whats the reason?

dagens fråga

vad gör du om en kille kommer fram till dig och säger "I have been watching you for a week now"?

veckans fråga

vad gör du om du hittar en glödlampa under din kudde efter en god natts sömn?

xoxo


One day at a time

Jag tycker jag har gjort det bästa av dagen, Tisdag!
Gick upp kvart över sju, vart inte så svårt att komma ur sängen, good job caroline (Y) men saknar johanna! ja de gör jag.
Sen skrev jag rent det sista på inlämningen och skickade den till mig själv då färgen är slut i skrivaren. hehe opps
Åt frulle och fixade mig, tog bussen mot stan halv åtta ungefär och sen tåg till malmööööööö <3
Tåger var försenat, men jag firrade nästan att komma i tid till seminariet men det var fler som yrat runder, fattar aldrig vilket klassrum man ska vara i ju! Åh

Var väl hemma vid fem tiden ungefär, mamma hade gjort broccoli,potatis och morot soppa, det var gott! Men min mage gav ifrån sig konstiga ljud sen!? blir man sån av grönsaker? what... brukar faktiskt äta det annars!!
Hann svara en snabbis på johannas mejl och sen tog jag bussen till stan (igen) för att fika med Andrea, Julia och Linnea, åh vad tramsig jag blev istället. Jag behövde verkligen fika med några man kan vara sig själv med!! Sen åkte jag hem med gana, som varit hos sin pojkvän för ovanlighetens skull!? Vi körde inom mc drivern och gana körde ju bra (Y) haha, gullig tjej!

Men nu är klockan snart tolv, ska opp halv åtta i morgon, borde sova nu...

xoxo




skål snart fredag!!


say what you need to say

-Självdisciplin
-säga vad jag känner
-sluta vara för snäll
-skaffa något att se fram i mot (sthlm?)
-plugga
-vara extra snäll mot mamma
-börja spara




xoxo
C


Party like an alkoholic party

hej!
Nu är jag precis färdig fixad inför en kväll på stan! Det blir hampan och dhalbergs ikväll, en chillkväll med Linnea och Andrea med vars en cissi och tjejsnack! Det kommer bli mysigt, sen tror vi på skumpa och kanske en eller två shot ifall min stalker dyker fram. *Hoppas inte*
outfitten är inte helt klar, då jag mes som jag är inte vill ha högklackat själv, så ifall det inte blir högklackat måste jag ha en plan B, visst mina nya stövlar hade varit fint att ha, men har inte rätt outfit för dem ikväll.
Jag hoppas på en salongberusad kväll med fina tjejer, hoppas på en lång natt med galna äventyr som bara vi kan. Sedan blir det sleepover i stan, la eller kanske till och med får med mig en a hem till höganäs. Vi får helt enkelt se vart det bär mot småtimmarna!

I morgon är det party och då är jag sugen på dans, undrar bara vad jag ska ha på mig och känner mig blek för sommarkläder och partykläder överhuvudtaget. Vill ha tillbaka min underbara magabränna, måste börja vistas ute och kanske till-och-med ta en vända i ett solarium. Usch det är verkligen hemskt att vara blek!

Idag har jag haft en rätt busy dag, inte förrens nu jag faktiskt kan slappna av och bara va en timme innan jag ska in till stan. Började med att jag varknade hos andrea, hon skulle tvätta och började redan sju medan jag sussade vidare tills min mobil ringde klockan nio, då var det frukost för att sedan sätta sig på bussen till höganäs. Väl hemma var det duschen på en gång för att sedan gå till frisyrmakarna och äntligen få bort de slitna topparna, håret blev klippt, fönat och plattat. Så kvällsfrisyren var fixad. Sen gick jag hem, Julia och Christoffer kom och vi åkte till väla, där blev det inköp av jacka och lagning av mina stövlar, Julia och jag skulle hitta kläder till christoffer, men det var inte så lätt som vi trodde. Han har tydligen stora ben (?) haha, så det blev två tröjor för hans del istället och en jättefin skjorta! Julle köpte en klänning och en kofta. Så vi var nog relativt nöjda sts!
Sen körde jag partybilen hem och det var crazt party en fredags eftermiddag sts!!

