fyller system!!11

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min födelsedag! underbart, synd att solen gick i moln bara. Annars har den redan varit galet sjukt bra!
Alla är så snälla och grattar en på sms, telefonsamtal och facebook. Finisar då!

Har ju så klart redan hunnit med systemet, hoho blev en flaska vin. När den ska förtäras är en annan femma. Den dagen den sorgen. what?! Vaknade iallafall av ett sms av Ewa, daddys wife, "grattis, fin bild i tidningen:D vi ses i morgon."

Jag bara whaat?! tidningen, vem är det nu som satt in mig där... HAHAHA jävla JG, eller får man säga så?! skyller väl på Feffe, Åtorp och spykillen istället. haha charmig bild iallafall. Från Magaluf, chill! 
Älskar dock att morfar ringde och gratulerade mig, så sa han var det du som var med i tidningen, jag bara ja det var det. Ja jag var tvungen att fråga för jag var inte säker. haha oki! 

Ikväll blir det iallafall mat på bryggan med Mamma, Ingemar, Oskar och Joakim! Mysigt! 
Nu ska jag drassa! Men jag kommer ha en sjukt bra dag! Hoppas alla 91:or har en jättebra bal också! Hade velat åka in och titta ju. Meeen det kommer väl bilder förhoppnigsvis!!


xoxo
pok
tjaarå 

If you wanna call me baby, do it

Tjafanhej!

Har varit på väla hela dagen med andrea, träffade även Ganne och Tesse och hann med lite spanande!
Inhandlade två linnen, rouge och ett par skor.. nöjd Även present till Mami som fyller år i morgon! Grattis i förskott till hinne. Marina fyller också år i morgon, så grattis till henne också! OCH på Torsdag fyller jag år, hoho. Coolt!!!

Imorgon blir det att städa mitt rum på riktigt, jävlar vad där ser ut, sen ska jag hänga med Johannacool och fira mammi! Hoppas på fint väder till det. NU: gotta go busy busy!


xoxo
pok


21/5-09

Har haft ett par sjukt bra dagar. Spelade tennis med Joakim i Onsdags, sen spelade jag med Andrea, Julia och Jessica i Torsdags. Gick pw med Andrea och körde till Mölle och åt glass. Idag Fredag, har jag vaknat upp med Andrea, kört henne till hbg hämtat Johan. Hunnit med Bröllop, för mamma och Ingemar. Varit på spa och ätit en underbar måltid och avslutat denna Fredag med en pw med Gana och Johanna. Nu sover Oskar i Soffan, Johan kollar på tv och mamma och Ingemar är ute och svirar.

I morgon ska det faras till Osby, för släktkalas och sedan far jag vidare till Joakim. På Söndag blir det förhoppningsvis tennis och sen jobba kväll. Nu är jag helt slut efter en sjukt bra dag och en sjukt bra vecka, som faktiskt inte är slut ännu. Och till råga på allt, så fyller jag fucking 20 nästa vecka! What?!?! Crazyyyyyyyy!!!
Men det blir fint som snus. Ska sova nu!

See yha

xoxo
pok


Loving life

Känner just nu att jag har världens bästa vänner och pv!!! Tror inte det kan bli mycket bättre för tillfället... Saknar j, ja det gör jag. Men till något annat onsdagen blev crazy, vid sex tiden bestämde vi för att dra ut, bara att hoppa in i duschen fxa sig och börja förfesta lite smått hos mig. Drog vidare mot stan och lite förfest, jääävligt random förfest och folk. Men jävligt roligt och lyckat. Vidare mot cardan vid tolv tiden och lite för lång tid i kön men en sjukt lyckad utgång. Sen fick vi även sova där förfesten ägt rum, bugar och bokar ( Niger) galet snällt. Sov dock kanske Max två timmar och tog buss hem strax efter nio, eftersom det var Gbg här näst. Mysig göteborgsvistelse och nu är jag hemma igen och i morgon nalkas det storslagna planer och party med mina tjejer och pv!! Underbart!!! Nu bedtime Xoxo pok

loves you inside and out

Måndagen var ju lugn:
Det är ju lugnt att man klarar av att jobba mer än en timme och sen håller man på att svimmar. Allt är som det ska och allt är så bra! Kom sen hem kvart över åtta, somnade och sov till tre. Vaknade och var fortfarande trött? Var uppe till halvtio sen stupade jag i säng igen. Helt crazy.
Men i morgon (Tors) blir det gbg, lite shopping, liseberg och hotell och frukost! MmM jag gillar (Y)

På Lördag blir det antagligen massa mys med Andrea, bada tunna förhoppningsvis! Hoppas!!!


Nä ska packa lite nu......... see yha

xoxo
pok

back in the days


mysisar



litentjej_90



17 vårar (?)



Gana&Emelies fest, spåraad?!



mysisar



liten theo



Julia ba myser!



julivallen party!!!! (HAHAHA)



coola tjejer som snart ska börja ettan på gymnasiet yeah



upptäckte webbkameran



En förfest @ fridhem spårade och jag blev märkt för livet :(

xoxo

Lördag morgon, guld i morgonstund

Hur härligt är det inte att vakna av sig själv innan klockan är tio en lördagmorgon?! Hur härligt är det inte att man har ett helt hus för sig själv och kan spendera denna morgonen precis hur jag själv vill. En jävligt bra morgon är guld. Jag vill hinna läsa hela tidningen, då har jag fått en bra start på morgonen. Ska bara få tummen ur röven och göra frukost också! Jag blev dock störd i natt/morse två gånger. först halv fyra och sen tjugo över fem. haha sov människa!


Igår hade jag en myskväll med Johanna, vi laga mat tillsammans och kollade på sommar med Göran. Till filmen åt vi jordgubbar som vi doppade i smält vit choklad. MMMums!

Måste firra lite frukost nu och sen ska jag drassa iväg!

tjaaråå
pok
xoxo


6 Maj

which means Oskar 11 år! Grattis bebbe på din dag:)

Har averkat denna dagen på ett bra sätt, vaknade först och mådde bra! (där ser du linnea, inte alltid sjuk, bara ibland. Inte världens bästa immunförsvar:O) Åkte in till stan och mötte Andrea, blev lite thaibuffe, eller var det thai?! asiatisk kom vi fram till att det var i varjefall, blev lite sushi och lite wook osv. Sen blev det en hejdundran runda på stan. Vi köpte vars ett par vita converse, de luktar så gott! haha har tom lyckats övertala Joakim om att dem är snygga! nöjd
Sedan var vi på jakt efter present till Andreas pappa och efter många om och men blev det firrat också! Kom hem vid halv sex tiden, var hemma en halvtimme ungefär sen skulle vi tydligen till jour, för oskar skulle ju bestämma maten, så klart var det pizza då! Men jag tog en bakad potatis faktiskt. Men var fortfarande mätt från lunchen. opps. Hann också se första halvleken av HIF, jag gillar dem alltså! Måste snart dit och kolla, det var så längesen. Men det får gärna bli lite varmare först! sts

Nu är klockan snart halv tolv, och jag ska sova! Men det blir en awesome helg, mamma och compani ska iväg och jag har johanna på besök på fre men på lördag fick jag inte min vilja igenom utan det blir ptorp. Men det funkar väl sts! ;)

xoxo
pok
tjaarå

immun (?)

Sjuk!
Dvs orkar inte röra en fena..... måste köpa ipren, alvedon ja spela roll.

tjaarååå


RSS 2.0