dagens happening

pappa larmade in mig in tha house i morse.
klockan var typ halv sju, han och compani skulle till jobbet respektive fritids... Jag blev ganska så lack...
Hör att det piper jävlar i det och sedan stängs dörren, och de låser. Då betyder det att jag inte kan gå någonstans i huset, för då blir det ett jävla drag! Så det var bara att tända lampan, med godmorgon grus i ögonen, och ta mobilen... hitta numret till pappas mobi..
Pappa: Ja vad är det
Jag: Varför Larmade du? jag sover ju!
Pappa: Ojsan, jag kommer...
Jag: Jaaa, hej
Pappa: öppnar dörren larmar av XXXX..., förlåt!
Jag: lugnt, hejdå!!


snart ska vi to the airport och hämta marina!!! I like.. pözzzzzzzzzzzzzimage38


höstlov, ja tack!

image37





fredag, party like it! men lite galet at the end, ambulans etc. nej tack!
Lördag, jobb och marknad med julia och johanna, ja tack <3
Söndag, jobb, hif v.s hbk 9-0!!! Ja tack! Andra avenyn Ja tack!! <3<3<3
Måndag, sjukgymnast :/ ringa andrea, ja tack!
Marina kommer! JAJAJAJAJAJAJAJAJA

see yhaaa


pardeyy

                                        image36Ikväll är det pardey!!

Hade en lektion i skolan, och på det gjorde vi ingenting. ingen orkade! men johan carlsson är så sööööööööööt.. alla skulle verkligen älska honom, han bryr sig så sjukt mycket, det finns ingen annan som honom!!! hahahaha, serischöst..
Sedan var det halloween tema på våran underbara skola och löv i hela skolan och även en väldigt spännande spökrunda i källaren :O Först bangade Julia och Johanna, Jag lackade fan, men sedan fick vi med emma och då fick vi även med julia och johanna! hoho... Det var lite scary, mest för att man inte såg något... Annars var det as kalas. Och sen fick man till och med godis, det var inte helt fel!
Snart ska jag till stan med Julia för att möta andrea på halva vägen, och då ska hon få ett par skor av mig, sen ska jag inhandla en "dräkt" till ikväll...

Ska även spendera min helg hos pappa, och då ska det äta äkta rysk kaviar, eftersom pappa nyss besökt das land... hoho jag vill att han ska ha köpt något till mig, men jag lovar han har inte det! SNÅLE JÄVEL!!!

Laserdom

-Oskar säg något roligt
-Busfabriken.. eller Laserdome
-Är det roligare än Busfabriken?
-Ja, man känner sig som en krigare!


Idag var jag på sjukhuset (pardey), endast en lektion och sovmorgon!
Det gillar moi skarpt! Sjukhusdoktoren tog bort min utväxt, som även heter "tumör" eller "födelsemärke"... Det får vi vänta med att se, ett antal veckor skulle det ta, för min utväxt skulle skickas för att undersökas. Det kan bli mycket intressant! Undra vad det är (?)

Fil med linfrön och solroskärnor är något jag verkligen kan rekomendera, så det har blivit en hel del sådant idag också. Och potatis och purjolök soppa! Det är grejer det ni! I love it... men nu är jag totaly mätt, jiha!
När jag kom hem från tha big city tog jag mitt pick och pack och hoppade upp på min cykel och for med all hast till friskis och därmed sjukgymnast, jiha jag trivs där. Träna är alltid skönt, och med tanke på att där var en snygg man på gymmet gjorde ju det hela mycket bättre, och jag kände mig sjukt snygg där jag spatserade runt med ett plåster på min näsa! hoho... Värsta ingreppet har jag varit med om idag. Föll till och med någon tår!
Sen har jag även glömt att ringa till körskolan, pappa kommer dampa på mig... hoppas han inte kommit hem från ryssland ännu! Så kanske det inte gör något, undra om han har inhandalat något till mig, det hade inte varit helt fel, nej nej!

Samhälle har det också pluggats en hel del, jag känner mig otroligt duktig och ambitiös som ALLA lärare sa under min bruks tid. HATAR BRUKS! LOVE KULLA... jo det är så det är! Ska faktiskt ansluta mig till mina samhälls böcker och pappersark för att fortsätta pluggningen till mitt super duper stora prov på Torsdag, och för att nämna Torsdag, så har jag fått den otroligt roliga chansen att vara med på Kullagymnasiets informations kväll för nior! jiha, kan knappt bärga mig... eller jo... vill inte! hatar kulla ibland. hohoh
nu drar jag, och snart är det andra avenyn eller okej om en timme och 14 min. Men sak samma? yeah
See ya
possizzz
Caroline!!

moulin rouge

tv:n är inte fel såhär på kvällen!
moulin rouge på tv just nu, det gillar vi!
Jag har ont i min fot som jag stukade i Fredags, och nu går värken ner i min tå, jag förstår inte...
"I hope you don't mind that I put down in words, how wonderful life is know youre in the world"
fint fint fint! sannerligen.
Jag tror att du är bra, för bra för henne med alldeles perfekt för mig.