Nu ska jag socialisera mig lite med mamsen innan jag ska iväg! Hoppas ni får en bra Fredagkväll/natt för det ska jag se till att ha! Lite lagom salongberusad. (märk ord, tycker om det, salongberusad, låter fint tycker jag)





xoxo


man kan inte vara bäst på allt

Jag har från ingenstans fått syn på en het hunk, inom sveriges media. Ni kan kalla mig sen, ni kan kalla mig konstig. Men vet ni, jag bryr mig inte ett skit. Jag har aldrig varit tjejen som är så mycket för humorprogram, det som legat närmst mitt hjärta har varit filippa bark, <3 på henne. Hon är den bästa humoristen som finns och jag kan skratta så jag börjar gråta. Jag har hittat mig en till nu, men inte för att han är så rolig egentligen, eller jag har inte hört så mycket av honom, men gosch vad snygg han är! badamdamdam... Magnus Betner, galet snygg kille han är, eller kanske ska kalla honom för man, för det är han. En redigt snygg man i sina bästa år!


Det går inte att säga nej till honom, hans ansikte är helt perfekt, men hans kindben och de tydliga hakbenen, jiajks vad jag tycker det är snyggt! Hans leende tillsammans med hans glimt i ögat är en 10 poängare. Jag döööööööör av honom! ojojoj kommer bli besatt, näää. Men var bara tvungen att visa upp honom, även om jag nog egentligen är den sista på denna jord som funnit honom. hihihi

nu plugg! snart klar! (Y) hoppas på idol med ganne ikväll ifall hon hinner och jag är galet sugen på ben&jerry glass! längesen! för längesen! kommer inte ihåg sist jag åt det :o


xoxoxoxo

hözt

Jag som trodde det skulle vara fint väder idag, så stod det i varje fall i tidningen häromdagen... men självklart har jag helt fel kläder, klänning som blåser upp och jag visade nästan rumpan x antal gånger idag. Inte så lämpligt klädd kanske. Men jag är riktigt irriterad! Jag köpte ett par stövlar på trampolin i lördags, nu har sulan börjat släppa i hälen, det var stövlar för 1600 kr, för jävla dåligt. Jag borde ändå kunna förvänta mig bra kvalitet! Åh jag orkar fan inte åka buss till väla, så måste vänta tills bilen är ledig. FAN DÅ! Jag älskar ju stövlarna, men va fan! 1600 slänger man inte bara i sjön!



Livet är fullt av överraskningar, men ibland kan det vara skönt att veta hur det kommer vara imorgon, övermorgon etc, ibland är det skönt att veta hur den andra tänker så man själv vet hur man ska agera utan att göra bort sig. Jag fryser om mina fötter och tänker på dig.

xoxo


Måndag! ! !

Vad härligt det är att inte behöva gå till skolan på måndagar, utan istället plugga hemma. Rätt skönt, men som sagt i skolan får man alltid mer gjort, iallafall ur min synvinkel. MEN har läst ut min bok, och ska påbörja mitt nästa plugg projekt nu, efter att jag har haft en lång paus då jag bla, städat mitt rum, mamma tyckte det såg mysigt ut. hihi Jag har slängt kartonger, hämtat min plånbok hos pappa och skrivit ett långt mejl till johanna, som jag äntligen har fått update ifrån! Lovely sts.

Åt precis purjolök&potatissoppa! Gott, är fruktansvärt mätt nu, känner att en promme på det hade varit bra sen. Måste börja träna, inte för att jag känner att jag gått upp i vikt eller så sen jag slutade, snarare tvärt om, men fan vad skönt det är efter ett riktigt hårt träningspass! Ska så köpa guldkort!


Jag och min pojkvän lyssnar på musik på planet till mallorca! Fint som fan var det! saknar dig baby... hihihi (internt)

xoxo


hola

Nu har det varit bloggtorka i några dagar!
Men är po de igen. Men har ingen större lust att skriva, vet inte vad jag ska skriva.
Har inte direkt hänt något roligt.

Men Johanna har åkt nu, vi satt i hennes bil utanför mitt hus i en timme, jag kunde inte säga hejdå! Jag kommer sakna henne fruktansvärt mycket. Usch! Trodde jag skulle gråta i ögonblicket vi skulle säga hejdå, men jag kunde inte tänka att det var ett hejdå, tänker bara att vi ses snart, fyra månader... det går snabbt! Hon är snart hemma igen. Men nu borde hon landat i Portland och typ sova, tror de var nio timmar efter. bebbe då! hoppas det gick bra för henne i chicago, och att hon flöjde mitt råd.

