lolololoondon

London was fab! Underbart, hektiskt men underbart. Önskar jag kunde stannat där längre, hunnit med allt som ska hinnas med. Hänga lite mer med Kattis, vara ett med London! Men jag tror ändå Gana, Johanna och jag gjorde det bästa av situationen. Dock lite mycket regn två dagar. Lite mycket starbucks, haha!
Sjukt underbart hus att förfesta i, Kattis aupair hem. Galet, sex våningar. sju toaletter. Jag var in heaven?! nää, men galet. En underbar utgång på det, lite folköl (?) vin, galet gott vin kattis hade! måste firra fram det. En galen utgång med taxifärd, kattis trillar av sätet. hur nu det gick till... HAHA sen Soho, ingen aning om vad stället hette eller vad gatan hette, men kul var det! Japaner, spanjorer, engelsmän etc. Vi var top notch. Älskar hur VI fick i gång stället. Helt sjukt!

"I'm in the central of the pub"- en 20+ japan som aldrig festat förut?! haha

Taxi hem till Kattis, lite flingor på det sen bedtime, i världens skönaste soffa om jag får be! sov såå gott. Sen resten av tiden var det mycket shopping, sevärdigheter och bussturer, ska knäppa skjortan nästa gång!
Lite fotbollsspelare, Chelse (fan stavning?) och en HALLE BERRY senare var vi sjukt nöjda!
Tre styckna tjejer mot hemfärd sen, galet slitna, som bara längtade efter sängen, jag iallafall! Och ett stycke pojkvän som var så underbar och mötte oss på knutpunkten! Jag däremot gjorde en väldigt graciöst inträde, springer i full fart för att hinna med bussen, kommer in på bussterminalen, trampar mot en kant och foten åker fram i skon och jag trillar väldigt snyggt, tappar glasögonen och får ont! FAB, just FAB. Tror nog Joakim tyckte det var en fin entre! Skämdes nog inte alls. haha Gana istället då, märker inte att det var jag som trillar, på bussen, var det du som trillade?! haha eh ja! gick det att missa?!

Efter en sådan fin trip, dock bäst om Andrea varit med!!!!!! Så har jag fått feber på köpet. Klarar aldrig av att åka utomlands utan att bli sjuk, klen javisst. varför? enligt Joakim för jag inte tränar regelbundet. va fan var ju pw:ar och springturer hela tiden i London, tränar sjukt mycket regelbundet. hehe

Alles för mig idag, kommer kanske upp bild när jag har tid och lust. Men känner inte för det just nu. Annat att tänka på sts! see yha in next blogginlägg, och tagga för att jag ska bli frisk och personalfest på lör, Johanna, Gana, Ella och jag! galet bra!

xoxo
pok

go shoot your self

blir så irri blir så irriiii assåe!
jävla äggstockshelvete, varför varför varför??


Är ju så jävla lätt att ordna upp sitt liv på en dag när denna helvetes mensvärken kommer och ställer till det! Det är så jävla lätt att planera london, fixa inför skolstarten när jag bara vill sova bort smärtan. FUCK IT!
Jag trotsar smärtan, med noll alvedon kvar och cyklar till gana på en väldigt sen frukost och sol! Sen beger jag mig mot stan för en date med fina andrea, sen him och packa och få panik, jo tack vilken underbar dag, sista jobbedagen igår. Allt är så bra! hejdå

första outfitbild ever... och sista

och så gick det inte?

eller??



xoxo

chilla gunilla

alles gut!
varit mycket på senare, jobb, åtta dagar med en dags ledighet. Great. har nu en minisemester, tre dagar. sista dagen i morgon. Då jag ska ta reda på dittan och dattan och ta tag i mitt liv. Snart ska jag till London, synd att Andrea inte kan följa med, hade varit perfekt!

Har varit extremt mkt tv hos joakim, vill inte se mer på tv nu. suen på en skvallerkväll, lite party men bara lite. lagom. Har fruktansvärt ont i min rygg, helt ok att vakna av att ens pojkvän tar upp hela sängen och typ ligger på mig. najs!

ska iallafall drassa nu, känner med helt störd efter att suttit framför datorn en halvtimma eller vad det kan vara. usch! förbarma datorn!!!

xoxo

ps.1 bröllopet var cp roligt
ps.2 Har världens bästa bf!!!!!!!!!!!!!!!!!


en paus från all jävla skit

Jag önskar att jag hade någon att berätta för, att det fanns någon som jag inte skulle skämmas över att berätta det jag är så arg över! Jag har fått en jävla saftig information som jag vill bli av mig, jag önskar att jag inte var så jävla nyfiken. Jag är så fruktansvärt arg och det går ut över alla nu, främst mami som bara vill vara snäll! ÅH jävla förflutna, släpp det eller släpp mig! Jävla skit

jävla skit människa, jävla tycka synd om. fan väx upp skaffa dig ett helvetes liv, gå vidare!

...ibland så händer det?

Jag kommer bli en hemsk mamma!
Först barnen på flotten för x antal månader, skäller ut ungarna för att de puttar i varandra och skvätter vatten på mig, ps tyckte synd om griskillen! d.s
(hatar att vara inne på Safari, allt blir rött när man skriver, kul)
Har spenderat min dag hos Joakim, kollat en massa på beck! Bra grejer... Sen åkte jag hem tjugo i sex, inom mamma firrade matlåda till i morgon, hem till pappa städa undan Johan, vita larver,mmmm myspys! Sen till citygross handla kattmat, 64 kr för. Dyra grejer skropan ska ha, mat för överviktiga katter... haha!
Nu sitter jag framför tv:n med en mannafrutti och en massa plommon. GOTT! gla för frukt och bär... haha
nää ska kolla lite mer på danska hollywoodfruar nu!
see yha
xoxo

RSS 2.0