varit framför dator med plugg och the city och the hills. ha ha
Men snart ska jag gå ut på en promenad, ska bara ladda min ipod så är jag ute på vägarna och gör dem osäkra!
Valborg blir att föra @ Stinsen. Det blir en massa tjejer och det blir väldigt trevligt. Det blir till att följa upp andra massa tjejer senare på tivoli. Det kommer bli awesome. Mamma har även gett förslag att köpa ut ngr cider till mig. Kan man ha en bättre mamma? Tack jag gillar dig! Fast hon gillar det inte, så jag försäkrade henne om att det snart var sommar och då är Johan här och kan köpa till mig!

Skolan idag har väl egentligen bara kännts onödig. Hade två lektioner och sen hade jag keramik helt själv, för jag vägrade vänta i över två timmar till då vi egentligen skulle haft det. Så jag gick hem vid ett, ringde Erik och det visade sig att jag inte skulle jobba idag, utan nästa tisdag. Så man kan ju säga att jag är lite rastlös. Har bara ätit en massa, 1 skål med cheerios med banan och joggi, en avokado, en burk med gröna oliver och sen kassler med potatis, tomater med mozarella ost och en pizza slize. HAHA måste verkligen ta mig den här promenaden, känner hur fucking mätt jag verkligen är!!!!

Idag är det 18 dagar till lloret, måste kolla i tidningen hur varmt det är där nu. Hoppas på över 20, då är jag nöjd och behöver nog inte oroa mig så jätte mycket tills vi ska dit. Kommer bli bäst kan jag lova! Det är så sjukt nära nu, helt galet alltså. Gött!!!

Ikväll är det DESPE, glöm inte det mina damer och herrar! who ever read this shit.......

xoxo


yeaj

Riktigt fin dag egentligen.
Solen skiner och jag blir så glad när solen skiner.
synd att det inte är sol året om. Man blir ju så glad!

Hade bara två lektioner i skolan idag iallafall, riktigt skönt. Men har alltid det på måndagar. Så inget nytt.
Efter det åkte Julia och jag hem till henne kokade nudlar och la oss i hennes trädgård i solen och åt. Jätte mysigt. Pratade om vad vi missat i varandras liv och jag kom på att det inte får hända att vi knappt pratar på en vecka igen!!
Sen åkte vi till Höganäs, Julia köpte en fin klänning och jag åkte till körskolan, körde först och sen teori. Ännu ett datorprov avklarat. Sen gick jag hem och läste engelska boken, riktigt tråkig. När mamsen kom hem så följde jag med henne till ica för att sedan gå hem med kolsyre grejen till soda strimern, som mamma inte ville gå runder med inne på ica. Utnyttjar mig :(

Ska data mig lite mer, sen ska jag läsa lite mer engelskabok och sedan ska jag äta god mat. Senare ikväll ska jag simma med ganne och kanske julle. fint!  btw, nu är balen betald!! gött snack!!



xoxo

fight for me

Denna dagen har inte direkt varit ok!
Fy fan, orkar fan inte med detta helvetes skitet.
ÅHH, förstör en dag så jävla mycket! Min dag har förstörts åt helvete!

MEN
igår var det en fin dag.
blev en nykter utgång, men var hemma vid ett, vilket egentligen när man tänker efter var riktigt skönt.
Tess Gana och jag åkte in till stan vid halv åtta, hann inte äta hemma så pappa förde över pengar till mig, GÖTT (Y) 300 kr, han sa att jag skulle ta mig en lyxmiddag. Så vi begav oss till hampan, och åt fläskfilé med sparris, kräftskärtar och grönsaker riktigt gott! Vi kände oss rätt unga dock, 30+ som raggade på oss, kändes som att deras fruar med barn var hemma, medans de var ute på krogen, inte ok! Sen kom Lynn och vi gick till tivoli, där tog vi vars en mojito, träffade diverse människor för att sedan dra vidare till Shakespear. Då Gana träffade sin blivande man (HAHA) han var inte okej!