De här vet du inte om
men jag väntar på dig,
någon gång måste du bli själv
och jag väntar på dig
jag vrider tiden och det kommer ta tid
jag har inte sagt någonting
men jag väntar väntar väntar...

du är inte så fin
men det är något med dig
som att komma hem första gången
du sa hej det är så logiskt alla fattar utom du
du har inte en aning att jag tänker på dig precis just nu!
någon gång måste du bli själv
någon gång måste du bli själv



"fullt ös medvetslös"

hej svejs....
vi har placerat oss i bibblan, och det är fullt ös runt vårat bord... jihaa!
en rap "ursäkta det var inte jag".... ok!
Jag har pms idag, måste få tag på andreas nummer hur fan ska de gå till.. bdb är blockad på våran cp skola! ÅHHHHHHHHHHh.. jag orkar inte :(
Vill ju åka till stan efter skolan, för jag vill träffa andrea och prata med henne, för hon kom hem från spain i fredags. så är det jajemensan!! hoho

nu orkar jag inte mer. tack och hej leverpastej!



 helgen var ju inte fel... men som vanligt ångrar man vissa saker, och jag känner mig dum :(


lingon...veckan

då har man tillåtelse att vara aggressiv i sju dagar frammåt, från och med igår. Alltid lika härligt!
Nej, men jag har varit fri från det i två månader (jag var gravid) nej. Väldigt trevligt.
Helgen har väl varit helt ok, dock jobbat två dagar lör och sön. Inte så himla roligt nej! föredrar en dag, eller ingen. Fredagen var en mysig dag/kväll med Johanna min kära vän. Vi åt middag hemma hos mig, burito ( tacos med kyckling) mycket gott och väldigt mättande! Sedan bar det av till bussen efter många om och men, och mot bio! "tillsammans mindre än ensam". Det var en mycket mysig film, och jag ser den gärna igen!
Vi var tvugna att gå lite innan filmen var slut för att hinna med vår buss, men så klart ska jag krångla till det, och glömmer min väska. Men det var bara att springa tilbaka och försöka ta sig in, inte utan komplikationer, såklart. Dörren är låst och det är givetvis ingen som öppnar när jag knackar. Men som tur är har jag turen på min sida och det kommer ut några tjejer som varit på bio, så jag kan smyga in! När jag ska gå fram till tjejen som jobbar där, så har hon min väska brevid sig! halleluja moment indeed. Sen springer jag tillbaka till Johanna, och vi går till knutan i hopp om att ta bussen kvart över elva. Men när vi kommer till knutpunkten så har vi turen att bussen står där.. och den lämnar bussterminalen tidigare och det är 220 så vi kommer hem snabbt. väldigt mysig kväll!


På Lördagen var det jobb på gällde, och sedan plugg. Sen var jag även ute i det fina höstvädret på en promenad. På kvällen hade vi gäster! Tyvärr ja. Det serverades Tupp, potatis, och en massa grönsaker inte i min smak! Sedan kom mina mens värk och jag var tvungen att lämna dem.

Idag (söndag) har jag jobbat, ja igen! Sen kom jag hem pluggade ringde samtal till mina kära vänner, pluggade vidare och sedan blev det ett pizza besök, men det blev ingen pizza för mig inte, utan det blev en räksallad, me like men gud vad mätt och belåten jag blev! Sedan bar det hem till plugg och telefonsamtal igen, och nu väntar min kära favorit serie for the moment! "andra avenyn"...

puss ha det paka jensen!
snart kommer jag, vare sig ni vill eller inte! jag kommer...
miss yha


"why oh why did you have to take caroline?"

är jag bra som jag är , eller ska jag lägga på den ytliga utsidan?
det där skalet som dem har?
eller ska vi leva i det verkliga livet, i verkligheten?
orkar vi älta om allt, orkar vi prat bakom ryggen.
skit snack kommer alltid finnas, men ska det såra så som det gör?
ska det finnas människor som tar livet av sig själva på grund av detta?

Idag i morgon och dagar framåt kommer mina tankar vara ägnade åt er!  För jag bryr mig, för det är inte så här det ska va, det ska vara bra. Ni ska må bra! Jag vill inte att människor i min omgivning ska må dåligt. Men när ni går igenom något som kräver stöd, så ska jag vara ett stöd, kanske inte så att ni märker drastiskt, men så att ni vet att ni har vänner. Ni har otroligt många vänner som bryr sig! Eftersom att det rör alla, på ett eller annat sätt. Höganäs är ett så pass litet samhälle, och ni är så många som är drabbade och mår dåligt! Vi tänker alla på er! Det gör vi verkligen!!!! Hoppas verkligen att det går bra, att allt blir som förut.


Ibland tänker jag på dig, och jag nästan skäms över att jag inte hälsar på dig. Ibland vill jag att allt ska vara som förr, men efter ett tags tänkande kommer jag underfund med att jag inte vill ha något med dig att göra. Jag är fruktansvärt trött på dig, och det finns ingen egenskap som du har som jag vill ta del av. Jag vill bara vara fri från dig, och göra det jag vill. Jag har aldrig gjort något sånt här förut, och jag känner mig osäker fortfarande nästan ett år senare nu! Men det känns bra också, att jag verkligen gjorde det. Sa vad som stod på och inte bara höll det för mig själv. Jag är stolt över mig själv...

jag saknar er! det gör jag sannerligen. och jag orkar inte vissa människor.

gå och dö broder för nu orkar jag inte mer!!!


"why oh why did you have to take caroline?"
image33

RSS 2.0