no phone

hejsan hoppsan!

Chilledillar i min soffa och förbereder mig för att gå och träna. Vill dock inte gå dit när det är som mest med folk. Så tänkte vänta tills runt sju. Så man inte måste stå i kö på alla maskiner. Störigt!
Idag har jag varit produktiv, har mina sådana dagar ibland... Varit i skolan, kursintroduktion... helt meningslöst om jag själv får säga det. Sedan storhandlat helt själv... för 444 kr! Ska bli spännande och se hur länge det räcker. Har redan gjort fem matlådor. Potatis och purjolök soppa blev det, riktigt nöjd!

Hade en trevlig lördag, då jocke och jag anordnade klassfest/tentafest här i korridoren! Dock slutade hela kvällen med att min mobil försvann. puts väck. så nu är jag mobillös at the moment och får väl punga ut en si så där 600 kr för en ny. Men får ju en helt ny... hehe kanske ska satsa på en vit?? hmm!

Nu ska jag byta om och sen iväg och träna!

XoXo
PoK

mm wacha say??

Onsdag och jag har grävt ner mig i en veckas plugg. Underbart! Men avslutade denna pluggdag med ett gott indoorwalking intensiv pass. Så jävla gött med det på Onsdagar!

I morse hade vi läkemedelstentan, jag tror jag klarade den, 100% rätt som gäller och jag och fyra andra jag pratade med hade svarat samma... Så det bådar gott. Vet inte om resultatet ligger uppe, skrev nämligen ner mina resultat och tänkte kolla om jag klarat den så man slipper gå runt och oroa sig! Sedan gick Johanna, Jocke och jag till oss och pluggade satan och bakade. Jocke har någon dille på att baka hela tiden, så Johanna och jag tänker som så att vi ska bli lika fit som honom... Det är alltså kakor som krävs för det. GÖTT! Nä men plugget gick bra och jag känner att jag har bra överblick. Ska plugga lite till efter duschen och sen i morgon bitti/förmiddag blir sista rycket för sen får det vara nock!!

Imorgon kväll ska jag på bodypump med Bella, det ska bli spännande har aldrig varit på det. Men det ska tydligen vara som skivstång... Bella ville inte berätta så mkt och sa att jag skulle googla. Får väl göra det då!

Det var det roligaste jag hade att skriva idag, på Fredag har jag iallafall nästa tenta och sen ska jag väl träna, i guess... och åka till älskling och ha fredagsmys med den bästa!!! Laga god mat och titta på tv och bara mysa.

NU måste jag hoppa in i duschen, är lite svetti och passar bra med tvättid i morgon! JAPPJAPP

Längtar till våren, och man inte behöver frysa ute, behöver inte vara svettvarmt utan det räcker med Prag-11 varmt!


Söndagahäng

Mått som man förtjänar dagen till ära! Är så himla trött nu också! Men hade roligt igår så det kompenserar ändå:)

Tittar på dirty dancing nu och måste säga att Joakim och jag dansade i klass med det igår på t-baren;) haha kanske inte riktigt!

Pictures

Xoxo
Pok

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/299755/images/2012/pic_190262260.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/299755/images/2012/pic_190262260.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/299755/images/2012/pic_190262350.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/299755/images/2012/pic_190262370.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/299755/images/2012/pic_190262513.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/299755/images/2012/pic_190262561.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/299755/images/2012/pic_190262589.jpg" class="image">


Fina föräldrar!!!

Pappa, Ewa och Simon har precis åkt! De kom för att hälsa på och gjorde det med bravur! Pappa satte upp en list under tv:n så alla sladdar gömdes! De fyllde på med mat i kyl och frys och även hör och häpna fyllde på med lite sprit! Fick tulpaner och en vas till också! Så lite vårkänsla blev det också;)

Sen gick vi ner på stan och käkade! Sen ville Ewa att vi skulle köra ut till näsby, hon bodde där när hon var i 19-20 års åldern! Första egna lägenheten och var alldeles nostalgisk så vi anda följde med snällt;) och så klart hade pappa en annan bil med sig?! Mercedes b klass eller ngt.... Haha så fick provåka den med! Prylar och min pappa, som handen i handsken;)

Nu ska jag nog ta en pn tills Johanna kommer!

Xoxo
Pok


Heyhey!