Sen blev det inte som planerat så jag och tesse åkte hem!

xoxo

2nd chance

Fan vad allt är bra!!!

Sjukt fin utgång i Torsdags, kunde inte blivit bättre. Janne(L)Carina=SANT TRUE LOVE
Fredagen var hur mysig som helst med Tesse och gana, lunch på en båt i stan sen lite shopping för att avsluta på hampan!!! Sen bussen hem till pappa och middag och tv för att seda sova i fatt alla de timmar som jag missat.

Idag är det Lördag, och solen skiner. Johanna och jag var hutriga och har gymmat! Snart kommer hon till mig och vi ska ut på Höganäs vårliga marknad. hehe köpe gotte och sen chilla i min trädgård.
Håller just nu för fullt på med att ladda upp bilder på facebook från Torsdagen! riktigt fina bilder, men det blir dock lite censuerat. Vill inte lägga upp alla! HAHA

Jag är sugen på en nykter utgång ikväll?!

xoxo

Lynn och jag var po det!!


50 dagar till studenten!! 23 dagar till lloret

Vilken fin dag det är, och kommer fortsätta vara hela dagen, kvällen natten!!
50 dagar kvar till studenten, och trean har sprungit iväg bokstavlig talat. Helt sjukt
23 dagar till lloret, som man har längtat, och som man längtar. Ska bli bästa resan ever, efter Magaluf och Kina kan jag lova! Ikväll är det fest på tivoli! Med sjukt fina tjejer. Förfest i Nelas lägenhet som vi så fint lånar, min idé... he he nöjd!

Johanna och jag är helt konstiga idag, så det kommer bli as kalas ikväll! Vi var på körskolan och hon berättade för mig vad hon och hennes mamma hade pratat om dagen innan, så vänder hon sig om till mig och säger: vad sa du till din mamma igår. Helt random! haha, man måste vara oss för att fatta. Gana hade fattat! HAHA

Jag klarade två datorprov! GÖTT. vi åt typ 20 marie kex var. hehe jag säger kex med k ljud för jag gillar inte sch ljudet, därför jag valde tyska påstod då johanna! he he, opps.

Om en 20 min ska jag ta bussen i till stan, och vi ska äta på mc donalds, fancy! haha nä men vi har faktsikt ett uppdrag där. he he.. spana på en viss person som vi vet är där. Vadå stalkers?!

Jag är pepp, jag är po det och jag har en mycket fin dag som jag inte vill att någon ska komma att förstöra! sådeså!

tje_90_pa_jakt?!


xoxo


helllo alla mina söta små barn

Idag mass sms:ar jag med Oskar älskling. he he
han är på sitt rum jag utanför vid datorn. he he!
han är väldigt kort i sina svar. som jag! så de ska va;)
han ska spela pjäs med sin klass den 12 maj, och han ska vara Zlatan, cooling. Han sa att han kanske kunde skriva autografer efteråt. Han var dock inte säker. jobbig unge?!

Har varit en seg dag, jobbade till ett, sen simmade gane och jag i en halvtimma och snackade skit, sen uppflyttningar av mina fina barn. Sen hemma vid strax efter två. Kom hem, åt massa mackor och kanelgifflar, +-=0. ska träna i morgon och cykla till ica skeppet så det är ok!! he he
Efter det började jag lite på psyko arbetet, men bestämde mig sedan för att sova två timmar. haha. trötttjej_90 jahadu!!
Sen upp igen, och äta mat, och sen po plugget igen. Nu är jag faktiskt klar med allt som ska sägas. Ska bara gå igenom det för mamma en gång. Kan lova er att hon inte vill höra på det. Men det skiter jag i! haha

Nu tjatar gana att jag ska lägga in bilder på i Fredags, kan hon vara mer jobbig?!:O
så ska nog ta tummen ur röven och göra det snart. vill ju själv se bilderna. he he!

see yhaaa

xoxo

you don't know what you got untill your missing it alot.

