update 30 november

tjaaaafanheej!

Lördagens utgång, var rätt oklar. Den gick så fruktansvärt fort, Andrea och jag fattar knappt vad vi gjorde. haha
Vi började med förfest aka andreas place, blev med Marcus och viktor, haha. Jag blev i varjefall lite full av den förfesten. Sen blev det bussen halv tolv in till stan, en stopp på tappas och hängde lite med Hampus och hans kompisar. chillstyle, mycket trevligt i varjefall. Sen blev det bakom, tydligen var där inte så mkt folk där då, så vi gick till pascha, men där var inte så kul iheller, vi var där ett tag, haha vet inte alls hur länge, tio min?! Sen drog vi tillbaka till bakom. Måste varit mer folk där då. Sen blev det hemgång och en natt utan sömn, åhhhhhhhh. Blir så trött på de. Mådde sen inte ok igår. usch, men blev körd hem! underbart. MEN jag fucking somnade när jag kollade gossip och nu sen ska jag till andrea så jag kommer missa reprisen. VAFAN! missade också paradis hotel, åhhh smaskiga intriger åt helveteeeeeeee.... attans!

Nu måste jag äta innan jag dör av hunger, fan kunde inte äta igår, var såååå sugen på mat. Men när jag väl fick den mådde jag cp illa! Nu blir det seriöst många vita helger! Jag kommer så inte hålla det, åhhh! Men måste och vill det verkligen. klarar jag det?

xoxo
pok

http://open.spotify.com/track/6WTfLaLQsrVzLwYigoGv3W bra låt istället!


När gässen tystnar

Har varit och jobbat idag, har alltid ångest över att vakna, komma i tid osv. Men när man väl är där går allt som smort. Varför denna ångesten?! Förstår inte det, faktiskt.

Har haft ett the hills maraton, men lackar att typ fem min på varje avsnitt inte går att se. Sen är de vissa avsnitt som inte finns för tillfället, vad är det för sätt. Den som kom på den idén borde typ tas om hand för allas bästa!

Är rätt seg för tillfället, men ska äta snart, med mammi, ingen annan hemma. Mysigt. Sen blir det att göra ve sig för party. Buss till Andrea, sen blir det helt enkelt en spontan kväll som alltid slutar bäst! Med en outfit firrad behöver man i varje fall inte oroa sig över det. Så jag är rätt nöjd. Med lite pengar på kontot är det ingen idé att oroa sig för att spendera för mkt i heller. Ändå rätt nöjd. Tror jag kommer börja tro på horoskop, eller så är det så att jag vill tro på dem!

Jag har i varje fall kommit på att du är en fucking justin bobby kille, det är jag och audrina mot the bad boys. Varför?! Vad är det med killar som skaffar brudar och fortsätter höra av sig?! Jag förstår inte vitsen med det och ärlig talat hoppas jag att du är borta ur mitt liv for evah, för varje gång du hör av dig mår jag dåligt! Jävla svin, sista gången du ever nämns. Borta, gone, finito på riktigt denna gången.

xoxo
pok

(haha mega fin bild, lite obekväma tjejer)


caught in a bad romance - so yesterday!

Jahaja, då vet det Fredag, woho! ALL IN?!
NEJ så ser det inte ut direkt. Blev tydligen jobb i morgon, det är för jävla synd att man ska få jobb när alla andra är lediga?! Hade varit bättre med jobb när alla andra jobbar, eller är i skolan. Men vad ska man göra?! Pengar är pengar och det är ngt jag är i desp behov av. Men den oväntade semesterersättningen satt där den skulle, tackar och tar imot!

Jag har hunnit med vårdcentralen, hjälpt ingemar med MINA flyttlådor?! Jag har sex st flyttlåder med saker jag knappt vet-vad-det-är, tror ngn vill att jag ska flytta...:( Så de hamnade i garaget, sen har jag varit på väla med Mamsen och Ingrid. Var inte på shopping humör dock, men blev ett par nya lackleggins, så outfiten till morgondagens utgång är firrad!

Undra om min pr i onsdags har gett mig nya läsare?!

