känsloladdad dag...


Idag hade jag min redovisning i Svenskan, det var laddat i hela klassrummet. Det är helt otroligt hur alla kan öppna upp sig för en grupp människor som man kännt lite mer än ett år, och till och med mindre! Det var otroligt skönt att få ha gjort det iallafall. Nu ska jag nog aldrig klaga mer på att prata inför klassen. Jag fick även Tyska redovisningen gjord, vet dock inte hur det gick. Fick inte så bra på arbetet som jag hoppats. Men det får jag väl ta tag i till nästa termin, nu finns det inte så mycket mer att göra!

Jag tränade två timmar idag, Julia och jag stannade kvar, och kände oss nyttiga. Det var otroligt skönt. Alltid skönt att träna. Specielt när det är tennis. It's very fun! Jag har blivit mycket bättre på mina servar. Även om jag aldrig kommer komma upp till Josefines nivå. Fan vad hon servade på alltså! Julia och jag sög mot henne och Henke. Men jaja we did our best

Min helg är väl inget att hurra för (?)
Fredag, hemma kväll och passar min lillebror
Lördag, jobb, jobb och plugg och sen hem till pappa
Söndag, jobb igen, plugg och andra avenyn :) något bra iallafall!

Sen vet jag inte hur det kommer vara att möta pappa face to face efter förra fredagen, då det blev lite party... hoppas att de inte märkte något. Jag städade efter min bästa förmåga bakis liksom! Det var inte lätt vill jag säga. Jag menar jag vill ha julklappar även om de märker något. HAHAHAHA... nörd! Men jag pratade med pappa i tele förut och han lät nere. Måste fråga hur det är med hans rygg, så att han förstår att jag bryr mig. Tror jag måste fjäska lite så att han blir glad! Ja det kan jag göra... hehehehehhehee

Nu ska jag snart sova. men först blir det lite läsning och Tét får vänta tills i morogn... oja! sovmorgon i morgon till tio över nio. Och vi kommer få tillbaka våra historia prov, hjälp(?)

pusspuss/caroline the one and the only... jaja hahahaha fult!

image45

don't act like I never told yhaa

I'm famous... jag är mätt&belåten... råkade tjuv äta något... men jag tyckte jag fick det!
Sen fick jag mig en rejäl måltid med potatis gratäng, och en utomordentligt god cesar sallad. (finns inget bättre)
Var på bio idag med skolan, vi såg "last king of scotland"
ni borde alla se den, men fy fan vad hemsk den var. Jag fick ont i magen. Och jag hatar presidenten. Tror alla som såg den gjorde det!
jag lyssnar på Kyane West, min lillebror dansar, försöker. Det ser väldigt roligt ut må jag säga!


Ja i går var jag cool... Jag och Martin my cool teacher i genusvetenskap! jiha
image44


´vet inte´

Alla bara bha, du kan inte vara till hjälp för alla.
Ibland bara bha, orkar jag inte. Idag är en sån dag
Vill du veta varför? du är konstig!
Jag är på konstigt humör idag, och bha...orkar inte!
Nu blev jag lika deprimerad som jag var i går kväll...
Då var det synd om mig och jag var nära att gråta när som, jag grät också... Eftersom att tv-programet gav mig en push. Barn som tror dem ska dö, det är fan det värsta som finns :(

I morgon kan det hända att jag blir känd, för antagligen är jag med i tidningen, eller när de orkar publicera det. Jag blev iallafall intervjuad och fotograferad... okej det var inte bara jag, men bla jag;) hehe

Helgen var fylld både av det ena och det andra, en dag, en annan dag kommer det komma upp bilder... Men vi kan ju utrycka det som så att min Fredag slutade klockan elva. Inget jag är stolt över. Egentligen förstår jag inte hur allt skedde, men det är sånt som händer, och jag skyller inte på något! Jag är bara lite orolig, eftersom att jag hade lite att stå i på Lördagen och Söndagen, gällande hushållet. Hoppas inte att de märker något! please please please... Men dock märkte pappa av vattenpipan, men inte pga några spår, utan av ett sms... hoho smartisar där alltså! Men det är fixat och klart nu.

