honey i'm home

Nu kommer lite smaskigheter, äsch who am i kdding!!

Allt i är sin ordning, jag är inte i turkiet längre utan i Sverige, skåneland, höganäs!
Skolan har startat och it feels good! intressanta gästföreläsare denna veckan och nästa sen är det dags för 12 veckors praktik på ängelholms sjukhus! mmm spännande, börjar nog snart bli nervös!

Idag har jag varit ledig, så har haft en riktigt härlig dag:
1. sov ut
2. gjorde en rejäl frukost, två stekta ägg, yoghurt och två knäckebröd
3. badade och gjorde alla måste som det innebär
4. tog tåget till hbg, fixade buss/tågkort, träffade stackars david som inte fick fixa sitt för han inte hade intyg, och då var det hans andra försök! Men jag gav han tips, smart som man är, okej överdriv inte nu carooooline.
5. kom hem, tvingade med mamma till bibblan och en ny butik i gamla butikens lokaler i höganäs. köpte ett linne med 70% rea! NÖJD, var påväg att köpa mer, men var inte helt säker!
6. kom hem åt god mjölkfri youghurt med blåbär, godaste någonsin! MMM (har fått för mig att mjölk inte är bra för mig)
7. Lagt in alla bilder från iphonen till datorn= laddar upp bilder på facebook och ska bjuda er på ett smakprov med!

I helgen blir det möllafest i ptorp med lekar och godmat! Söndag blir nog slappe/bakisdag, dock ingen repris från förra söndagen tack!!! Fy F-A-N säger jag bara!!

nu lite bilder till er finisar!












nu mat, xoxo pok

-3

ja bha myser i soffan, efter tittande på kryssningar med mammi, efter pw med johanna och efter jobb 7-15 ibland är livet precis där det ska vara!





& jag vet hur man myser



Bara två arbetsdagar kvar, i morgon en kortis och även fredag. Sen blir det förhoppningsvis fika med johanna på Fredag, efter jobb. Och sen middag @ mig med familia och joakim och på natten bär de av mot cph och turkiet! mMm... Så detta är nog ett slags förväl antar jag! För sen kommer jag ha packpanik osv... Så ni får nöja er med detta tills vidare (ni alla tio läsare!!)

XoXo
PoK
(sakna mig ikke för mkt, jag kommer tillbaka ju!)

goodbye my lover


bruden till höger om mig har lämnat skåneland för gbg, tråkigt! Men sånt är livet och vi ses igen!!!

Tre jobbdagar kvar och på lördag åker älskling och jag till varmare breddgrader, på tiden! Trött på detta vädret, usch. Dock har jag legat ute och solat i trädgården hela dagen idag... Men vill ha värmebölja ju!
Nu ska jag krypa ner under täcket för i morgon ringer klockan tio över sex i vanlig ordning... Godnatt på er

XoXo
PoK

bojkottar laptop

halli hallå! Vilken dag, vilken ursinnigt tråkig dag men tanke på detta rusk och väder vi har. Vilken dag med tanke på att jag var inställd att jobba till tre, men ikke... fick bara jobba till ett. Jaha vad skulle jag då göra när jag kom hem?? Snart är det mad, det blir flygande jakob, så längesen... så ska bli gotte. Sen ska Oskar och jag gå och hyra en film, en uppiggande film, kom vi överens om... och köpa lite grönsaker och dippa. mumma! Imorgon och på lördag är jag ledig, woho! Då ska jag hänga med bf och hjälpa PSK. och passa skorpan! Sen på Söndag är det work igen. Men bara fem arbetsdagar kvar nu! Räknar ner nu, behöver en paus från work. Pratade i telefon med Bella förut, saknar ju henne!!! Vi ska slå på stort när school starts. Dock är vi 2 cool 4 school, but what 2 do?? XoXo Pok

Varannan dag

-Göteborg, jobb,jobb,jobb, 08:or,pojkvän,grillat,myst,stranden,regn,kräftskiva, jobb,jobb,jobb och efter många om och men nalkas det ausgang!!! Ikke Många dagar kvar tills min fina och jag åker, den ni:). Har precis gått en pw med Gana, nu ska vi tydligen bli fit och snyggare än någonsin!!

Beg like a dog, Beg like the dog you are

Get down on your knees or get outta my face You wanna play with me Better strut your stuff, babe My little missile's locked and loaded

RSS 2.0