Ni är så jävla fina babes! vad-hade-jag-varit-utan-er?
pussniärguld



"who loves you bitches"

Sett mig bakis idag, usch.
Va fan hände, jag som inte skulle röra lickor... Men det var en spontan utgång och den var hur lyckad som helst. Började med fika på mezo med Madde och Justine, när träffade jag Madde senast?! Jättemånga år sedan, riktigt kul... haha hennes dialekt, pallar inte att man pratar så i malmö.... men hon tyckte jag pratade sthlm:ska?! haha what the duck, gör jag dock inte. Blev i varje fall KOMPIS och wii, haha de va kul. Men ville spela tennis. Fast det fick jag inte för Justine. Attans! Måste träna upp mig på bowlingen här hemma nu, har faktiskt rekordet tror jag. (nöjd)

Kollar på paradise hotel och älskar skvallret, hehe så jag, så tjej jag är istället:O
Måste sova en powernap också och äta ngt, cp hungrig... wonder why....? Ska träffa Gana klockan tre i varjefall, sen blir det nog bara chill 2 night. I morgon är det Fredag, vad händer då?! Ingen aning, men det är inte party för mig i varjefall, det sparar vi till Lördag, sista utgången med Andrea baby, åhhhhhh. Ska jag se till bli a hell of a utgång!



xoxo
pok

(big no NO)


ansträngd tjej :O, saknar dig ivarje fall bebbzz, snaaaart är du hemma igen!

Edge of desire

Har precis skrivit hela texten från om du lämnade mig nu med lars winnerbäck och miss li till andrea på facebook chatten. kändes bra! Men känns lite sorgligt för hon åker ju snart. Då är hon borta i ungefär 5 månader, hoppas det går snabbt. Det måste gå snabbt. Jag ska ändå upp till henne, det är ett måste! Nyår, fy fan... KUL det hade varit! :)

Pappi är hemma nu, de har redan hunnit visa alla bilder och filmer. Bruna är de också, jag är så blek. usch! Men ska nog sola i morgon hehe.. fuskar inte alls. Snart är det sen lunch, med tanke på att jag gick upp halv elva. Ikväll blir det fika i stan med än sålänge justine, madde och kanske andrea och julia! Nostalgi, fint som sören!!

Måste rusa nu, vi hörs!

xoxo
pok

mhmm, varför sa du inte det från början?

Klockan är halv tolv har spenderat dagen först med Andrea och en runda till stan, hämta ut min bild från modell från en dag, ser ut som ett anorexibarn, mina armar är inte lugna. Men annars var den väl bra antar jag. Det var den bästa av alla i varje fall. Sedan följde jag med andrea till tandläkaren och sen åkte jag hem, mådde så dåligt på bussen, jävla mensvärk. ska skjuta mina jävla äggstockar, och sen ta tillbaka dem när jag är 30+ och vill ha barn!

När jag kom hem lagade jag lite pasta med soltorkade tomater, lite turkisk youghurt och dylikt. Blev helt ok, inte mer. Jag är sämst på att laga mat! Borde nog gå en kurs eller ngt, för mat älskar jag. Jag kan sitta och fantisera om mat, istället för godis. Det är ju bra! haha

Kvällen spenderades @blåmesgatan, det blev poppe och despe. Love despe! FAN glömde sms:a johanna om det! tradition ju. åhh Snart kommer hon hem. Typ två månader kvar, nää mindre. LOVELY!!! Kommer vara helt galet konstigt att träffa henne igen i varje fall. Men kul som fan!

Borde snart gå och lägga mig, pappi och compani kommer hem fyra i natt och jag hoppas de inte väcker mig, men det kommer säkert pappa göra ändå! åhhh nigga han kommer vara, han har ju inte svårt för att bli brun precis. usch, vill inte synas tillsammans med honom på ett tag nu. hoppas färgen försvinner illa kvickt. Men jag ska i varje fall få en parfym så jag är nöjd! hehe

John Mayer har tydligen släppt nytt album, ni hittar det på spotify!! Inget dåligt album så att säga. Blev lite ledsen att han dock gjort en duett med Tylor Swift, tycker hon är lite mesig faktiskt...


xoxo
pok


nadal-söderling

Just nu leder Söderling, men Nadal är på väg tillbaka?! Andrea har problem med att Nadal vinner poäng, så med hjälp av matchen ska andrea lära sig att hon inte kan kontrollera allt. Att vissa saker inte kan bli påverkade, och att hon måste hantera sin ilska! Nu fick Söderling matchen snyggaste poäng mot självaste nadal med snygg rumpa. hehe Men vi hejar på Söderling i varjefall. Så tro inget! Bara svaga för snygga rumpor. Synd dock att hans biceps är gone, nadals dvs... han har ju tydligen knäproblem och kan inte väga så mkt.


Maten är i ugnen, det blir kycklingfile med potatis, morötter, lök i ungen med tzatsiki! perfa sts! Andrea är en husfru sts, min räddare min hjälte. Hoppas ni sett filmen om henne, när hon är hjälte. Inte lugnt.

