Hello

Klockan är 22.03 i skrivandes stund och jag har haft en busy men lugn dag. Började dagen klockan åtta med frukost och sen cykeltur till skolan. Dödsbacken blir bara lättare och lättare, idag satt jag ner hela vägen. GRYM TJEJ! När jag kom hem från skolan var det lite plugg, gick och bytade min nya tröja och sen blev det chill till 100% Gotte!
Sen på kvällen ringde Bella och vi pinnade iväg till gymmet och körde ett lugnt pass. Har ändå gymmat rätt hårt både lör och sön men ville ändå röra på mig. Skönt!
Sitter framför tv:n nu och slötittar på tv nyheterna ska snart krypa till kojs. Imorgon blir det skola förmiddag, sen ska det storhandlas!! (MAT) & efter det blir det lunch med Johanna. Morgondagens träning blir antingen simma med Bella eller Gym, beroende på hennes vecka ;) haha

Ni får ha det så bra!

XoXo
PoK


pink party

Hey! Sleden jävla söndag till dagens ära. Inte bakis, men lite seg är man ju allt. Håller på att tvätta/ska börja plugga... När nu det faller in. haha!

Igår Lördag, vaknade jag upp hos Joakim, han for iväg mot väla med sina buddies och lämnade kvar mig, jag städade undan lite, åt frukost. Jim kom på besök en snabbis och sen packade jag ihop mina saker och åkte hem. Bara precis byta om och gick till gymmet. Sen hem igen och duscha, handla nagelack och fixa mig för korridorsfest aka pink party! Mycket trevligt och roligt!

pictures!





jag hade och har rosa nagelack!! haha
rosa är inte min grej sts;)

XoXo
PoK

oldies

såg den här bilden och kunde inte låta bli att bli lite nostalgisk. Bartömning på docken och kvällen slutade med rivsår längs med hela ryggraden, pringlesrör i nöd och allmänt förvirrade tjejer! Dock var det en helvetes kul utgång/festkväll. Åhhhhh fina ni e! + en Andrea som tog bilden dvs!



XoXo
PoK

Fredag! Mmm

Åhh vad veckan har rusat iväg! Det var ju måndag och ny kurs precis! Det går så snabbt... Inget mig emot! Kryssningen i maj kommer ju snabbare! Behöver sol på min bleka kropp badly! Vill inte sola solarium!

Ligger hos Joakim nu och vet inte riktigt hur dagen ska spenderas! En frukost till att börja med, sen lite plugg och städning. En pw i snön(!) hade varit skönt! Sen blir det kalas för Jesper ikväll som fyllde 24 år igår! Grattis!

Blev ju en liten shoppingrunda igår! Älskar att bo en gata från Shoppingen! Dock var det som sagt present till Jesper, en skjorta! Ett underställ till Joakim och även en stickad tröja till mig för ynka 200kr! Happy girl! Såg även på lönespec att jag fick 500 kr mer i lön än jag trodde jag skulle ha! Happy girl igen!

Så vi hörs vid nästa update:)

Xoxo
Pok


Skön tisdag!

Hey! Har haft en bra tisdag:) varit i skolan och haft dhlr, dvs med en hjärtstartare! Mycket spännande och roliga övningar! Nu ska de räddas liv!

Sen gick Johanna,David och Jocke hem för lunch:) gott! Sen blev det ett härligt gynnads med Bella! Min rygg kommer kännas i morgon så att säga! Ajajaj! Och då ska jag på Bellas indoor walking intensiv. Oh My god hur ska jag orka?! Haha nä det blir nog sjukt bra!! Johanna ska också med i morgon på indoor! Sen ska hon sova hos mig! Mys :) nu e det back 2 filmen och sen dusch! Och förhoppningsvis kommer Joakim snart hem från sin träning :)

Xoxo
Pok


Skön tisdag!

Hey! Har haft en bra tisdag:) varit i skolan och haft dhlr, dvs med en hjärtstartare! Mycket spännande och roliga övningar! Nu ska de räddas liv!

Sen gick Johanna,David och Jocke hem för lunch:) gott! Sen blev det ett härligt gynnads med Bella! Min rygg kommer kännas i morgon så att säga! Ajajaj! Och då ska jag på Bellas indoor walking intensiv. Oh My god hur ska jag orka?! Haha nä det blir nog sjukt bra!! Johanna ska också med i morgon på indoor! Sen ska hon sova hos mig! Mys :) nu e det back 2 filmen och sen dusch! Och förhoppningsvis kommer Joakim snart hem från sin träning :)

Xoxo
Pok


loving life!

