underbar pojkvän!

Nu ska jag vara lite cool och ha en inne och ute lista!

Inne: Bästa pojkvännen har färdig lagad mat på bordet när jag kommer hem, nystädad lägenhet och gjort matlåda till mig till morgondagen! + Att han laddade ner det senaste avsnittet av gossip girl och klockan nio är det despe!

Ute: Badaaamdamdam!! SKÅNETRAFIKEN!! Jag tackar så hemskt mycket för att vi fick stå ute i Kristianstad i en halvtimme innan någon berättade för oss att det inte gick någon ersättningsbuss från Kristianstad, utan att vi skulle ta tåget till Hässleholm och därifrån ta buss. Som vi sedan i Hässleholm fick vänta på i 40 min, varav 20 var utomhus i regnet. Men tillslut kom jag hem till Joakim 1h och 40 min senare än egentligen.
Nu jävlar ska det fyllas i resegaratier så det skriker om det! right in yha face!

Nu är det en dusch som står på schemat, sen blir det despe för hela slanten! Vi får se om skånetrafiken visar sig från sin bättre sida i morgon.

XoXo
PoK


hey you pretty thing

HAlledaa vad jag mår dåligt just nu. Mår illa, ont i huvudet och känner mig allmänt svag. Vad hände undrar ni då? Det undrar jag med. Är det stormen som driver med mig. Känner hur mina chanser att ta mig till kristianstad i morgon minimeras ju närmre kvällen kommer. O-R-K-A-R inte åka ersättningsbuss från helsingborg till kristianstad. Det tar lite för lång tid och vi har handledning i morgon klockan nio. What 2 do?

Jag har iallafall haft en trevlig helg som gått alleles för snabbt.
Fredagen spenderades med två tredjedelar av bröderna Eliasson. Vi åkte till Biltema (så jävla traadigt), väla och avslutade fredagen med ett biobesök. Julklappar, kläder, födelsedagspresenter och soda streamer inhandlades. Bion var fin, breaking dawn 1, blev dock arg på avslutet... Hur tänkte dem där liksom?

Igår, lördagen spenderades i hörby hos min kusinsbarn som fyllt 18 år. Det vad god mat, god dricka och trevligt sällskap. Var hemma vid halv ett och stupade i säng. Sen vaknade jag av att bf ringde fyllesamtal, det sjuka är dock att jag varken hade ljud eller vibration på mobilen... och ändå vaknar jag. Det är sjukt om jag får säga det själv!

Dagen S till ära, och stormen berit! Jag började dagen med plugg på bibblan med Amelie, gudagåva! Sen skulle mamma och jag shoppa julklappar... Det gick sådär när sjävla julskyltningen blivit inställd... hmm hard work work. Nu kämpar jag med min essä och filosofi och omvårdnad. Vet inte vad jag ska skriva mer. Får nog gå vidare och återkomma. Den ska dock vara klar på tisdag så har jag tid på mig... Men den ska återkopplas också av en kompis... så måste få den klar idag! usch vad tråkigt.

Nu ska jag logga ut härifrån och försöka ordbajsa, precis som jag gå just nu! och hålla mig inne för ut i stormen vill jag inte!

XOXo
POK

Baby i miss you

Saknar min fina underbara pojkvän! Vad ska han i Skövde och göra... Jag ju inte där. (måste vara stark och självständig kvinna! Sluta böla nu!)

Har iallafall gjort ngt roligt och "uppiggande" i höst/vinterrusket laddat ner viber och haft en tjejsnackssamtal med fina Andrea! Sådana behövs och det blir det iallafall någon gång varje vecka nu! Där med bastan! Barndomsvänner får man inte tappa! Speciellt inte när de bor en bit ifrån!

Nu är det dags att sova och sakna Joakim lite extra mycket... Stor säng till liten tjej. Kanske kan spruta lite parfym och sukta! Bjuder på en fin bild på den finaste iallafall!! Puss på honom

Xoxo
Pok


Tusse

Jag ringer hit och jag ringer dit! Hatar att ringa telefonsamtal... Känns som jag gör det hela tiden! Det tar upp min dyrbara tid! Jag har saker att göra och inte tid att vänta på att någon ska svara och sen behöva vänta igen och ringa igen! Summa av kardemumma hatar telesamtal när det handlar om viktiga saker!!

Helgen dådå... Den var riktigt mysig! Med snygga tjejer, party, god mat, lite shopping på stan och spelkväll så var den nog fulländad! Denna helgen var mer än välkommen:)

Igår var det skola igen... Eller det var egen studietid men vi träffades i skolan och gjorde det sista på arbetet som nu är inskickat och i morgon är det mittseminarie! Woho?! Vi får väl se hur det går?! Kross your fingers!
Jag har inte ätit frukost ännu... Inte hungrig! Ska först ringa mitt samtal igen sen börjar vi stöka med det och sen blir det plugg hela långa dagen!

Xoxo
Pok


dagen efter helgen

Måndag i all ära, alltid lika välkomnande. Man vill inte alls ligga kvar i sängen när klockan ringer halv sju på morgonen... nejnejnej! Men träffade fina amelie på tåget! alltid ngt:)


Helgen var en fin en iallafall. Firandet av Amelie och Tesse kunde inte blivit bättre. Dock var det väl lite otippat att vi hamnade på harrys, men fan vad kul vi hade! Det blir ju vad man gör det till...

