The bitch is back

Söndaag, och Skorpan is back in town, kom hem med polisbilen vid 18.00 igår, fyllecell efter kattpartyt.. Fjortis till katt. Blir så trött! Sen får jag veta att grannkatten är en hane och okastrerad, bådar inte gott!!! vild och vågad, japp skorpan 14 år. Fint!

Taggar med bra musik nu på spoti!! Ska jobba om några timmar, usch... ångest. Känner mig inte helt 100 faktiskt. Tråkigt, men jag ska bara jobba!
Hade en super mysig kväll med johanna igår! Lite tv tittande och väldigt mycket skitsnack och skratt as it should be!

Nu lide övningar med medicinbollen, för mitt knä och sen plugg och en promme till mamma för att avsluta med jobb! seee yha

XoXo
PoK

my best, but don't succed

Hard work work, svinit kallt i detta hemmet, och jag är kattvakt var är du skorpan?!
Hon är inte inne, inga dörrar är stängda ingen katt i garderoberna, hon är inte ute runt omkring, varit ute och kallat på henne. Har inte sett henne sen i går kväll... Vad gör man då?? Ska egentligen plugga, men får fan ingen ro pga katten! Åhhhhhh kom hem nu!

Nu har jag iallafall tänt runt 20 värmeljus och försökt sprida ut dem i vardagsrummet, brasan är tänd efter MÅNGA om och MEN, den där brasan är inte att leka med.

Har zumbat med mammi idag, amelie dissade, don't know why... Det var favoriten Cecilia idag, då går det undan då kör jag allt då är jag svetti. (pinsamt att jag fortfarande inte duschat och bytt kläder)
Men jag lovar att jag ska göra det innan Johanna kommer hit på tjejkväll aka -tu-man-hand! dvs, bara vi två. Så lagom underbart. Lagom, ett svenskt ord. Nä Skorpan, nu får du fan visa ett livstecken!!!

Kul att Gana är på Gran canaria och krille har åkt ner för att överraska henne!!!!!!!!! Kul kille, ingen dålli kille med andra ord.

Jag skulle väldigt gärna ta en bild på mig själv i mitt svettia tillstånd, men jag vet inte hur man gör med den här datorn, var hittar man webbcamen liksom, eller jag ser ju linsen... Men på skrivbordet eller var man nu ska klicka, vet jag inte!

Så until that, see yhaa

XoXo
PoK

baby er du ensom?

y.e.s


köddat

Nu har jag för någon timma sen komma hem från gymmet, har köttat med gana. Totaly slut!! Träningsverk i morgon hej. underbart! Och på Lördag väntas Zumba, mm ändå kommit igång lite med träning, försöker äta nyttigt på vardagar. Och känner faktiskt inget sug, fast jag till och med har lingonveckan nu. Nöjd! men peppar peppar ta i träd. Kan vända vilket sek som helst och så är jag alldeles tjurig. hehe

I helgen blir det lite jobb också!! Även nästa helg, känns bra, lite money är aldrig fel när man är rätt så fattig student! Även bra med pengar till att flytta hemifrån. Jag tackar inte nej!
Ska även söka ett annat jobb till sommaren, något helt annat. Så hoppas på det! Måste bara fila lite på mitt cv, sen får vi se hur det går :) önska mig lycka till iallafall!!!

Nu måste jag snart hoppa in i duschen, efter jag lagt tvätten i torktumlaren, jappjapp produktiv dag och det är fint! Skola i morgon, alltså beger jag mig till BF ikväll!

Lördags: stabil bild




Jag, Andrea och Annapanna!
Helt plötsligt kom det fram en keps och som vanligt ska jag ta på mig den och känner mig riktigt snygg, fashion och allt vad det innebär, =FAIL! Andrea däremot är lite naughty och sätter klorna i annas lår, som bara är allmänt nöjd! ;)

XoXo
PoK

-

Har varit en kort dag i skolan idag, seminaruim på boken vi läst och det gick hur bra som helst. Så done med det och bara ett seminarium kvar denna veckan. Sen ny kurs på Måndag, gotte!
När jag kom hem så hade mina nya byxor kommit, så nöjd. Passade perfekt. Var så orolig att dem skulle vara för små, varför är man aldrig orolig att dem ska vara för stora?! haha eller inte jag iallafall?
Men snygga var dem, precis sådana jag ville ha. Åhhh gud så sköna, behöver du nya svarta byxor, lite vaxade. På H&M finner du ett par för 299 kr.

I Lördags var det party för Andrea ju!! Super god mat och underbar förfest med en fin utgång på tempel. Mycket folk ute för att vara helgen innan löning, vilket gillas! jappjapp!!!

Nu tittar jag på gårdagens avsnitt av bb, men ska kila ner till mamma och kolla halv åtta hos mig, sen återgår jag till bb!!