Jag vill känna det där, det som du känner. ni känner... men jag vill samtidigt leva min värld, och inte en värld som är någon annans. Måste upfylla mina behov, mina krav. inte någon annans. Bara jag, sätta mig själv i första hand, jag behöver det. Jag måste göra så. Annars blir jag depressed, mano eller kanske klinisk. håller mig nog till det sistnämda. Jag vill åka bort! snälla åk bort med mig... vem som helst vart som helst!

pusspus/C

fortsättning följer...

idag tränade jag jävlar i det. Sannerligen vad skönt det var, Julia, Julia och jag stannade kvar en timme på tennisen... så det blev två timmars träning! Det var sannerligen skönt :)
Kände att jag fick ut mina aggresitioner. Julia&Julia fick även böter idag... (HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA)
Polisen stoppade dem, eftersom att de inte hade några lampor på sina cyklad. 500 jävla fucking spänn! Sjukt kul :)
Jag har huvudvärk, känner värken i hela mitt huvud, och det är inget som jag föredrar. Det spänner as hell, och det har gjort det ett tag nu, sen tennisen!

Jag har lite träningsvärk i magen, för igår gjorde Julia och jag super övningar på gyman för våra magar, beach 08.. hehe varje kväll från och med nu, jag iallafall!
Sen ska vi också fortsätta att träna tennis i två timmar när vi inte har en massa läxor och en massa prov, och vi känner att vi hinner. För gruppen efter oss brukar inte vara så många, och de är bättre än oss,så då blir vi bättre och dödar alla på tennis! hahahaha

Nu ska jag gå again... för jag är coolish. see yha possis

pusspuss/C

Jippi YaYa

Sitter på en fete lång håla, och har precis skrivit klart mitt tyska arbete. phuu... Caroline är lättad indeed! Klar för denna veckan, som varit den värsta hitintills i tvåan... Haft något att göra varje dag, och nu har jag min Svenska redovisning framför mig, där vi ska prata om "vem är jag?" och ha en personlig sak med sig och sen prata om varför man är som man är. Hoppas iallafall på MVG denna gången, för Boel är konstig när hon säger att det var bra det man gjort och sen får man bara VG, blöö! hon vet iallafall vad jag vill. För det sa jag till henne.
I morgon blir det party, och det ska bli väldigt kul, jag har höga förväntningar precis som på höstlovet, och då lyckades det väldigt bra, så jag hoppas innerligt på det nu också! Annars kan ni alla gå och dö... för Fredag är min favorit dag! så det så :)

Men tyvärr måste jag börja plugga direkt igen, för jag har psykologi prov på måndag. Jag vill inte! snälla rädda mig ifrån detta. På Måndag ska jag bli kändis, då kommer tidningen för att våran lärare i genusvetenskap tyckte att våra undersökningar var fenomenalt bra, så han skickade ett mejl till Hd, och de svarade! hoho... Carran goes seleberty... ;) eller hur det stavas. känd!

Igår letade jag efter bilder på mig när jag var liten, till Svenska redovisningen... Då hittade jag en bild på mig marina och fredrika när vi var typ 10 år... när vi sitter i mitt badkar allihop hahahaha. fan vad fult det var.. och vi sitter och kränger godis i badkaret...  och den bilden är rolig och jag ska spara den tills jag blir 100 år gammal..

nu går jag hejd¨å

intressant ämne det där!

Jag fattar inte... varför helt plötsligt överallt?
inte bara en gång utan två... och första gången också sen...
och första gången jag åker så två gånger!?
det är lite strange om jag ska vara helt ärlig.
Hade ju bestämt mig för att nu var det over, så dyker detta upp helt plötsligt
vad betyder det egentligen, slumpen eller betyder det verkligen något :S ?


TVÅ times! :S:S:S:S


Idag kände jag mig en smula blek, så jag solade lite, inte för att det gav något särskillt resultat... Jag orkar inte historia alls, jag vill inte! Och jag vill inte Psykologi iheller, jag vill ha en paus och tänka på annat istället för skolan, och vad som kommer här näst. Tyska... Engelska...Svenska. Nej orkar inte! seriöst!

Sen har vi jobb också och där ska det fixat uppflyttningar hit och dit, jag orkar inte det iheller, seriöst! Jag vill ha jullov och åka bort långt bort! Kan någon berätta för mig varför det inte blev något med Canarieöarna, jag har ju Kapital till det! Varför ska det alltid vara såhär mot mig? Det är inte snällt! Faktiskt.