Men har helt glömt helgen, woopsi. Vi var ett gäng tjejer hemma hos mig på Lördagen, Tesse, Gana, Johanna, Anna, Andrea och jag, sen kom även Ida på bussen. Förfesten var hur lyckad som helst, vid tio trillade sex fulla tjejer ut mot en buss och för att träffa upp ida. Sedan blev det Pascha hela natten. Jag tror jag fick lite för mycket av det goda och med tanke på att vi fick gå hem från Domsten, så tror jag att jag hade all rätt att inte må bra igår. Som grädde på moset fick jag mens, och en fy helvetes mensvärk, så min gårdag var ett rent helvete! Andrea kallar du söderling för sosso.. hahahaha gulligt

I morgon natt kommer Pappa Ewa simon hem. jag ska få en parfym. hohohoho och en propp har gått i huset,men andrea och jag vet inte hur man löser det. Så för tillfället har vi 3 förlägninssladdar så vi kan se på tv:n i vardagsrummet. Tyckte vi löste det rätt bra!

här en mycket fin bild gjord av mig i paint!!!




njut!

xoxo
pok
jag&min samba

meet me half way-repeat

Är det ngn som inte har hört BEP-meet me half way, så sök på den och lägg till den i spotify då! Du kommer inte ångra dig. Ni bör även lägga till Bad Romance-Lady Gaga.
Kul att jag missade att mammas pojkar var klockan åtta och missade mer än halva programmet. Hoppas fan det kommer upp på datorn på en gång. Vill så se det.

Som sagt är min kära pappa med familj i kap verde för tillfället, så jag har ett hus för mig själv. Men attans vad kallt det är, och hur kaminen fungerar har jag ingen aning om. Så vågar mig inte på den. Igår löste andrea och jag det med att tända alla lampor i hela huset och tända en massa ljus och köra lite pingis, haha vi har blivit sjukt bra på det! Våga INTE utmana oss, ni kommer åka på storstryk.

Nu blir det lite paradise hotel för att kolla på den snygge pokerspelaren. Vad programmet går ut på har jag absolut ingen aning om. haha Bara massa skitsnack och taktik i paradiset, which i like ;) haha
Ingemar frågade mig varför inte jag var med i programmet, ja varför inte?!

Har lekt lite i paint idag och det blev en underbar bild, men bloggen är segis så jag får inte upp den!! Tar vi en annan dag.



pok
xoxo

obvious?

Hola lation!
Nu har min kära familj åkt till kap verde, så för tillfället är jag helt ensam hemma, vilket är väldigt skönt. Synd att de inte lämnade bilen hemma, hade varit ännu bättre!! Kylen är laddad med massa god mat och Andrea kommer senare efter sin vollyboll träning. I morgon har jag bestämt att vi ska upp senast tio för en powerwalk. Vi måste få rutiner, jag måste få rutiner i mitt liv.

Lördagens utgång som bar till Pascha var riktigt lyckad, trots regnet och att jag nästan missade bussen till stan. Att det läckte in vatten i min sko och min strumpa blev jätte-äcklig, att vi fick vandra tio min i regn, att jag fixade några att åke med ner till stan fast ingen ville åka med mig gjorde inte så mkt. Vi var vip och kom in före alla andra, vi hade ett vipbord och vi dansade hela natten lång och ice cold bitches gjorde succe! För att sedan ta bussen hem med Gana halv fyra, då vi var sjukt trötta, fast jag ville nog inte hem egentligen. Men vad gör man inte för sina vänner. haha

Igår fick jag världens finaste och gulligaste grej av johannat!!! När jag kom hem till mamma hade jag fått ett brev, trodde det var ngn som skickade ngt tråkigt till mig, men det var från usa, så jag fattade rätt snabbt att det var från johanna, i det låg en kort, som hon själv gjort och hon hade skrivit jättefina saker. Jag blev så glad, och så fruktansvärt överraskad! Det gjorde min dag igår!!

Senare ikväll är det despe, laddar med lite naturgodis! woho




xoxo
pok

i came 2 party and you came 2 party, so why dont we party together?

Igår hade jag en mysig dag på hög nivå!
Andrea och jag var först modeller för en dag, haha de var väl inte riktigt som jag trott, och alla dessa poser man skulle poser i. haha andrea och jag bara skrattade! Men en väldigt rolig upplevelse och kul att bli sminkad och få håret fixat. Bilderna blev ju sådär, men blev ändå nöjd med vissa och en blev utvald så den ska hämtas om ca en vecka.

