20 december

Inte många dagar kvar till julafton och i morgon är sista dagen på praktiken på ett tag. Det ska bli skönt med ett litet break!

Idag har jag varit i kstad för skola, efteråt blev det fika med Johanna och Joakim! Mysigt!

I morgon ska vi fira jul hos Joakims mormor och byta julklappar. På lördag kommer pappa och resten hit och då ska vi byta julklappar och umgås! På söndag, tidigt på morgonen styr vi mot Idre och firar jul där uppe! Kommer bli så mysigt med snön och skidåkning!

Nu är det dags för kvällsmat och sen att göra absolut ingenting!


Blomkål och broccoligratäng!

Smakar lika bra som det ser ut! Ny storfavorit:)


Julmys!

Hej i julhysterin! En annan är ju färdig med sina julklappar sen i måndags:) så skönt... Ligger i soffan och slö tittar på tv. Joakim har övergett mig hela dagen för att hjälpa en kompis att flytta och lite party på det. Mamma och compani har varit och hälsat på, ätit lite thai och jag fick mina julklappar eftersom jag inte firar med dem i år. Fick fina vinglas till min samling, röda och vita:) har nu 6 av varje:) Joakim och jag fick även presentkort till spa behandlingar. Jättebra julklappar! I morgon ska jag slå in alla julklappar jag köpt! Är urusel på det, men ska göra mitt bästa! Haha

Xoxo
Pok


Förutfattade meningar

Det här med förutfattade meningar och fördomar det har nog alla, både medvetet och omedvetet.
Jag hade förutfattade meningar om Psykiatrin och det var allt annat än jag trott. Det är så satans spännande så jag vill bara suga åt mig all information som det bara går! Proppa hjärnan med allt. Trodde aldrig jag skulle känna såhär efter två dagar och visst det kanske ändras. Men just nu känns det jävligt intressant och spännande!

Jag får återkomma om någon vecka och berätta om det känns lika bra då:) har sju veckor minus jul och nyår som ska spenderad på Psyk, så en ordentlig reflektion ska jag nog kunna återkomma med:)

Xoxo
Pok


Tisdag 4 december

Idag började dagen alldeles för tidigt för att vara människa. Men på något sätt har jag ändå lyckats! Klockan ringde 04.45!

Praktiken gick bra, tycker att min handledare är bra och tycker det e kul att jag för första gången har en man!
Tycker det är spännande med alla psykiska sjukdomar och kommer förhoppningsvis lära mig en massa:)

Ikväll lagade Joakim middag och jag diskade, vi kör varannan dag och Joakim är så nöjd över sitt "system" haha. Gullig!
Han har lämnat mig allene för grabbkväll hos phille då det vankas Champions legae! Hur tråkigt?! Jag har tittat på gossipgirl och tänkte plocka undan lite inför sängdags!

I morgon ska jag till Lund för en föreläsning om bup, barn, ungdoms psykiatri! Det ska bli spännande:)

Xoxo
Pok


Hej mitt vinterland!

Det är massor med snö utanför! Det är så mysigt! Älskar hur det knarrar under fötterna och när allt lyses upp! Underbart:)

De två helgerna och veckorna som passerat har varit mycket bra! Förra helgen vart Johanna och jag i Göteborg hos Andrea! En mysig och välbehövligt tjejhelg med god mat, god dricka, shopping och tjejsnack:)

Helgen som vart nu har spenderats med min andra halva:) fredagen innebar bio och restaurangbesök med al och Jesper! Lördagen var vi på em och handlade nytt köksbord+stolar! Och sedan två omgångar på tippen! På kvällen var det kalas för Oskar som fyller 18 idag! I söndags åkte jag till Höganäs och gick på julskyltningen med mamma! Blev även en sväng inom outleten och har nu inhandlat lite julklappar!

Idag har jag varit på introduktion inför psykpraktiken på sjukhuset. Efter det besökte jag mormor i två timmar! Hon hade mycket att säga den där damen:) haha blev bjuden på gravad lax smörgås! Gulliga lilla mormor!

Nu e jag helt slut och i morgon ringer klockan 04.45 så jag ska se klart på pengarna på bordet och sen ska jag sova!

Xoxo
Pok


RSS 2.0