Igår var jag på väla, lånade pappas bil hämtade upp gana och vi crusade iväg, älskar att köra bil! De är fan sjukt kul. Jag köpte nya stövlar och trånade efter min dröm jacka, ingen tycker jag ska köpa den, pga priset. Varför är den så dyr?! FAN! Jag vill ha den!? MEN 4500kr är lite mkt för en jacka, det är vad min maga resa kostade! Måste göra upp en lista, för och nackdelar!

På kvällen hade vi gäster, och sedan kom JohannaK och vi gick lite runder på kulturnatten och sedan gick vi hem till mig och hade tjejsnack! Mysigt, sen blev det bedtime efter lite mer tjejsnack, alltid lika mysigt!

Nu måste jag plugga, student som man är! (Y)

xoxo

let's keep it movin

Tänkte mig ett deep inlägg idag!
Har lite saker på hjärnan, vissa saker kanske bara är tramsigt av mig att tänka, men man tänker alltid det värsta om saker och ting. För tillfället är jag fruktansvärd rädd att förlora dig och antagligen så hanterar jag det inte på rätt sätt då jag är väldigt otrevlig och stöter undan dig. Jag vet inte varför, men jag vet att jag absolut inte vill förstöra något mellan oss. Men det är svårt, när man varit i första hand otroligt länge och nu inte vara det längre. Det känns! Men jag måste lära mig att leva med det, men det är inte lätt.

Jag känner mig rädd för att J ska lämna mig, jag vet att jag har alla andra, men de senaste två åren har vi fan kommit varandra väldigt nära och jag umgås med henne i princip varje dag! Det kommer bli jobbigt att inte träffa henne varje dag i fyra fucking månader! Men va fan vi kan inte sitta hemma och tjura över det, jag önskar henne den bästa resan i hennes liv, USA är inte nådigt och att hon ikke skall glömma mig. Lev livet och kom tillbaka som du lämnade mig. Så blir det mycket bra!

Sen har vi skolan, där jag inte känner att jag riktigt har funnit mitt rätta jag. Jag har inte direkt klickat med någon och det är jobbigt att inte ha någon att prata med. Varför ska det vara så jobbigt att komma helt ny till ett ställe. Jag vill verkligen lära känna nya, men va fan det är inte det lättaste! Skolan gör mig depp, hade varit roligt ifall man hade någon man redan kände, alltid lättare att vara två från första början.

Sen blir man lite depp ibland, och känner att det inte finns något att kämpa för?! Någon som känner igen sig, Det är inte det samma när man inte går i gymnasiet längre, då hade man saker man såg fram emot, eller i varje fall jag. Nu har jag inget att se fram emot. Jag bara pluggar för mig själv, jag pluggar för att ha något att göra. Det är väl också ett mål i livet, en milstolpe! Men jag behöver något att jobba för, något som jag känner att jag kan behöva, en ljusglimt kanske?!

lite jobbiga tankar som ibland kan vara bra att skriva ner, för att sedan gå tillbaka och tänka vad-pratar-jag-om?!



xoxo

snear på dig

you must be some kind of superstar


Det var en fin helg som sören!
Fredag utgång och vi träffade bivvorn, baby! han var golle, och ville bjuda mig på shots men ack vad jobbigt det var att jag inte kunde följa med in. :O 20 in my ass!
Men vi vandrade runder, dhalbergs och bara vara. Sen tivvan, men varken A eller jag var suen på det så jag tog buss till kopparmölle och sov där. Miss?!

Jag vet inte om jag vill ha en KMF längre! Det är bara krävande utan någon som helst vinning. Jag blir bara irriterad och arg hela tiden och det är fan jobbigt att vara det. "En dans på rosor"- vill man gärna uppleva ibland! Men inte det jag upplever för tillfället!

nää måste börja plugga och beställa linser! Hade bara en lins på fredagens utgång, haha det var jobbigt!

xoxo


p-p-p-party!!!