Allt för mig damer&herrar... pusspuss/c

ändring

haha min rubrik igår, "I can not tell, men you can listen"
precis som att "män ni kan lyssna"
hahahahahaha


Musiken strömmade ut ur mina högtalare, och jag satt som fastklistrad i min historiabok, ja historiabok... låter inte som jag kanske, och det varade inte så lång tid. Men en stund varade det. Ur högtalarna strömmade Lasses vackra stämma ut, och jag är så arg för att jag inte fick tag i biljetter till hans konsert den 1 December. Orättvist, då kunde jag ju gått på moneybrother.

Var en runda i stan idag, Julia skämde ut sig... men det var bara jag gana och hon som fattade. hahahaha... såg så himla roligt ut. Men var i stan med Gana men vi stötte på Julia Marie och Calle hela tiden, wonder why? following us? :O stop!!

Skulle inhandla en tjocktröja, en PEAK eller något liknande var tänkt, men så klart finner jag ingen i min smak, så istället blev det en snygg kofta från Vilan, och jag blev nöjd... och gissa vem jag såg på stadium, eller vi tror att det var han... Alltså det är så jävla typiskt att jag ska göra det, typ som att det är ödet eller ngt :S fattar ingenting!!
Jag menar vad vill ni mig?

Nu är jag nästan pank också, för jag har fört över en massa pengar till sparkonto, så nu slutar mitt saldo på 4014 kr. jiha... nu ska vi leva livet!!!!!

Han är så jävla snygg, men han är en sån som man bara kan drömma om, känns så iallafall!!!! hehehehehe mini boy

snart blir det "disco-bowling" som Ingemari så fint uttryckte det, men tjejerna :D... ska bli kul!! Och sen ska vi vidare till Mezzo och ta en kvälls/natt fika! vilket inte är illa. Hoppas på en trevlig kväll:)

pusspuss /c


I can not tell, men you can listen!

Idag har vi bara fått två uppgifter i skolan. Som ska vara klart nästa vecka. hjälp!!
Har redan historia prov på mer än 100 sidor. gisses... tror jag måste börja läsa idag! :)
Idag blev jag dissad av Johanna, för hon skulle fika med sina rivaler, men hon förstår inte själv att det är hennes rivaler... Så nu sitter jag här framför datorn innan tennisen istället.
Jag kom hem och fixade mig själv nudlar, mums jag gillar det! Sedan åt jag även två clemmentiner. Det är inte att leka med det inte! I morgon ska jag shoppa lite, har ju inte gjort det på två veckor. herregud!
Jag ska ha en tjocktröja och en klänning. Och det ska vara kvalitet! haha okej hur lät det. isch...
Men måste bara påpeka att Filippa Bark är ju bara så rolig så jag skrattar på mig!!!! Hur klara hon att hålla minen, hennes sätt att tala på får mig att as garva... Just nu känns det som att jag bara skriver en massa ovästentliga saker här... Men på något sätt måste jag fördriva tiden!

Men jag kan ju säga det att jag kommit fram till en slutsats. men det är något som jag kommer hålla för mig själv, för jag är jävligt bra på att inte hålla dessa. Har ju hänt ett antal gånger, så varför skulle det inte kunna hända igen? det vet man inte de nä...

Jag har kommit på att jag är super trött hela tiden, varje lektion när man ska sitta och lyssna på någon vid tavlan, jag somnar snart zzzzzzz...ZZZ... jag vet att jag inte är ensam om det, men jag försöker verkligen att inte gäspa men det kommer hela tiden! herregud det är inte lätt att vara på topp.. Men betygen skall iallafall hållas uppe! hoho

Nu kommer det en lite schvettig bild på två minglare från ett par veckor sen, snarare månader sen... image43
pusspuss/c


kan inte låta bli...

image42


The world will never ever be the same,
And you're to blame.



deutche

tråkig tyska lektion dock till mitt medvetande...
johanna undrar om det ska vara n när det är einen............ vett entee


someone is a bit sad I think, måste träffa daj, prata und so weider!! puss på dig

haaaj nu ska jag vara duktig

farderns stora dag dådå

lyckad fars dag...
fick i all hast köpa en tidning och en ask choklad till pappa, efter att den planerade presenten gått i kras.
Men så lyckat blev det inte, nej nej det visar sig att han redan har tidningen. Men okej! Bra jobbat Caroline, hur lyckas jag. Jag som tyckte jag var bra, och vad nöjd... När jag i affären jämförde mig med två småkillar (10&12 år ungefär) som köpte ett marabou choklad och en deodorant till sin pappa. Fast de var nog rätt så smarta ändå, de tänkte nämligen... om pappa redan har den deodoranten så gör ju inte det något! För han kan ju ha den när den andra är slut. Men så tänkte ju inte jag, tyvärr!!!! :( Känner mig blond!