Sen tog vi bussen hem, jättefixade... haha för myskväll med Gana och Tesse. En riktigt mysig tjejkväll med idol,godis, fruktsallad,chips,poppe,cola etc. Riktigt bra kväll med planering för lördag (idag) och en sjuhelvetes utgång. Som kommer börja hos Lynn för förfest, sedan vandrar vi vidare till Pascha för vip och vipbord och avslutar på bakom! Kommer bli en fin utgång med ett underbart gäng tjejer.

Hör och häppna, jag har faktiskt varit och jobbat idag, de behövde hjälp i simhallen, så bara att pallra sig upp nio för att börja klockan tio. Men jag kan ju det, så jag känner mig så hemma där. De hade i varje fall saknat mig, tyckte jag var gulligt, då känner man sig uppskattad. Så tack för det!

Jag har såna megaproble med vad jag ska ha på mig ikväll, jag har alltid det. Hade tänkt på ngt sätt få låna ewas svarta stövlar. hehe För jag köper alltid bruna skor/stövlar, vet inte varför... Men ewa har ett par snygg höga svarta stövlar. Hade passat riktigt bra till min outfit. Hoppas jag lyckas! Håll tummarna för mig.
Vi ses i dimman gulleungar!

xoxo
pok

fin i smink

jag är tydligen fin i smink, är jag ful utan då?! (bara en liten parantes)

Igår tog jag svininfluensa vaccinet, det kändes verkligen ingenting, vågade dock inte kolla. Men fyfan vilken natt jag har haft istället. Andrea sov här så vi delade säng, jag fick så ont i armen, ner i fingertopparna visste inte vart jag skulle ta vägen, hur jag skulle ligga. När tidningen kom, som är strax efter fyra på morgonen var jag fortfarande vaken... sen slumrade jag till lite då och då men vaknade fler gånger. Andrea hade inte sovit bra iheller,men hon trodde att hon vaknat en gång av att hon klappade mig på kinden. hahaha what?!
Jag gick upp halv nio satte på vakna med the voice. Sen gick Andrea upp vid tio, tog buss 20 i elva och så gick jag och la mig. Sen sov jag till fyra! Kommer så inte kunna somna i natt. Men laddar despe ikväll och hoppas jag kan somna efter det. Mår fortfarande dåligt, feber ont i armen och kroppen.

en parantes till, det är fler som dött av svininfluensan än vaccinet! ta sprutan för fan!


xoxo

Caroline tequilashot Nyman

Livet är så jävla orättvist


Man brukar säga att det är bra med motgångar, att man lär sig av det. Men ibland behövs det inte så många motgångar, och speciellt inte motgångar som man inte kan göra något åt. Jävla sjukdomar! De bara förstör och har absolut ingen positiv verkan what so ever!

Man ska nog tänka en extra gång på allt man har och inte klaga så mycket, för innan man vet ordet av det så är allt borta och då ångrar man sig... då är det för sent.

tell me what to do

xoxo

NY

Idag började fashion-week i NY, de tre kommande avsnitten kommer vara i London, Paris och Milano. Jag älskade marc jacob och ralph lauren  och en annan designers kläder vars namn jag inte kommer ihåg. Sådär enkelt, snygg, elegant och rent liksom. Jag älskar de korta klänningarna med hög urringning precis under halsen,lite rund. Till ett par högklackade, en kavaj eller skinn/mocka jacka hade varit en perfekt Nyårs outfit. Måste börja spåna! Snart nyår?! (två månader typ)

Klockan är 23.00 och jag ska sova så jag kommer upp i morgon! godnatt på er.



xoxo
pok


i need you

Jag har haft en aktiv helg och alla som behöver veta vad som händer i mitt lev vet om det! Så nu de närmsta dagarna har jag en massa ärenden som ska uträttas och sen är jag inte student längre!

Min helg har innehållt sthlm:s invation, idol-mys med marina sen körde jag henne hem. På Lördag blev det Lillans lägenhet besök och sedan var vi barnvakt och jag är så bra på kurragömma. Sen blev det golf i Arild, lite mindre bra på det kanske?! Marina och jag spelade varannat hål och frös jättemycket. Men grabbarna gillade det. Oklar golfrunda, räknade så inte slag! några slag över par?! haha

På kvällen var det middag hos Lillan sen gick Marina, Simon och jag hem till mig på lite förfest sen var det in till stan,bulls mötte upp linnea och andrea och sen bakom! En mycket fin utgång på bakom. hehe

Nu är jag så trött och ska nog sova tidigt tonight, då det är en dag i morgon också, ofcourse... ikke att förglömma... jag tänker på dig och att du ska bli bra igen, du klarar detta det vet jag.



xoxo
pok


RSS 2.0