Jag är så glad att mina helger är så underbara!
De två senaste helgerna har varit så givna och så underbara. De har med andra ord gjort allt annat så bra och lätt så det liksom bara blåser förbi och ordnar sig på sin höft. Det är jag otroligt glad över!
Ångrar inte en sekund att jag flyttade till K-stad. Uppskattar allt så ofantligt mycket mer då!

Nu taggar vi ner på de positiva:)

Min helg som sagt, Simon firades i Fredags kväll, fjortis på honom nu! Kan inte fatta det... Min lilla lillebror, vad hände där liksom? Han var till och med ute och festade i Lördags på Sundspärlan. Helt sjukt!
På Lördagen blev det lite fix, linsvätska, bibblan och systemet. Sen en pw med mami i snöovädret!! Åhh ville bara vända på en gång men ändå nöjd sen! På kvällen styrde vi kosan mot hbg och pålsjögatan 7 @ Krille &(Gana) Hur roligt som helst att hänga med höganäsarna!!! Äntligen kunde vi samlas. Sen var det party hela natten lång på cardan! mMM mitt älskade cardan. Fint e det!

Söndagen var allt annat än fartfylld, den var lugn lugn lugn! Började i hbg där jag sov och tog tåget mot ptorp och joakim + två sledna hjältar. Alla sov när jag kom innanför dörren. Joakim och phille i sängen och nille i soffan. Så jag joinade soffhänget. Blev lite serietittande, sovande lagande av mat och sen sova för natten!

Måndag, 2 day! Började halv åtta och tog tåget strax efter åtta mot Kstad. Till my place och hängde lite med Jocke och sen cyklade vi till skolan. Kursintroduktion och föreläsning vid halv tre var vi färdiga och då cyklades det hem igen. Har pluggat inför morgondag då en bok skulle läsas och ett prov skulle göras. Sen lagade jag mat och handlade mat och avslutade med ett skönt gympass! Nu är det handboll som gäller.

XoXo
PoK

Finbesök

Hey!

Igår Måndag blev det ett gympass och plugg. Plugget gick inte så bra... Men lite blev gjort! Alltid något!!!
På kvällen kom Amelie och vi åt mat och drack vin och pratade skit! Helt underbar start på veckan. Imorse gick amelie upp tidigt då hon hade preklinsk tenta som hon sedan klarade galant! Så duktigt!

Jag har försökt plugga, jag har pluggat en del också. Ska bara hitta en sista sak att skriva om i mitt arbete sen ska de bara finslipas och in på fredag. Så jag har ju tid... Men hade varit skönt att bli klar och klar med kursen helt och hållet! Har tagit lite pauser också, hehe despe och gossipgirl har jag tittat på. Så bra!

På kvällen blev det indoor walking pass med Bella, alldeles lagom faktiskt.
Nu tittar jag på handboll och pluggar lite samtidigt, förbereder mig för slutseminariet i morgon och sen blir det att sova så jag kommer upp i morgon.

Natti
XoXo
PoK

Måndag och 2 do list!

Måndag och helgen har varit fullspäckad! Fotbollscup fredag och söndag och psk hamnade på en välförtjänt 3:e plats efter en osäker bedöming om ett mål. Jag kan inte säga så mycket... då inte jag såg om de var mål eller inte. Men de var dem som verkligen var stensäkra. Så mycket tråkigt på det sättet. Jag var superglad att jag hade Johanna med mig igår. Gjorde allt lite roligare! Och jag var så himla nervös hela tiden... Fast de ledde med 3-1 och det var 40 sek kvar. haha Psk:s största groupie fan! haha

Lördagen var allt annat än fotboll. Den var UNDERBAR! Hade en för lugn förmiddag som styrdes upp efter dusch, sminkning och nya kläder. Sedan snabb inhandling och efter det tåg mot La och Linda där även Johanna väntade för party party. Vi fixade mat och Johanna och Linda fixade sig. Det blev förfestspel och goda drinkar made by me and Johanna! MMM!! 