Igår mådde jag bra, förutom när jag vaknade vid halv tio och hade en fruktansvärd huvudvärk. Somnade om och mådde näst intill som en prinsessa när jag vaknade igen! Toppen. Då blev det plugg för hela slanten! Sedan bar det av mot bf på eftermiddagen. Farsdagpresent fixade jag till pappa i fredags, det gäller att ha framförhållning!

Idag har det varit skola, först handledning av vår b-uppsats. Sen var det bara att arbeta med den. Var i skolan till tre, sen tog jag tåget till ptorp. Nu blir det snart tacos. Och jag har varit så duktig, vilket jag varit de senaste veckorna också... att jag kokar ägg och lägger i kylen som jag kan ha på knäckemackan till frukost. Så himla duktigt gjort! Lite mer mättande än mjukost osv. Blir lite plugg till ikväll... men sen får det vara nog!

XoXo PoK

Morsning korsning

Ligger Klarvaken i sängen! Hade kunnat vara lite mer vaken om det inte hade varit för znoozandets skull. Attans då!

Igår blev det pizza och ett halvt idolavsnitt på eddagatan! Sen blev det mot Anna och lite skitsnack! Ja ena halvan pratade hästar och andra halvan fotboll! Hade så hamnat in heaven! Hade kanske hellre fortsatt titta på idol med anne! Men smällar man får ta!

Idag ska jag prata med redigt folk! I min liga! Det blir lunch med Johanna andrea och her boyfriend! Här ska grillas;) sen ikväll är det party party i stan. Jag ska dock ta det lugna puckar för jag vill vara lite människa på söndag iallafall! Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det frukost allene! Bf är iväg och spelar fussball! Tradig man!


Borde lägga ut denna länken! Som ni i sin tur borde kolla på!


http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=SE&rdm=4oholj62h&reload=3#/watch?v=qrvHuBNSqEk

Xoxo
Pok


Det vill sig inte som jag

Jahapp, då gick det inte den här gången iheller! Men som alltid positiv så ska jag se till att stay positive och verkligen än en gång ge järnet och hoppas det ger bättre resultat nästa gång! Och sista gången!

Idag har jag haft en lång dag i skolan. Kommit hem till joakim, lagat lasange med honom och nu ska jag snart läsa lite i min bok och sen titta på film som johannam tipsade om! Joakim ska iväg och träna vid åtta så det blir en tjejkväll. Skönt! Slippa detta cod3! För er som inte vet... Call of duty 3 som det spelas för fullt på ps3! Så tradigt!

Men tänkte visa er mins fina amerikanska pannkaker som jag gjorde igår, men hallon och blåbär i! Gudagoda och hade två kvar till frukost i morse! Mmm ingen dålig frukost! Men det förtjänar jag då min träningsvärk i benen inte är nådig och då Johanna och jag både gick till skolan och från skolan! Duktiga tjejer!!!

Och en gladtjej_90 bild på en positiv tjej i alls lägen!
Xoxo
Pok


6 november

Var det någon som sa att tiden går 7kt fort? För isåfall hörde jag inte riktigt det. Tiden springer iväg ju! Idag Söndag, och i går hade jag min sista dag på praktiken... sorgligt. Tyckte om min gulliga handledare Emelie. Är så glad att jag fick henne! Nu är det back 2 skolbänken. Men mest ser jag fram emot min flytt som nalkas i nästa år. Till K-stad då! Ska bli så roligt med en egen lya! (haha) Allt är i princip planerat, inredning, tv ska inhandlas, bäddsoffa, snygg taklampa, gardiner osv osv osv.

Helgen har iallafall bjudit på höstmys i sin ära, majskyckling och anka bjöds det på i fredags med sthlm:arna. Igår Lördag var vi i Jonstorp och åt lax med god romsås, potatis och sallad. Till det en caprinhia! GOTT. NOG min nya favoritdrink! mMM sådana skall det drickas nästa helg igen, för då vankas det GBG med de finaste för att hälsa på Andrea. En riktigt tjejhelg! Och helgen innan ska tesse och amelie firas ute på restaurang och förmodligen utgång. Så de närmsta helgerna är verkligen att se fram emot. Sen skall det bara planeras in ett restaurang besök med Bella och Johannam också! Sen är det nog jul skulle jag tro. (skämt o sido)

Nu ska jag iallafall kolla mobilen som ligger och vibrerar och sen ska jag kolla några avsnitt satc och sen tänkte jag krypa till kojs och vakna pigg, fräsch och utvilad i morgon vid sex snåret för att bege mig till skolan och ny kurs! Bjuder på en bild från i slutet av sommaren, inflyttningsfest @ dennis och sara, samma dag som joakim och jag kom hem från turkiet, ingen bra idé att dricka alkohol! Mådde nog bra dagen efter... not!




XoXo PoK

11-11-01

Hey!
Ligger i sängen nu och ska sova. Dagen har inte varit så produktiv som jag hoppats! Men det är inte så lätt att sätta sig med böckerna när man varit på praktik hela dagen! Det får bli ett sista ryck i morgon för på torsdag är det för sent... Då gäller det! Så håll tummarna är din gulliga:)

Imorgon ska jag verkligen försöka komma upp vid åtta och plugga så jag sen kan vara lite ledig på kvällen och bara precis slappna av.

För övrigt om ni vill veta så har jag en sån jävla träningsvärk i rumpan!! Och då var jag ändå och gymma förra veckan och träningsvärken var inte hälften så jobbig som denna! Galet, men skönt! Nu somnar jag snart då natti natti på er!

Xoxo
Pok


RSS 2.0