jag och ica skeppet är sjukt tajta. och jag har sommarjobb, och jag gillar det!
give me some money... he he

Igår hade vi middag hos johannas syster, som inte var hemma. Så lägenheten för oss själva. Gane, Johanna, Emelie och jag. Vi åt fin mat, he he... och drack fint vin, he he... Spelade fina kortspel och hade bra musik, förutom när gane skulle spela sin hårdrock?!?! marlin mansoon, stavning. haha

Sen körde empe oss till busshållsplatse, och hon åkte till jeffrey, så åkte vi in till stan. och kissiga var vi kan jag lova!:O
Av på lasarettet för att kissa satan i gatan, jag hade mina fina högklackade!!!!!!!!! hatar dock att gå på kullersten med dem! ÅHHHH sen var vi nästan framm på inflytningsfesten@ Calle något, och då tio meter från dörren stukar Caroline högra foten, för andra gången på två veckor! gissa om jag blev glad?! happigirl_90

Av med skorna och och barfota, sen upp och vi kände oss lite vilsen, men så fort johanna och jag intagit hästens sängen, kom alla! he he. sen när vi intagit röknings "terrasen" kom alla igen, och vi pratade både det ena och de andra. HA HA... konstiga människor, och föräldrar:O?!

Sen var det bakom på check listan, och stämpla in. Vi firrade sjyss av mellgren eller ngt sånt och var där inom 10000 min. haha nä. men lite omväg blev det. Sen stämpla in och invänta tesse, och hon stämplade in. Sen shakespare och x antal drinkar?! sk bara. Sen bakom igen och denna gången med andrea och julia!! Som fick komma in gratis, KUL!?

Sen bakom i x antal timmar, massa dans och skratt och ångest för jobb dagen efter jo tack! lite flashbacks också som man hade velat ta bort, he he... eller gjort annorlunda är nog rätta ordet dock. men som man bäddar får man ligga? är det inte så man brukar säga?! :O

Nu ska jag drazzzzaaa för jag är to cool for this. opps. Men peppar tills torsdag, utgång!!!!!!!!! inte lugnt

xoxo

the whole club lookin' at her

okej jag visste att bdb var segt, men inte så segt när man ska ladda upp bilder för att skratta åt ens kompis. (och med henne).
Har världens bästa plan, och bdb bara fuckar sig! kul

Jag tycker det är lite spännande med dig, he he... fattar inte vad som händer. Men jag vet att jag har varit en idiot. Men alla kan göra fel, drabbas av panik, bli rädd?! :O Det är väl mänskligt? Har jag fått lära mig i vart fall. miss yha?!!

Historia prov i morgon, är väldigt kul. Men tror inte det är så hemskt som jag trodde igår, så det är ju bra! ska snart plugga i en timme till, sen blir det despe, dubbelavsnitt!! Det är inte lugnt!!!!

I morgon har vi ju också sovmorgon till nio i alla fall. hehe Då ska jag sova till åtta, eller så sover jag till sju och pluggar en timme. Igår såg jag slumdog millionaire, det var riktigt bra! Såg den med mamsen ingemar och oskar kom lite då och då. Det var en fin film, och tjejen var ju såå snygg!! ojojoj.. inte dåligt med en snygg indieeeee.
Sen såg jag lite harry potter med oskar bebbe, och övade på mitt svenska tal och engelska redovisning om reggea. hehe gick toppen bra med engelskan idag! tror helena gillar mig ;) hehe

Nuu ska jag drassa busy girl. Men det gillar vi, jiajks jag har ont i min fot när jag sitter still för länge. opps!

xoxo




lolhue

Måndag, och plugget till i morgon är inte nådigt!!
Svenska tal, engelska redovisning och prov på onsdag i historia, och det är inte nådigt. Jag har fucking påsklov!!!!!
Måste plugga körkortsteori också. ÅHhh vad fan har man lov till egentligen?! :O sjukt!!!