Imorgon är jag ledig, woho! Ska plugga en liten snabbis, tvätta, gymma med Ganne och sen åka till min finaste BF!!! som jag förövrigt ska ha en super mysig Fredag med!!!!!!!! Fint ska de bli, har det mesta planerat. hehe



tjej_90_i_dimman_2009

XoXo
PoK


lördag (friday) i'm inloveee

Är fan på bra humör idag!
Igår köpte jag äntligen mitt fina pannband, som jag suktar efter så länge. Det är finast, och nu slipper jag frysa om öronen och det är perfekt när jag har en dålig hårdag, som igår. hoho
Köpte även en par väldigt fina fjäderörhänge som åker på 2 night då det är party party för Andrea den fina som (snart) fyller 20 år. Först blir det restaurang, sen drar vi inom linnea och förar lite och peppar lite och sist men inte minst tempel!  VIP. fint ska de va!

Har idag varit på Zumba med mammi, Ganne var också där of course, och hennes mammi! Det var sjuukt najs idag igen, as usual... Förutom förra Lördagen, för då var det knappt något temmpo, blev knappt svetti! Men det blev jag idag:)

Nu ska jag förtsätta med allt som jag måste göra innan det bär av till Andrea!

bild från andreas 19 års firande förra året!


XoXo
PoK


slutspurt

Så ja, nu ska jag förhoppningsvis skriva klart min luddiga essä, som faktiskt ska vara klart på fre, skriver jag klart den idag så är jag superledig på fre och sen har jag långledigt då jag inte är intresserad av en föreläsning om utlandsstudier på måndagen. Så har inte skola förrens på tis! Underbart, ska bara precis va och inte pendla!

På Fredag ska jag mysa med Andrea i stan och på Lördag är det restaurang och party för henne!! Kommer bli awesom. På Söndag är det nog mestadels BAKIS som gäller och kanske mys med bf! will see...

& nu vill jag har sommar


XoXo
PoK

Tillbaka på ruta ett

Det var den lägenheten det... nu får Bella hjälpa mig, för hon är den som är hemma i Kristianstad:) Så blir det nog en lägenhet som inte är ett jävla fuskbygge, utan en lägenhet som faktiskt har ett tak som inte hamnar på marken när det är storm. Nu ska jag fortsätta titta på tv och försöka må lite bättre, känner mig hängig... Men i morgon ska jag till Bella på lunch... Mmmm gott:) Xoxo Pok

pluggedish

Sitter just nu vid två datorer, en som har ett fungerande internet och en som inte har. Förstår inte varför min inte vill koppla samman sig med joakims internet, har ju lösenordet och allt. Men min dator säger att det är fel. Vad gör jag för fel? Har iallafall redan gjort klar halva eximinationsuppgift 4. gotte! Då har jag bara två kvar, och håller på med de andra två parallellt. Detta ska gå bra, superbra!

Min förgående vecka och helg var superbra! Hade supertrevligt i åhus med mina klasskompisar!! På Fredagen lunchade jag med Gana och Amelie och begav mig sen till min tannalösa pojkvän! Sen har jag varit på min underbara fasters 60 års fest. Supertrevligt att träffa kusiner man inte alltid träffar, pga avstånd osv.

I söndags fixade pappa min dator, som tydligen inte hade virus, var bara lureri, kul att luras på det sättet? Förstår inte varför man gör det?! Men fick microsoft word installerat, efter att det bara klabbat. Så nu skriver jag min eximinationsuppgift på det. Super! (använder det ordet lite to much känner jag)

Nu ska jag återgå till mitt pluggande, då jag snart är klar med denna uppgiften, så nöjd!!

see yha

XoXo
PoK



Den 1 februari

Har fått virus på min dator, gotte!!! Panik, ringde min bf, för han hade exakt samma för bara några dagar sen...men kunde ändå inte fixa det! Är inte så teknisk som jag ser ut. Får firra det en annan dag.
Ikväll ska jag back to min bf, fast jag är alldeles själv, vilket jag dock tycker är superskönt! Bara vara heeelt själv, ingen bf som ska bestämma tv-program eller som vill spela cod. UNDERBART! Ska bara gotta mig... MmM

Imorgon ska jag till Åhus med min kära klass, är sjukt nöjd att Bella kör från Kristianstad, jag har ju ingen koll på skånes östra sida! Om det nu är där det ligger :O?

LÖRDAGEN:
på underbara dahlbergs


@ Ganas place, förfesten


Det var en sjuhelvetes utgång!! Började smått hos Gana förfest, sen körde rickard oss in till stan, stämplade in på bakom, stämplade in på cardinal, vidare till utposten, tog en cissi och sen till dahlbergs för en drink. Och sist men inte minst Cardan, dans hela natten och var hemma halv sex på morgonen! Är det all in så är det all in!!

XoXo
PoK


RSS 2.0