äntligen friday! And I'm in love?! nää

Men det är party och jag gillar det, eftersom det inte blivit något festande sen magaluf! Så man är ju rätt så po det sts. Det ska bli fint, ska bli foller! hoho Har precis duschat, eller ett tag sen! Snart kommer Andrea och Julia och sen kommer Johanna också, och det vankas förfest för sedan stora staden HBG och tempel eller tivoli! känns sorligt att det är massa 91:or ute och festar nu.................... :( men man får väl göra det bästa av situationen!! hoho

Jag har iallafall fått ordning på saker och ting, när det gäller studierna osv. Jag har till och med fått en ny kompis, henrik heter han, trodde han sa dennis först. haha pinsamt! Men vi fick en lite konstigt hejdå. Så får väl vara extra snäll mot honom på nästa föreläsning. h3h3 Mamma frågade ifall jag ville vara mer än vän med honom, störd?! var fick hon luft ifrån?!:O

Jag är suen på mat, ska bli fint med pasta sallad!! OJOJOJ, inte lugnt sts!

Snart kommer en förädare hit för att hämta sin högtalare, ska blänga på henne som bara den!

Måste drassa nu, hoppas på en utomordentlig kväll med skvaller på hög nivå till morgondagen!

xoxo

undrar ifall det är så att jag inte är meant to be a student?!:O


Denna bilden ska egentligen aldrig komma upp någonstans på internet, men jag gjorde den i mindre format så man inte riktigt ser allt! Men den representerar en lyckad förfest med mina bästa! + en hatt som våra italiernare hissade ner till vår balkong, det var fruktansvärt roligt! Jag saknar våra andra Italienare vars lapp med namn jag slarvat bort?! Åh varför skulle jag ha lappen? FAN!

På två dagar har jag varit väldigt olycksdrabbad!
För det första har jag börjat plugga på mah (malmös allmänna högskola)
Mina fördommar var att det skulle var jag och en massa tjejer/kvinnor med hukklor som inte fick prata med mig, men ack så fel jag hade. Jag känner mig även lite dum som hade dessa fördomar! så ursäkta mig innerligt. Jag har iallafall hållt på att irra runder inte visste jag att mah var så stort som det är, och består av så många byggnade som det faktiskt gör, eller så många kurser. Jag har hamnat på fel kurser, har suttit en timme och lyssnar på demokratins revolutioner. Det var INGEN höjdare! Sen gick jag där ifrån i pausen!
Men idag då, allt gick perfekt, fick två nya kompisar och stötte på Linnea lagom till lunch! Men sedan när jag ska hem, ni tror inte jag sätter mig på fel tåg?! Jag sätter mig på tåg till KPH?! hur fan lyckas man?!
Igår efter mitt misslyckandes så satte jag mig på tåget till andrea och LA, när jag ska gå till henne går jag och trillar rakt upp och ner?! slår i hakan i asfalten och båda knäna och ena handflatan. Alltså det ska vara jag för att lyckas. Har jag inte bett mina kvällsböner som jag borde gjort. Eller vad är det som händer?!

I morgon är jag så fruktansvärt ledig och jag ska hämta mitt körkort (hehe) har förresten fixat multikort på mah idag, haha min bild är rolig, jag skulle precis börja prata och sen har jag gjort ngt konstigt med mitt hår, men jag har glasögon på så jag ser väldigt pluggis-smart ut! Jag gillar att gå på högskola och se smart ut.

Jag hade inte förväntat mig att ha så många utlänningar i min klass, det kommer fan människor från hela världen i princip! Idag satt jag brevid kineser och indier, indien luktade som han precis varit i ett stall och så vart han lite svetti. Sånt som händer i guess.

Men det var som sagt inte vad jag förväntat mig, det är även människor från USA, england och polen etc. Som läser engelska?! haha Jag tror jag har kommit på vad jag ska läsa för program sen... typ efter sommaren, haha! Jag ska så läsa juridik! Jag ska bara börja läsa på om olika skolor och vad jag vill ha för inriktning. Jag känner att det är så jag och att jag är fruktansvärt intresserad utav sådant! Så matte C kan kyssa min röv hejdå (Y) great

Klockan är snart halv elva, jag måste gå och lägga mig så jag har rätt tidsrytm i mig! Annars blir det jobbigt på tors, men jag såg nyss på schemat att jag är ledig på fre, men jag har en fete håla, säger man så i högskole sammanhang?! eller vad heter det då?! haha förvirrad student på tors. Då får jag väl dra ut på stan, tror det ska bli fint väder, ringer dit en kompis! JA!! fan vad smart jag är!!!!!!!!!! h3h3



XOXO


för mycket fritid en söndag

Jag har aldrig i hela mitt liv gjort en sådanhär (kommer längre ner) första och sista?

