Montag

bildspel, för onvanlighetens skull så går det faktiskt!







i magaluf råkade vi alla få en orange nyans på våra solbränna, ingen som vet vad som hände














Fredagsmys!!!

Fredag, har varit och jobbat, och ska alldeles strax ta bussen in till stan och möta upp gana för lunch, sushibuffé wopp wopp!! gotte! äta hur mkt som helst. Sen blir det lite shopping för henne och jag är sällskap, efter det tar jag tåget till Joakim och myser med honom! Fint.

Imorgon blir det inflyttningsfest @ Krille, hoppas vi på en goo förfest och en bra utgång! yes yes, är 7kt nöjd över att jag fick med mig amelie, och tycker det är cp tråkigt att inte johanna ska med, som har åkt till sthlm. avis! shyy...

På Söndag hoppas vi att jag inte mår för dåligt, för jag ska till malmö och träffa kära Amanda och Hanna! Mys, har inte träffat dem sen tentan nu och snart åker Amanda till Thailand i en fucking månad, så avundsjuk så det finns INTE!

Nä nu ska jag packa det sista, och så hörs vi, (har blivit aktiv här, ha inte förhoppningar om att det ska vara!)

xoxo
pok

slut är bara förnamnet

Har jobbat 7-16 idag, så jag är helt okej trött. Höll precis på att somna i soffan, så jag fick med bestämda steg gå till datorn, så jag inte somnar.
I morgon är jag dock ledig, så ska träffa Julia och Johanna, behövs!
På Fredag jobbar jag 7-11 underbar tid!!


Okej jag vet inte vad jag ska skriva mer. haha oklart inlägg


tjaaråå

xoxo pok

( försöker förgäves att ladda upp bild till mitt inlägg, för att det ska bli roligare att titta på, men det fungerar aldrig:( )


svart & vitt natt & dag

Allt är tvärt imot vad det brukar vara.
Jag förstår inget, någon annan förstår nog ännu mindre.
Behöver andas, ta en paus. fundera, komma på!

Det löser sig, det gör det alltid?

lördag=party

Jobbat hela veckan!+ förra söndagen och i morgon med. Pengarna rullar in som dem ska!
Dagen har spenderats på väla och ikea med johanna, inköp: en svart sammetsklänning som skall bäras ikväll då det är all in med Joje och Julle, blir en underbar kväll!
Imorgon jobb då 16-22 sen måndag och jag får äntligen träffa Joakim, en vecka sen sist! så himla tråkigt, saknar dig!

nu ska jag bli körd till johanna, käk och sen till julia och bli po de! En trevlig kväll önskar jag er, och speciellt mig själv. Var fem veckor sen sist! jappjapp.

xoxo
pok

Montag

Jag vill bara shoppa, det kliar i fingrarna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Men går inte, går bara inte, måste spara pengar. Måste hålla i mina pengar. Köpa grejer jag behöver på riktigt. inte låtsas... eller bara använda en gång. åhh! Måste även veta om jag klarade tentan, för då kan jag sälja mina böcker...=pengar = spendera = slösar inte. hehehe

Har jobbat igår kväll och idag, i morgon är jag dock ledig sen po de igen! pengar pengar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tänkte drassa nu, är satans hungrig...... men tror ni det finns något att äta. nejnej NEJ. ska läsa vr också! see yha




xoxo
pok


Fel vecka

Kompis det går bra nu, det var allt. hihihih heheheh nöjd

klyschigt men sant

Tiden rinner iväg och jag väntar ivrigt på att få veta om jag klarat min tenta eller inte. Usch, det är inte det roligaste ska jag tala om för er... lite mer än en vecka kvar.


Har haft mysigt stockholmsbesök i helgen, Freddi!! Har spelat höstgolf med henne, mikael räv och theo, eva var med som caddy och otroligt mycket positiv cred! haha gulligt. På kvällen var det gåsa (tupp) middag @ deras place i J-torp.
I Söndags var jag på HIF med Johanna, dock blev det 0-0 och malmö vann såklart med 2-0 och vann allsvenskan. Attans, men nära var det verkligen. Kallt var det också, mina tår tappade känslen efter några få minuter. usch!

Är nu även inne på min fjärde bok på två veckor, opps! Måste hitta en annan hobby, har perioder då jag läser jättemycket, för exakt ett år sen ungefär plöjde jag igenom de två sista i Stieg larsson böckerna. mmm bra böcker.

Denna gången har jag valt lite enklare böcker, hehe just nu en shoppaholic, karriär och köksbesvär. en shoppaholc får en syster var dock bättre!!! så mysig bok. Har dock inte kommit så lång i karriär... Har även läst Här och nu, av elisabeth andersson! Så bra!!!!!!!!!! läs den. och förhoppningsvis blir det inte mer läsande i civilrättboken nu iheller, om tentan går igenom. hehe

Nu tänkte jag nanna, i morgon ska jag faktiskt upp i tid och vara jävligt produktiv, pw/jogging, städ osv!

ps. jag har inte festat på fyra veckor!!! känner mig oerhört stolt, på Fredag blir nog inte lugnt :O opps! d.s

xoxo
pok

RSS 2.0