Detta var vad Joakim fick i födelsedagspresent/alla hjärtansdag present! I paketet ligger det makaronpenisar;) hehe men fick till svar att han inte kunde äta dem... Det sitter tydligen mentalt. Men vi får väl se om vi kan tillaga dem eller inte ;)

Nu ska jag fortsätta räkna och sen ikväll ska jag träna o titta på film! Helt själv! Det är det eller fest, o det blir det för mig i morgon istället :)

Då blir det plugg på förmiddagen. Sen kommer pappa, Ewa och Simon och hälsar på! Sen på kvällen kommer bla Joakim Johanna och en massa andra och så blir det lite party :)

Xoxo
Pok


Börjar se ljuset i tunneln?

Denna skickade Johanna till mig förut, tydligen vad jag har att se fram emot på lördag;)

Xoxo
Pok


pluggaDE

Höll på att plugga på övningstentan och sen helt plötsligt råkade jag trycka ner den och nu kan jag inte komma in på first class! Står bara sidan kan inte visas. Hur ska jag nu kunna öva på tentan?????????

FAKTiskt dagens I-lands problem!!

Jaja, det är ju inte som att jag inte har annat att plugga på, läkemedelsberäkning väntar ju också. Längtar tills nästa vecka, två fina tentor!

XoXo
PoK

Sömnproblem

Kan inte somna och Joakim ligger bredvid och sussar så sött! I morgon fyller min fina år! 27 år gammal, betoning på gammal. Han sa själv att han började bli gammal;) han har fått sin present med! Glad blev han! Jag ska visa vad det var på tis:)

Nu ska jag försöka sova... Men avslutar med två bilder i mitt och mina partyfriends nyktraste tillstånd! Not! Haha

Xoxo
Pok


HEJ!

Jag är fruktansvärt segis idag... Men ska alldeles strax klä på mig för att köra ett gympass. Sen ska jag plugga ända tills Bella och jag ska på Bian, vad som skall tittas på är ännu inte bestämt. Men skall kolla upp det så att säga :)

Så ha en fin Lördag!

XoXo
Pok

When i party i do it all the way...


Tiden stämmer ju inte riktigt med det förra inlägget!


Åhh käre gud, människor i min egen ålder osv! Vad jag fått uppleva nu 2 night! Små små pojkar i flickor som precis lagligt får dricka och gå ut o partyparty... Det var ngt av det värsta i nattklubbssyfte! Shit vad testosteron killarna tror att de äger stället och tjejerna går nonchalant förbi och knuffar iväg en utan ett förlåt eller ngt! Nej detta var inget för mig!

Nu ska jag sova och jag saknar min Joakim så himla mycket!!!! Har inte fått
Träffa honom på hela veckan o de suger!! Söndag, då e du min!!!

Xoxo
Pik


Friday i'm inloove

Åhh vad jag inte mår bra! Men jag hade så fruktansvärt roligt igår! Det blev en spontanare och alla vet ju om att dessa spontanare är de bästa! Så det blev förfest i korridoren och sen drog vi iväg mot teaterbaren:) fin natt med mycket dans och lite för mycket alkoholhaltiga drycker.

Ikväll är det korridorskalas och jag ska
Minsann sitta där med en Ikke alkoholhaltig dryck! Så var det med det!

Nu ska jag försöka ta tag i mitt liv, börja med att äta något och sedan försöka städa undan lite och kanske ge mig ut på stan på födelsedagspresents jakt! Wish me luck!

Oklara bilder från gårdagen!

Xoxo
Pok

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/299755/images/2012/pic_188686163.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/299755/images/2012/pic_188686163.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/299755/images/2012/pic_188686179.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/299755/images/2012/pic_188686179.jpg" class="image">


produktiv dag?

Hmm, dagen blev inte riktigt som tänkt. Johanna skulle komma in och plugga läkemedelsberäkning men ikke sa nikke tjejen försov sig och sen var det inte lönt att åka in då hon ändå ska komma in i morgon! Sånt som händer. Sen hade jag inte ngn motivation att plugga själv, eller jag försökte men när jag körde fast körde jag fast och ville att min Johanna skulle sitta bredvid och förklara hur jag ska göra. buhu! Vi kör ett nytt försök i morgon och på Tors då vi ska ha plugg dag.

I morgon har vi nämligen seminarium 13-16 woho. Sen blir det lite plugg och handling och sedan blir det bellas indoor walking pass intensiv! Underbart!
Har simmat med Bella ikväll, har iallafall bestämt mig för att aldrig i hela mitt liv ha den bikinin på mig igen, vet inte hur många gånger jag flashade mina obefintliga tuttar idag. Såå störigt!! Så vi bubblade mest.

