25 JUNI

Helgen som var gick alldeles för snabbt. Hade gärna varit ledig i två,tre dagar till. 

Midsommar spenderades ute i skummeslöv med ett härligt gäng. Emma, Rebecka och jag åkte så vi var där redan vid elva. Det blev förberedelser, sol och kransfix. Vid fyra tiden kom alla grabbar som spelat golf och resten av de som skulle komma. Vi hade tur med vädret med så fort solen försvann så blev det kallt. Vi löste det med täcken och filtar och vid elva,tolv tiden flyttade de flesta in. Joakim var den enda som bada nattbad, haha det var tydligen en tradition. Somnade vid tre-fyra tiden och sov gott som bara den. 

Årliga midsommarbilden



På lördagen körde Joakim och jag mot hemmeslöv där hans päron och persarna hade spenderat midsommar. Mot kvällen kom resten av Eliasson och även nordqvistarna. Vi försökte spela fotbollskrocket men fick sluta pga regn. Vi åt och drack gott och hade en väldigt trevlig kväll. 
På söndagen vaknade vi upp till en brakfrukost och spenderade sen ngr timmar i trädgården med solning, hundmys och jordgubbsplockning. Sedan körde vi inom dormys och icamaxi innan vi fortsatte hem igen. 

Idag är jag ledig, jobbar helgen. AL och Jesper var här i fm och hämtade vår säng, vi får vår nya nästa vecka! Så det får sovas på soffan i ca en veckas tid. Har storstädat lgh idag, det behövdes! Rensade ut en massa skit med, anteckningar och skolpapper, sjuukt vad jag samlat på mig! Har även hunnits med att tvätta, effektiv dag med andra ord:) 

Har precis ätit kvällsmat och nu blir det tvhäng med mig själv! 

Xoxo
Pok

Sommar och sol

Hey! Nu är äntligen sommaren här. Kanske inte världens finaste och varmaste väder men och andra sidan så skiner solen och det regnar INTE! 
Sommaren invigde jag i helgen hos Andrea i Göteborg:) blev en väldigt mysig helg med filmmys, god mat, pw, solande, picknick och party. Helt perfekt! 





Från det ena till det andra, har äntligen fått nya löparskor! Ett par rosa asics blev det, är väldigt nöjd än så länge, å andra sidan har jag endast använt dem två gånger... Haha men det blir säkert jättebra. 





Ska jobba fram till tors och sen är jag långledig, fre-lör. Då ska det firas midsommar i skummeslöv och sen avslutar vi helgen i hemmeslöv/Båstad så jag hoppas på sol hela helgen. 

Nu är jag helt färdig efter att varit uppe sen 5 i morse. 


Xoxo
Pok

RSS 2.0