Igår såg jag en utomordentligt bra film, den var så bra så jag nästan grät, och den var så bra så jag nästan blev  kär, eller jag blev nog typ kär, hehe i pete. Filmen som jag så stark rekomenderar heter härmed "Green Street Holigans"
Det är en film som man måste se, och jag hoppas innerligt att ingen kommer att nedvärdera denna filmen, för då är det synd om er ja det är det era små stackare. Jag har även tre filmer som jag införskaffat  mig igår av min kära vän gana (vars pappa inte laddar ner, nej) mycket trevligt med en sådan vän!

Är lite sugen på choklad såhär dags, då man har rätten att vara det, hohoho!!! Men jag har de superduper mega bra halstabletterna på mitt rum som ska göra mitt liv så mycket bättre än vad det är just nu!

Måste nu fortsätta skriva i ett word dokument i stället, för att visa hur duktigt ambitiös jag är! Genusvetenskaps arbete nu kommer jag för att slutgöra dig.

puzzpuzz/c


18.06 här igen

tänker alldeles för mycket. är det en del av ungdommen, tonåren?
hela tiden tillbaka till då, vad hade hänt om inte?
hur hade min tillvaro sett ut då?    
2/11-07                                                        will never find out.

det liksom rör sig under ytan på fasaden

Jag ger upp dig. Orkar inte en gång till...
Jag vill inte, men jag måste!
hejdå


vi kan bara ta en promenad

Jag började tänka på ett nytt sätt för första gången idag. Jag kom fram till både det ena och det andra. Men det viktigaste var nog ändå min slutsats. Jag tänker inte fortsätta. punkt. Jag kommer inte märkas, inte på något sätt!

Jag har en dålig vana, en vana som aldrig kommer försvinna, vilket är irriterande. Visst, lite nojigt är det väl, men har man en dålig vana så vill man alltid bli av med den. Jag biter isönder min kind, alltså innifrån... jag är inte blond! (phu)... var tvungen att få det sagt! Det är min dumma pappa som har gett mig denna underbara dåliga vanan. Och folk tro inte att det tar slut där, nej då! Han har gett mig ännu fler dåliga vanor, och en är att jag snackat så jävla mycket skit om folk som går förbi. Okej jag vet att jag inte är perfekt, men jag kan verkligen inte hjälpa det... Kommer det förbi en människa som jag tycker ser rolig/konstig/ful/snygg etc så måste jag få lov att säga det! Det är en skada för livet. Pappa fy skäms! Så uppfostrar man väl ändå inte sina barn.. Nää olämplig pappa!! (nä tycker om daj)

I morgon är det en lovely day, FREEDAG!! men jag har inga jävla som helst planer :O :( ?
why, jo för jag drommer, dagdrömmer att det ska komma till mig. Nu har jag dock lagt den drömmen åt sidan, för nu iallafall... och ska försöka leva i nuet! Men jag tror att jag ska på 30 års kalas (32?) hos min kära kusin Marina, men dock känns det som att hon fortfarande är 20... hmm och jobbade på fritis. Det är så JuliaF kommer ihåg min kära kusin iallafall! Till Andreas happiness så kanske jag träffar snyggingens kompis, eftersom att vi är släkt (nej) på VÄLDIGT långt håll! WHITE T-SHIRT... tivolihuset, "strandfesten" (vet dock inte om du läser min blogg) men jaja...
På Söndag är det Fars-dag!! jag måste köpa något annars blir pappa missnöjd. Men jag köper alltid choklad känns det som, vill inte köpa det igen! feels boring indeed :( help me with something new!! pretty please!