Helgen har varit chillstyle! Lördag var middag hos pappa med släkten, sedan träffade jag m&f och de andra och vi gick till kaj kanten, var där någon timme eller två, sen gick vi hem igen. Fick gratis öl, och vi hängde med coola pepps. Men där var inte så mkt folk, och de som väl var där var läskiga människor som dansade och var 30+? haha hjälp
Var hemma vid ett Fredrika och jag gick och la oss och ringde lite människor först. HA HA

På Söndagen gick vi upp vid tio, och det var vandrarhem @ stinsen.  Fredrika och jag sov i mitt rum, Oskar och Johan i hans rum, Dessi och mikki i vardagsrummet och mamma och ingemar i deras rum. haha
Sen körde jag till Osby,och 50års kalas. Gick ju hur bra som helst! men hatar att köra motoväg, så tråkigt. Det var jätte god mat, så jag åt i stora lass, och sedan blev det lite promme och sen godis tårta och lite wii spelade vi också, hehe rätt bra var jag ändå för att inte ha spelat det spelet ;)

Plugg i lass som väntar. Så måste faktsikt drassa!

xoxo


glad påsk!!

Idag har oskar och jag målat ägg, ihh mysigt. Åhhh oskar är så gullig, jag hade gjort prickar på mitt ägg (så estetisk är jag) så frågade han ifall han också fick göra det.!?! Gulligaste ever. bebbe då

Igår var vi i Ä-holm. trevligt. Jag körde både dit och hem. Blev lite jobbigt när vi skulle dit, eftersom att vi körde fel. opps. Men jag fick hitta ett ställe att vända på. Så det firrade sig. Somnade vid tolv någon gång skulle jag tro. Sen sov jag länge idag, skönt! riktigt skönt. Till halv elva, sen ringde ganne. HAHA, fick veta att jag gråtit opps, wtf. gjorde jag INTE!!!!! men okej. Jag vet ju sen förr att saker och ting verkligen kan misstolkas. HA HA..

Ikväll blir det middag @ pappa med släkten, för att fira påsk och hans 44 års dag. :)
Ska det pimplas vin eller ska det pimplas vin?!?! haha sk
Men kanske en drink i stan efteråt, tror jag är pepp på det med mina fina sthlmare och ganne!!

Rätt kul ändå vad vi pratade om hos lillan och lille kurt, marina och simon nya paret. heheheheheeeeeeeeeeeee


xoxo

halv åtta phuu

En annan gick ju upp halv åtta i morse, utan att snooza, det är inte vanligt för att vara mig.
Men jag var på riskutbildning på körskolan, i tre timmar, usch! Men det var väl rätt givande ändå. Men 600 kr ut i sjön.
När jag kom hem satte jag mig i solen och lyssnar på ipoden, det var väldigt givande må jag lova!
Jag har precis kommit hem nu från M&F, körde dit riktigt fint. jag blir bara bättre och bättre, och snart kan jag den vägen utantill. Tredjegången denna veckan ju. Ska även köra ikväll till Ängelholm ikväll och sedan till Osby på Sön. Ja jag vet knappt själv var Osby ligger, men det ligger ca 13 mil från höganäs och det ligger i skåne. Så mycket vet jag. Det är 50 års kalas hos min mobror. Så det lär bli mycket trevligt.

Verkar dock inte bli ngn utgång ikväll. Lite depp. Men man vet aldrig med oss, vi kanske tar en "sista minuten" haha. wtf.
Men det kanske är lika bra då jag kan bli kvitt med min förkylning och halsont. Men jag är inte hes längre, riktigt bra gjort av mig att bli av med den (Y) RIP skrovlig hals.

Lisa Nilsson går alltid i alla lägen! Favoritlåten när jag var ca 10 år, skulle alltid uppträda för mamma, haha trötta ut mig. Kul när man kan förknippa låtar med fina saker!!