Efter vår fina förfest tog vi tåg mot hbg och stämplade in på cardan, sen tog vi en drink och shot på lila och anslöt även med Kristin. Sen körde vi våra snyggaste moves inne på cardan och hade så fruktansvärt kul! Det innehöll en Kristin som trillar ner för trapporna och en Johanna som börjar as garva och på köpet trillar likadant hon också. Detta missade jag dock! haha ATTANS. Sen var det en liten man som aldrig gav upp när Johanna verkligen inte ville dansa med henne, det slutar med att Linda hånglar upp henne i tron om att de helt plötsligt blivit lesbiska. Och detta missar jag också! Jag har inte den blekaste om vad jag sysslat med. Helt sjukt! Men så rolig utgång.

Sen hem till Linda och crasha på hennes soffa. Sov gott och upp vid tio, då Johanna och jag begav oss mot sjöbo med mellanlandning i Lund och EH. Sen fotboll hela dagen som sagt.

Måndag, och produktiviteten har redan börjat. Arbete för att avsluta denna kurs skrivs för fullt. Tvättmaskinerna är igång och efter den tredje maskinen blir det ett gympass. Sen fortsätter jag plugga så det förhoppningsvis är näst intill klart för denna veckan! Har bara skola ons och tors också! GOTT!

I Eftermiddag/Kväll kommer Amelie och sover över då hon har preklinska klockan åtta i morgon bitti! Stackare!! Men hon kommer fixa det galant, det är jag säker på!

Bjuder iallafall lite fina bilder från helgen!









XoXo
PoK

Kick box!

Har haft skola hela dagen som mest bestått av seminarium, kommunikationsövningar och sedan meditationsövningar! Lugnt och fint dock med ett lågt blodsocker på slutet. Jag måste lära mig att kunna stå upp längre... Det är ju en stor del av mitt framtida yrke ju!

Efter skolan gick Jojo och jag hem till mig och hon fick spana in placet! Hon tyckte det var jättefint, hoppas nu inte hon bara säger det. haha :)

Har tryckt i mig resterna av godispåsen från igår. Jag kan inte ha gotte hemma, går inte! Men som kmopensation för denna dag ska jag snart pw till Bella och sen kör hennes bf oss till friskis&svettis för ett kick n box pass med Emelie! Kommer bli tidernas, när tränade jag senast? hmmm... träningsverk i morgon... Men vad gör det? Är ju ledig i morgon, då det ska tas en pw i kstad måste bekanta mig med staden. På Fredag har vi sen en kort dag och då tänkte jag kirra ett gympass efter skolan innan jag åker till ptorp!

Nu ska jag alldeles strax rusa!

XoXo
PoK


my place!

Här kommer lite bilder på mitt studentrum som det ser ut just nu.
Lite småfix ska tillkomma och sen kommer här vara så mysigt!
Jag kunde inte varit mer nöjd!







xoxo
pok


På det fjärde ska de ske

Hey onsdag! Denna onsdag har spenderats med bl.a. Emil! Sen har jag även hängt med Johanna de förkylde på väla, Ikea och jysk! Ingen dålig runda alls :) Sen som pricken över i:et fick jag veta att jag klarat min anatomi tenta! Hur glad blev inte jag då?? Superdyperglad! Äntligen är jag klar med allt för tillfället och har inga eftersläntare! Hur skönt?! Mega:)

Sen har mamma hjälpt mig med packning och jag hjälpte henne med maten! För såhär ser det ut på mitt rum just nu! Undra vad som komma skall?

Xoxo
Pok


2012 januari

Nu har 2011 bara sprungit iväg känns det som! Vad har jag sysslat med i ett år kan man ju då undra?! Jo jag har pluggat i snart ett helt år! Duktig tjej!
En sammanfattning kommer i dagarna. Nu är jag för trött för det!
Dagen har både innehållit det ena och det andra!

Fått nycklar till mitt studentrum! Nu är det äntligen mitt!!
Varit i skolan och allt är förberett inför filminspelning!!
Lagat mat med Joakim!
Gått en pw med Joakim i ptorps bokskog?! Som mestadels bestod av backar. Hey nice ass 2012?!
Sorterat all tvätt inför tvätten i morgon och passat på att byta sängkläder och handdukar! Så nu e jag slutkörd! Skönt! Ska nämligen sova med gott samvete sts;)

Kommer även en liten bildbomb på mina sista dagar av 2011... Som bestod av mys mest och lite grabbhäng!!

Xoxo
Pok


RSS 2.0