Torsdag!

Hej bloggis! Idag har det vankats jobb,7-15 har haft och göra hela dagen och knappt suttit ner! Men tiden går ju så mycket snabbare då så jag ska inte klaga! Jobbar till o med måndag och sen e jag lite ledig innan jag börjar på sommarschemat måndagen efter midsommar!

Nu tänkte jag ge mig ut på en joggingrunda solen verkar kämpa sig fram, kämpa säger jag!!


Xoxo
Pok


Em-febern

Spenderar lite tid med Zlatan!


Lördag!

Hejsan hoppsan! Idag är det lördag Och solen sken men jag vet inte riktigt vart den tog vägen. Jag började dagen vid nio ungefär. Åt frukost och läste tidningen två gånger innan mamma var färdig med en del. Snabb mamma! Sen smörade vi på oss pw skorna och gick till systemet, axel larssonsskor och sen hem och lämna av och fortsatte mot outleten längst havet! Härligt, solen sken ju då så vi bara njöt av tillvaron!:)

Hade tänkt att ligga ute i solen någon timme men det verkar som att den gömt sig bakom molnen nu:( tråkigt!

Ikväll ska Johannes firas, 25 år gammal och Emma har fixat överraskningsfest! Vet dock inte mer än att vi ska vara där klockan sju. Spännande!!

Jag har jobbat nu tors och fredag också. Det har gått hur bra som helst! Är glad att Johanna ska vara där i sommar också! Allt blir ju så mkt roligare då!

Nu ska jag ut och dansa soldansen!

Bjuder på en bild på gårdagens middag, musslor, vin och sommardrinkar blev det! Och sen avslutade vi med massa spel! Som vanligt vann jag! Så det ska va;)

Xoxo
Pok


Sommarlov!

Hej!
Nu checkar jag ut från skolan och checkar in på jobb.
Skickade in min sista inlämningsuppgift för en kvart sen och på ett sätt känns det för jävla bra och på ett annat så jävla kasst... eftersom att jag fan inte var nöjd med uppgiften och hoppas innerligt att jag klarar den. Gör jag inte det so what, det går att ändra göra om och göra rätt... & vad gör det om 100 år. Det är ingen som dör av det... skoltrött? hmm ja lite!

 Nu är det sommarlov iallafall och jag har redan börjat jobba lite, idag och i morgon. Hela nästa veckan förutom Tisdag och även Måndag veckan därpå. Sen ska jag vara lite ledig och börjar gå på schema Måndagen efter midsommar! Nu ska vi tjäna lite pengar. GÖTT! Såg precis att jag fått skattepengarna. Så fint! Måste hålla hårt i dem! MÅSTE CAROLINE! DU har precis gjort ditt shoppingryck såhär innan skattepengarna. Så håll i dem! haha

Nu ska jag verkligen försöka njuta av denna sommar då den blir speciell på många sätt och vis. Det blir sista sommaren i Höganäs. Lite sorgligt men man måste ut i livet och härdas! haha. Ska iallafall ta vara på den och njuta hela tiden och sen avsluta med en resa till värmen med min finaste kille och kanske ett eller två kompispar!

XoXo
PoK

Friday

Hey! Har en ta hand om mig själv kväll då kvällens planer blev inställda. Mår mycket bättre idag iallafall, hade till och med tänkt mig på ett träningspass på gymet i morgon. Ska bli så skönt! Tränade förvisso på kryssningen men har nu inte gjort det på en vecka då jag mått riktigt kasst!

Har som sagt lite egentid, guld värt efter en resa då man delat rum med tre grabbar! Åt naturgodis till middag och jordgubbar till efterrätt! Gott!!! Slötittar på lets dance nu och fan vad snygga kroppar tjejerna har! Gosh!

Xoxo
Pok


RSS 2.0