Så många människor omkring mig
Utan varken mening eller mål
Alltid nån som blir över
Säg mig, varför blir det alltid så
Nån där uppe
måste ha sett mig
Och tänkt att nu så är det väl
ändå hennes tur

Min tur att träffa nån som vet
vad jag behöver
det verkar som mina
ensamma dar
För alltid är över

För jag har himlen
runt hörnet
En egen ängel i en säng
Som om himlens
alla små stjärnor
Sjöng för mig, sjöng för dig
I en underbar refräng
Du är himlen
runt hörnet för mig


Och jag reste runt jorden
Men du fanns här mitt framför mig
Och Gud vet vad jag hade gjort
Hur jag hade mått om jag inte
träffat dig
Jag levde som ett frö för vinden
Tog kärlek där jag fick den
Och dagen som den kom

Men jag har dig nu som vet
vad jag behöver
Det verkar som mina
ensamma dar
För alltid är över


xoxoxo

opp i ottan

Har spenderat min dag i jonestopr, med alla 08:or. fina fisken!
vi har chillat satan i gatan, skrivit historier ( HA HA ) Marina och jag ska alltid vara taskiga mot varandra, och snuskiga så kommer simon och pratar om mat och morfar. haha sjukt cp det blev istället!
Vi har spelat krocket, HA HA jag vann en gång! (Y) annas kom jag sist.
Jag har övningskört också! sedan kom jag hem och skulle göra teori, fy fan vad det är tråkigt. Jag somnar ju! ÅH
I morgon måste jag typ gå upp JÄTTE tidigt, för jag ska på riskutbildning på körskolan, alkohol, droger etc. SUGER FRUKTANSVÄRT MYCKET!! åhh

Hoppas freddan kommer hit sen iallafall, så vi kan hänga. Jag har iallafall varit ute i princip hela dagen, så det behöver jag verkligen inte ha någon ångest för. riktigt fint!!

xoxo


you spin my head right round, right round

okej är det så vi ska ha det?

när jag vill att du ska ha ett liv, så ser du inte till att skaffa det.
när jag vill att du inte ska ha ett liv, så ser du till att skaffa det.
finns det inget mitt i mellan?!
är det jag som är EGOistisk? HA HA
antagligen är det de!
jag känner att jag ödlsar allt för mycket tid på detta, men det är svårt att släppa.
men okej, jag måste släppa det!
kom nu freddan, jag måste få mina tankar på annat!!!!!!!


cscscscs

xoxo

muschiMuschi

Lite jobbigt att jag har hittat tillbaka till David Gray, och hans sorliga kärlekslåtar... inte vad jag behöver.
Men egentligen kopplar jag dem inte till det, haha utan jag bara älskar hans texter och hans röst. Han låtar är fina, och jag lyssnade mkt på dem förr. SÖK PÅ HONOM PÅ SPOTIFY!! personliga favoriter, sail away, this years love och please forgive me.

Nu väntar jag på mina cooola dudes. Jag vet dock inte när de kommer. men komma skall de. Ingen dålig combi om man säger så, och det var så länge sen sist nu. Så riktigt fint ska de bli. Hoppas verkligen att fakka ur nu!! fre?! hade suttit där det ska sitta. Jag har så konstiga tankar, som jag vet aldrig kommer hända. opps. reality, kom till mig nu



xoxoxoxoxoxo

dans kotte

svjesna (polska)

klockan är nu 23.18. ska alldeles strax krypa till kojs, don't wanna waste more time on you. så sant så!
har varit på körskolan idag, datorprov, boooring, men med johanna blir det genast bättre:)
sen åkte vi och fikade på mezo, himla mysigt!! vi satt dock ute lite för länge, opps.
sen gick vi in och mös till det med te. min röst blir bara sämre och sämre, haha.
får nog chilla i morgon, inte prata för mkt! (Y)
jag är rätt pepp på utgång på fre, men vill få med mig m också, attans. men f är alltid på!
men j och jag som hade värsta planen. attans. men mabye le cardinal då alltså, och föra i l.s lägenhet. sjukt fint det hade varit...!! word. cs later

xoxo


vill bli kvitt

okej
vilket härligt lov det är, kommer bli.
sjuk igen! (Y)
jag orkar inte det, jag har inte tid att vara sjuk. Just nu mår jag fuck, och jag har precis varit babysitter, och ska snart hem till mamma, tror att det blir sängen dirr med ipoden. Jag har nog allvarligt talat något fel på min hals, den blir bara värre och värre, kan ju inte prata. Febern kommer tillbaka och illamåendet smyger sig fram. Perfet alltså! vilken kombination.