Fan, jag känner mig aktiv dessa dagarna,
Måndag Sjukgymnast
Tisdag Tennis
Onsdag Idrott i skolan+ Sjukgymnast
Torsdag Tennis
Fredag party (mabye)
Lördag chill (eller stan, promenerar)
Söndag jobb i simhallen (hoppar/studsar/simmar)

hehehehehehehehe. jag är nöjd
nu ska jag gå ifrån denna soppartorsken och vara lite cool istället, (göra  något annat)

en vacker bild på mina gener... brush und dad!!! lovely trio... we rock the world... okej, skäms
image41

pözzpözz på diiii /c

"Ta mig, ta mig istället. Jag vill och kan. "

image40
hittade en gullig bild på ingemari och eva, minnsan de har också varit gulliga som barn en gång i tiden!

I want to tel you all, but!
alltid det där jävla MEN.

Fick VG på mitt samhällsprov som jag verkligen pluggat ihjäl mig till, eftersom att det var det svåraste jag någonsin varit med om. Men jag är nöjd, jo klart jag inte hade sagt nej till ett MVG, men va fan med tanke på hur det gick för mig i Samhälle A så är jag nöjd över min starka insats! Jag är så trött på skolan, redan efter en dag! herregud jesus save me... Gana is still in tha Österrike, men har fått ett par sms under hennes vistelse där borta! och även ett idag, tack det värmde. Snart kommer du hem och fy fan vad vi har mycket att prata om, helt sjukt seriöst!
Var även ett besök hos sjukgymnasten, börjar bli tråkigt nu. Men Grannen var där!! hoho det var minnsan och da inte illa, och även Friidrottaren som Julia och JK vet vad jag talar om... :)
Tränar möte hanns det också med, lite mindre tråkigt eftersom att jag är en ängel! hehe... eller va? :S
Andra avenyn har jag redan kollat på så det blev inget sånt idag iheller. Men som tur är har jag en massa plugg att se fram i mot!!
Svenska redovisning på Onsdag, bara lektion att arbeta på!
Svenska bok, utläst och redovisas
Historia prov
Psykologi prov
Tyska inlämning
FETE Genusinlämning, undersökning.
Känns som att jag inte vet hur jag ska dela upp detta. Måste verkligen ta mig själv i kragen! haha

nu måste jag avsluta här i rappet, men återkommer en annan dag/tillfälle!!
pusspuss /C

Höstlov mina kära vänner!

Detta Höstlovet har varit ett av de bästa loven någonsin!
Men just nu är jag inte på topp, sitter hemma hos pappa, själv... och ja här är svin kallt, mina händer kommer snart förfrysa seriöst! Har inte så mycket mer att se fram imot nu när man nämner order höstlov, imorgon är det Söndag, och då är det plugg och städ som gäller. Jag vill ha lov för alltid!!
Höstlovet började med Halloween fest hos Jessi, och det var väldigt roligt, men urartade lite på slutet... som det alltid gör när jag är på fest. Lördagen följdes av jobb (bakis) i simhallen, och sedan marknad. blev även jobb på Söndagen. och sedan en hel del chill, och fotboll HIF-HBK 9-0!!

på Måndagen var det sjukgymnast halv elva, döda henne för den tiden! Sedan var det hem och duscha äta och data mig, sen blev det kväll och vi åkte till Ängelholml och hämtade Marina som flugit till mig från Sthlm! <3<3
Vi begav oss hem, och kollade på andra avenyn <3<3, sedan gick vi och handlade för att sedan åka till Lillan, där vi bott i nästan en vecka!
vi har haft det väldigt bra, med olika utflykter... :) Danmark, Helsingborg, Väla etc. :D
På ett höstlov har jag lyckas förstöra två väskor... med vin! verkligen bra Caroline.

I Fredags var det sjukgymnast igen, men denna gången ännu tidigare, redan tio!! sjukt jobbigt. Gick Marina på nerverna.. ohh ja! Efter det så var jag verkligen jätte fräsch, och åkte på laserdome (observera vad ajg hade på mig, min röda we tröja, och mina mjukisbyxor) mm verkligen fint! Sprang runt som ett barn igen med svettiga vuxna, inte okej! Sen skulle vi äta också ju!!! Så det blev Max, fan vad jag kände mig snygg!!! herregud alltså..

På kvällen var det Party time, Och det var retro som stod på Kartan, och det blev en sjukt lyckad kväll måste jag säga!!!! Måste bli mer sånahär kvällar girls... :) 3, jag är nöjd! hoho


Johanna Jag och Sonja
Jag är så jäävla wasted på denna bilden, hela kvällen!!! Men fan vad kul det var! ge mig fler såna här kvällar!! <3<3
image39

RSS 2.0