Update

Hejhej. 

Helgen sprang i väg. Har varit i Göteborg med Johanna och hälsat på vår kära Andrea! Åh så härligt vi har haft det. Solen har visat sig och vi har strosat runder på stan, då alla för en gångs skull hittade lite fina saker. Vi har ätit tappas brakfrukostar, druckit gott och dansat hela natten. Helt perfekt tjejhelg med andra ord. I söndags var vi tre slagna hjältar och när jag kom hem var det soffan direkt o sen sängen. Blev inte många knop gjorda. 







Igår måndag började jag morgonen med sen frukost i solen på franskan och sen blev det städning innan det var dags att göra sig i ordning för att jobba kväll. 

Idag, tisdag gick jag upp vid halv nio, gjorde veckans matlådor och sedan blev det frukost i franskan, dock inte lika varmt idag så fick ge upp idén om att få lite sol på näsan idag. Idag är det kvällspass på jobb som vankas igen. Sen hem och sova och upp i ottan för morgonpass. Och i morgon kommer ÄNTLIGEN Joakim hem från Turkiet! Sen får han ta och stanna hemma tycker jag. Är riktigt avundsjuk på honom de har haft mellan 25-27 grader i luften och över 20 grader i vattnet lika så. Vill också ha lite värme o sol. 

Jobbar och står i denna vecka, 6 dagar, dvs jobbar helg. Men det går fort, "det går fort när man har roligt"! 

Nu ska jag chillaxa innan det är dags för att dra mot jobb. Ha en underbar sista vecka i mars för snart är det april och våren kommer på riktigt:) 

Xoxo
Pok

Ta mig tillbaka




Söndag kväll

Hej, helgen har gått fort. Har varit otroligt trött av någon anledning, haft huvudvärk när jag vaknat och varit allmänt tung i huvudet. Så förmiddagarna har inte många knop gjorts. Men i fredags kväll blev det thaimat med Anne o Chrille. Igår kom Emma, Janne o Jim, käkade tacos, kollade på Mello med ett halvt öga och snackade skit. De gick vid ett tiden och vi somnade sen vid två. Idag hade jag en seg morgon som sagt, åkte till väla med Anne, köpte nya sängkläder och sen åt vi pulled pork ikväll. 
Imorgon är det jobb igen, har en sex dagars vecka. Endast ledig på ons, men det kommer gå snabbt. Veckan därpå jobbar jag endast tre dagar och på helgen åker jag till Gbg o Andrea:) 

Natti 

Xoxo
Pok

Hund-goss

Hej! Jag har ju helt glömt att berätta om allt hund gissande som det har varit de senaste veckorna. Åhh jag är helt förälskad i lilla Sune OCH Selma! Ja det blev två stycken! De är syskon och uppfödaren ville så gärna att de skulle få va tillsammans och hade endast fått intresseanmälningar från Taiwan, Italien och från folk som bor i lgh. Så det slutade med att Selma följde med hem till fan Eliasson. Och vilken glädje de har av varandra! De är så fina och gosiga! Joakim är på eddagatan i princip varje dag för gos jag är där så ofta jag kan. Det blir väldigt mycket gos framöver och när de är lite äldre och har gått valpkurs blir det härliga skogspromenader. 
Selma, den tuffe!


Sune den mesiga 
Finaste syskonen 


Haha älskar hur hund-töntig jag blivit! Bjuder på den :) 

Xoxo
Pok

Inredning

Jag älskar netto och dess inrednings varor! Senaste tillskottet! 

Xoxo
Pok

RSS 2.0