För 10 år sedan
1.) Hur gammal var du? - 9
2.) Var gick du i skola? - bruksskolan
3 ) Var jobbade du? - vilket jag inte gjorde
4 ) Var levde/bodde du? - same place as now
5.) Var brukade du hålla hus? - hm, hos min kära vän anna eller johanna eller gympa tror jag att jag gick på 
6.) Bar du glasögon? - näää
7.) Vem var din bästa vän? - johanna och anna
8.) Hur många tatueringar hade du? - ingen
9.) Hur många piercingar hade du? - inga
10) Vilken bil körde du? - ingeeen
 11.) Hade du varit på ett riktigt party? galet många
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? - neej

För 5 år sedan
1.) Hur gammal var du? - 14
2.) Var gick du i skola? - bruksskolan
3.) Var arbetade du? - ingenstans
4.) Vart bodde du? - same place
5.) Var brukade du hänga? -  kompisar
6.) Använde du glasögon? - näää, men snart så
7.) Vem var din bästa vän? - gana, andrea
9) Hur många tatueringar hade du? - ingen
10.) Hur många piercingar hade du? - ears
11.) Vad för bil körde du? - ingen
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? - absolut inte
13.) Var du singel/upptagen/dejtande? - japp!

För 2 år sedan
1.) Hur gammal var du? - 17
2.) Var gick du i skola? - kullagymnasiet
 3.) Var jobbade du? - simhallen, simfröken
4.) Var bodde du? - same as before
5.) Var brukade du hänga? -  stan, kompisar,tennisen
6.) Använde du glasögon? - ja, när jag inte hade linser
7.) Vem var din bästa vän? - gana, andrea, julia
8.) Hur många tatueringar? - inga
9.) Hur många piercings hade du? - ears
10.) Vilken bil körde du? - övningskörde reeenoo
11.) Hade du fått ditt hjärta krossat? - trodde väl det, men bara tonårskärlek
12.) Var du singel/upptagen/gift/dejtande? trånande singel haha


Idag
1.) Hur gammal är du? - 19
2.) Var går du i skola? - mah
3.) Var arbetar du? - simhallen, ica
4.) Var bor du? - still same
5.) Använder du glasögon? - japp
6.) Var brukar du hänga? - med mina underbara vänner
7.) Talar du med dina gamla vänner? - de jag har kontakt med ja 
8.) Hur många piercings har du? - ears
9.) Hur många tatueringar? - nej, inte  min grej tror jag
10.) Vad har du för bil? - reno eller kia
11.) Har ditt hjärta krossats? - nej, men tvärt om!
12.) Är du singel/upptagen/gift/dejtande? - singel, men kmf finns hoho


di vadi heli, turpakini satani.. pussi

xoxo

en vecka i tråkiga sverige

Idag har jag exakt varit hemma i Sverige i en vecka det har varit den mest deprimerade veckan på länge. Jag har åkt från magaluf som är stad med hög fest puls och hamnat i höganäs där det bara regnar och blåser och inte händer något. Kan ni sätter er i min situation. I magaluf var det 30+ grader varje dag, är bör vi vara glada ifall vi har 20 grader. Nu pissar regnet ner och det blåser nästan storm. Tur att skorpan gick in, för jag hade inte pallat köra dig och släppa in henne i detta vädret.

Jag känner mig fortfarande lite sjuk, inte helt 100 ännu. Men förhoppningsvis så blir allt bra när alla bitar faller på plats. Jag vill så inte vara hemma ikväll. Men kanske att det blir ett äventyr senare ikväll, jag har iallafall sagt vad jag vill. Iddi!

Jag tror jag precis såg en blixt, åh vad jag avskyr åska och blixt. Nä boring hockey-match på tv som Sverige är usla på, ligger under mot tjeckien med 4-2, kommer säkert gå dåligt i fotbollen också. åhh vad negativ man är idag istället.