så bra är jag inteeeeeeeeee................... hehe

xoxo
gg carro




wtd

Har varit i malmö hela dagen, med mina fina flickor, gana, amelie och johanna. Meningen var väl shopping, men köpte ingenting :O
sjukt alltså, jag som är shoppaholic egentligen. opps levde inte upp till de kraven idag... tar vi igen en annan dag utan några vidare problem. Men som sagt har jag då fortfarande studentklänning och balklänning kvar. opps. hoppas det löser sig förr eller senare, annars ligger jag riktigt risigt till.

har ett dilemma som ligger och gror, vet inte om jag ska berätta eller inte för en viss person. åh jag är fortfarande arg. åh. vet att det inte har med mig att göra, men va fan....... hehe är det de rätta att göra, eller är det dumt?! wopps, förmodlingen kommer det rinna ut i sanden, eller så ångrar jag mig.
antingen kommer det fram till slut eller så gör det inte.

jag är trött, och jag är fruktansvärt förkyld och hes, det har riktigt satt sig på min hals.
kommer ingen vart med mitt mission, ger nog upp.

xoxo

life's a bitch and your in it

summering av allt och inget (egentligen)

Egentligen, förstår jag inte hur man kan kalla varandra för vänner när man säger saker som ni faktiskt gör. Det är så jävla lågt, och jag blir förbannad! Ni ska föreställa vänner, men ni ser allt som en tävling? Hur jävla hälsosamt är det egentligen. Ni är sjuka i era huvuden, och jag blir så jävla förbannad när DU pratar så om DIN "kompis" 
Är det så här samhället ser ut, är det normen för hur man ska bete sig? tjejerna ska snacka skit om varandra och killarna ska skryta om sina senaste erövringar och tävla om allt och alla. psb som ej psb?!

Nog om det?!

Jag har ändå haft en trevlig helg! Fredag åkte johanna och jag in till stan, köpte fika på EH och satte oss ute vid hamnen, jätte mysigt! Vi glömde helt bort tiden, ops. Helst plötsligt kom jag på att om 1,½ timme skulle jag vara på förfest. Det blev illa kvickt till bussen och åkte hem, var hemma halv sex, skulle vara på förfest sex. opps:O
Men jag fixar allt, så jag fixade även det, men blev lite sen, de fina kommer sent! Sen förade vi hos Gazze och sen blev det buss in till stan för the sounds, sjuuukt bra konsert! dock stukade jag min fot andra låten, men full som jag var så bet jag ihop. haha det skulle inte få förstöra för mig!!! Sen blev det bulls och sen tivoli. Det var kul! På lördagen mådde jag väl inte helt ok, men johanna kom och vi hängde ute i solen, sjukt fint!

På kvällen fest i Åstorp, ja hur ska vi sammanfatta den?! +-=0 är nog ok! var ju lite konstigt om man säger så, och jag blev lite smått förvirrad angående vissa saker vavava. Så det var väl inte bästa kvällen.. attans!

Nu är jag så sjukt fucking trött och klockan är 15.32 jag gick upp halv nio, och har jobbat till ett och jag har fortfarande inte ätit ngt idag, bara druckit en fin smoothie. Hade fucking frossa i natt, det var inte lugnt. Fy fan! fick ta på mig min FINA "I've climbed the great wall" tröja! och ha dubbla täcken :O

måste sova på en sak, och sen kanske vi ser ifall jag gör ngn progress!!?!?!
gossip girl tonight!!!!!!!!!! höll på att glömma :O:O:O:O
xoxoxo

RSS 2.0