På Lördag blir det bio med Bella... Nu ska jag bara kolla vilka filmer som går så får vi se vilken det blir! Nu ska jag slötitta på tv och sen sova så att jag förhoppningsvis vaknar av mig själv i morgon också! Vaknade strax innan åtta i morse och gick upp helt klarvaken. UNDERBART!

och någonstans mellan allt detta måste jag ju fixa joakims present. Åhhh fint ska de bli! Hoppas vi:)

XoXo PoK

Kreativiteten när den flödar som mest?

Jag är ju inte direkt känd för att vara kreativ! Men tro mig jag gör mitt bästa! Nästa grej upp är Joakims födelsedags present! Gud vad jag känner mig ute i sista minut, han fyller år om en vecka!

Men till mitt försvar så vill han inte ha ngt alls! Jag har försökt med allt och trodde att det gick hem med att han fick välja mellan dinner and a movie on me eller att vi skulle ge oss ut på stan och han skulle peka ut ngt han ville ha som jag kunde köpa! Men nej!! Nu fortsätter han att envisas om att han inte vill ha ngt! Men så fick jag en idé av honom igår som ska sättas i bruk! Ska bara få fram min kreativa sida så det blir snyggt gjort också! Sen får vi väl försöka slå födelsedagen o alla hjärtans dag i ett då jag också har lite små planerat! Nu e jag hungrig som en idiot men orkar inte fixa ngt så ska nog sova istället! Tredje kvällen i rad som jag blir hungrig vid tio tiden... Whats up whit that??

Xoxo
Pok
Natti


Work in progress!

Jag har, tro mig kämpat för att ladda upp bilder på mitt rum som är under progress, men det vill inte alltid som jag. Så nu ger vi det ett försök till!

Snart ska jag ta tåget hem och sen blir det plugg hela dagen och kanske ett lugnt gympass ikväll! Hoppas!

Xoxo
Pok


Helgens favorit!

#1 min fleece kofta, kan vara det smartaste köpet i vinter! -19 grader när vi körde hem från Joakims föräldrar igårkväll! Sjukt!


#2 min fina pojkvän! Uppskattar honom verkligen till tusen när man saknar honom i veckan!! Finaste Joakim helt enkelt!

#3 den mysiga fredagskvällen med Bella och Johanna! Vilka underbara nyfunna vänner jag har! Så glad för dem:)

#4 all god mat Joakim och jag förtärt hos hand föräldrar! Ikväll blir round 2... Mmm gott

#5 min förkylning är på väg bort och febern är borta sen igår! Woho back 2 träningen ;)

#6 hur galen jag blivit i hundar de senaste dagarna! Först hundvakt åt cocco och lekte med henne hela kvällen! Sen idag med Sigge, några strl större! Mysigt!!

#7 hur snäll jag var när jag hjälpte Joakim att städa hans firma bil i -9 grader då jag nästan förfrös tårna o fingrarna! Men är man en bra flickvän så e man;)

#8 att det känns okej att avsluta en bra vecka med plugg med bra musik!

Xoxo
Pok


Mys

Blev en promenad med cocco i 10 minus och sol:) ikväll blir det mys med Bella i Johanna! Perfekt med lugn fredag i mitt tillstånd!

Xoxo
Pok


Dejligt

Ett försök att sova till tio har gjorts... Men med tanke på allt snor som fyller min hjärna är det omöjligt! Vad jag har saknat dig influensa. Min fina fina vän! Tackar den då jag missade en spakvällen med korridorstjejerna igår! Men idag ska den inte stoppa mig! Tvätt, hundvakt o mys med två snygga tjejer ikväll... Någonstans där emellan borde jag plugga. Frågan är om jag orkar...? Hm visar sig!

Xoxo
Pok


Äventyr i det fina vädret :)

Hej! Solen tittar fram idag på nästan heltid känns det som. Igår var den bara framme en snabbis! Tradigt! Bella och jag ska snart luncha och sen ut på shoppingrunda till mitt studentrum! Lite fix i trix:)

Igår hade jag skola och hoppade sista föreläsningen... Kändes inte relevant då jag haft läraren förut! Istället hjälpte Johanna mig att storhandla och sen lunchade vi hos mig och tittade på gossipgirl! Strax innan tre åkte hon hem och jag körde ett gynnads och tog sen mitt svettiga ass och satte mig på tåget till Joakim! Sen var det mysdelux när han inte tränade! Mmm


Nu ska jag möta upp Bella!

Xoxo
Pok


RSS 2.0