Godmorgon härliga söndag!

Idag ringde klockan 8.00. Steg upp, kände mig hyfsat utvilad. Anne kommer strax och hämtar upp mig, vi ska springa slingan vid hennes jobb och sen in på gymmet som de har där. Härlig start på en ledig söndag med andra ord. Sen tar jag tåget eller bilen mot hbg för brunchmys med Johanna på kitchen and table. Ikväll blir det storhandling och söndagsmiddag framför mästarnas mästare i vanlig ordning. I morgon ny vecka, "påskveckan" jag är ledig ons och tors. Jobbar sen fre-tis! GOA PENGAR minst sagt! Skall hinna med och träffa marina och Fredrika och på lördag är det den årliga påskturan! Kalas! 

Nä nu får jag röra på mig så att Anne slipper vänta på mig. 



Xoxo
Pok

Söndagsaktiviteter

Helgen har gått snabbt som vanligt, veckan likaså. Den har bestått av jobb, var dock ledig i måndags då jag hade spenderat helgen på jobb. Måndagen spenderade jag morgonen på franskan med god frukost i solen. Sedan blev det en joggingrunda. Körde sen till väla och handlade äntligen en klänning, nya jeans och present till pappa. 

Sedan var det som sagt jobb resterande av veckan. Fredagen innebar fredagsmys i vanlig ordning, denna fredag var vi bjudna till Emma o Janne på god mat och massa mys. Gick hem mätta och belåtna. 
På lördagen sov jag ut pch Joakim åkte iväg på match, körde sen och hämtade honom i Ängelholm och körde sedan vidare mot Höganäs för att fira pappa som fyllt 49 år i fredags. Lämnade av Joakim hos pappa och körde själv till keramik outleten, blev två rörstrandstallrikar till min samling, nu har jag åtta styck :) och även en fin iittala skål :) 

Nöjd körde jag hem till pappa igen där Joakim hade somnat, sen kom pappa o Ewa hem, det blev god mat och dryck för att sedan lägga oss vid strax innan tolv tiden. Imorse blev det frallfrukost, tradition på fridhemsgatan. 
Joakim åkte hem och jag gick till mamma, sen körde vi mot hbg och bomässan, strosade runder där och körde sen till trademax, Bauhaus och familia, blev sen avsläppt på knutan, träffade jimbo och hade sällskap med honom hem. Kom hem och chillaxade, gav mig sen ut på en joggingrunda, när jag kom hem blev det hämtmat i form av falafel i bröd. Gott. Nu är jag proppmätt och snart är det mästarnas mästare på tv:n. Tror jag somnar gott i natt. 






  Xoxo
Pok

RSS 2.0