Var i lund och hälsade på gana igår, köpte ett par nya jeans på H&M 100 rabatt och jag fick pröjsa 300 kr, helt okej för de var väldigt snygga. Som party och vardagsjeans. Jag är sugen på att börja träna och precis vid mah fanns det ett gym, 24/7 är så sugen på att bli meddlem. perfekt att träna när man har långa pauser eller när man slutar tidigt. Måste kolla upp priser och så!
och CSN är beviljat så på måndag är jag fit for fight! mah here i come. ;) haha



xoxo


meet her

idag har jag äntligen efter många om och men och väldigt utdragen tid tagit mitt fucking körkort! Hur skönt var inte det liksom! Jag gillar läget. Detta är så min vecka, alltså har jag nog inte svininfluensan. Känner mig bättre nu, lite feber fortfarande men inte som förut. Så det är väldigt skönt. Kanske till och med kan ta mig en tur till stan eller väla i morgon! Hade jag inte bangat, ifall jag mår bättre dvs.

Jag har så många fina bilder också från magaluf och videos som jag bara älskar att kolla om och om igen på. De är så fina och jag kan fakiskt nästa börja gråta för klart jag saknar det, var där nyss och allt gick så snabbt på slutet nu ska ni hem. Och sen blev jag så sjuk och jag har verkligen bara varit hemma och gjort ingenting det gör att man saknar det ännu mer, jag måste få bli frisk och få rutiner på mitt liv börja plugga igen och sen är jag po att fiesta igen! hoppas fan det är ngr roliga som jag ska läsa med, annars får jag bita ihop och göra mitt bästa. Men jag vet inte ens hur jag ska hitta dit. Måste kolla mitt schema en gång till och borde nog prata med nille pille som också ska gå i  mah för han vet ju vart det ligger, hallå! dha. Måste firra E-leg måste ringa min bror så han får hjälpa mig. Så jag kan få lite CSN pengar. Det hade fan inte varit fel. Så kan jag spara på min lön som kommer komma nu i sep, den kommer vara fete fin! Jag har fortfarande kvar från Aug, men inte så mkt eftersom resan blev betald och uppkörningen. Är också skyldig mamma 700 och har 4500 som är ganas på mitt konto. haha... borde ta ränta, va fan!

Nu ska jag sova och jag är så otroligt lättnad över att i morgon inte behöva vakna för att göra ngt, utan bara ta det lugnt bli frisk och ta dagen som den kommer och börja planera min höst på riktigt, måste köpa mig en kalender, det är fan a och o när man pluggar! Nu för första gången tycker jag detta ska bli spännande, jag ger mig ut helt ensam och kommer till och med komma sent! Spännande... vi får se vart detta leder helt enkelt!

en maga bild är inte för mkt att be om


xoxo
caroline


kmf

lite snabb update, gjorde ngt jag inte borde gjort idag, cyklade till johanna för att allmänt chilla, mår inte bra nu! usch, cykla i motvind när man har feber är ingen bra idé. Jag kommer aldrig bli frisk, tror jag borde gå till vårdcentralen i morgon ifall jag fortfarande mår dåligt då! För det vill ju aldrig släppa. Usch. Men har iallafall gjort dagen gärning, en cykel låg över hela trottoaren så en gubbe med rullator kom inte fram, snäll flicka som jag är reste jag på cykeln så mannen kunde komma förbi! Då kände jag mig genast som en bättre person. Jag har fått en massa fina bilder av johanna från studenten och magabilder så klart! h3h3 nöjd_tjej_med_feber_vill_sova_bort_den_med_onyttigheter!!



xoxo
ill caroline

min vecka?!

Kan som sagt ändå bli en bra vecka. Fick precis svar från mah, att jag är registrerad och ska komma så snabbt jag blivit frisk. Kan det bli bättre, kan jag känna mig mer lugn?! Tack gode gudarna för att ni ibland lyssnar på mig och tycker lite synd om mig i varje fall!

Nu måste jag vila, för att bli frisk! vi hörs där ute i dimman när jag är frisk dvs, see yha in tha fog magapeople ;)

xoxo

turpakini satani

RSS 2.0