kluven tjej

Jaa varför ska man direkt efter studenten veta vad man vill göra med sitt liv. Varför är det en sån jävla press hela tiden på vad vill du göra nu då?! Va fan hur många 20 åringar vet vad dem vill syssla med resten av livet?! Nä det är fan inte många jag känner som vet vad dem vill syssla med. Jag är så jävla osäker på vad jag vill just nu. Ena dagen vill jag packa resväskan och bara dra till Amsterdam, stanna där så länge jag vill och sedan komma tillbaka. Men nästa dag vill jag inte alls åka iväg, utan vara kvar i tryggheten med familj, vänner och pv. Jo visst tar det emot att åka iväg, speciellt under en väldigt lång tid. Men åhhh vad jag velar fram och tillbaka just nu.

äh, ska ta en pw och snacka en massa skit! Något jag är bra på, borde typ jobba på se&hör..

ps. längtar tills jobb i morgon d.s

keep your hands of

kluven, ont i magen, har jobbat (!), extremt trött, ångerfull



tackar för min helg som innehöll både det ena och det andra. Ska nog chilla lite nu, med allt!

tjarrå

xoxo
pok





there aint no pardey like an alkoholic pardey

ikväll slår vi klackarna i taket och vi firar andrea 19 år och att hon äntligen är hemma. Dukningen är firrad och drickan är snart på kylning. Kommer bli en awesome kväll, så vi ses i dimman gott folk!!!


xoxo
pok

"har du ett plåster, jag skrapade knäet när jag föll för dig"

Jag fick i uppdrag att skriva ett gulligt sms till min pv, men något svar har jag inte fått. Betyder det att jag misslyckades då?! ATTANS!!

Har ju firrat sommarjobb, grattis till mig. Tack så hemskt mycket. Nu regnar det ute! suck on my lollypop!

Ska ta bussen till Andrea snart för en riktig girlsnight och fan vad vi ska goosa!! Längesen jag var hos henne nu.. crazy shit sts!!
Nä nu måste jag packa, får inte glömma något det är party 2morrow!!! Kommer bli awesome. See yha in dha fog!!



xoxo
pok

produktiv tjej!

Jävlar i det vad jag har hållt på och ringt och haft mig!! Men det har fan gett resultat. Klockan är bara ett och nu är jag rastlös och vet inte riktigt vad jag ska göra. Men antagligen så ska jag äta lite och sen blir det en pw. Lovade dock mamma att dammsuga men vi får se hur det blir med det. hehe 2 night blir det en fika med mina fina tjejer! och speciellt att påpeka Andrea som jag precis även pratat i telefon med! jappjapp Andrea är äntligen hemma! Så underbart!!! Lördag kommer bli så jävla bra, helt perfekt!


finaste och bästa andrea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

xoxo
pok

crazzy saturday

Känns som att det är omöjligt att få tag på ngn. Känns som det är omöjligt att bara vara hemma en dag och göra inget. Känns som att jag snart kommer somna bara för att få tiden att gå. Känns som att det är extremt tråkigt väder ute. Känns inte som min dag!


xoxo
pok

Friday i'm i love?

Fredag which menas no party. what?
Nää sparar mig extra mycket tills nästa helg, lördag! ojojoj, ska krypa hem! JappJapp, *längtar*

Gick upp vid nio i morse, tog tåger 20 i tio och var hemma vid elva.
Sov så himla gott i natt, kanske med tanke på att jag gått upp klockan sex dagen innan?! hmm maybe...
Har inte gjort alls mycket idag, kört och gjort lite måsten lite samta, presentl osv. Har precis badat och läst min fina vr,mm älskar! Ska snart klä på mig och ta en pw, sen ska jag drassa iväg mot daddy! God mat och tv mys. Ska även inspektera den nya badtunnan, var jag nog kommer spendera rätt mycket tid sen i framtiden när det är klart och fixat.

Ser ju givetvis fram imot onsdag och en dejt med andrea och kanske hela jg! ojojoj fi fan fint!!!!
Nu ska jag drassa ifrån datorn, see yha!!

xoxo
pok

life's good

Veckorna går så snabbt, fast jag inte gör så mkt om dagarna!
Men det är ju bara bra sts.
Allt är så himla bra för tillfället, dock saknas det en sak. Men nu är anmälan till högskola/universitet inskickat! Blev inte riktigt som jag tänkt mig, blev nästan bättre. Så nu hoppas vi på det bästa! Sen hr jag något annat kanske på gång, men det ska vi inte tala för mkt om för då kanske allt bara skiter sig. Så vi håller tyst om det för tillfället! På Tisdag kommer Andrea hem och det är så jävla underbart! Solen skiner och allt blir så bra på våren/sommaren. Det är helt sjukt så bra humör man blir på!

Jag var i stan förut med Gana och Tesse, mysigt. Men var lite off idag märkte jag. Går nog och tänker på en massa, lite tung i huvudet och lite seg. Ibland har man sådana dagar. Men det blir nog bättre i morgon. Ikväll blir det mest mys och tv. Nu ska jag drassa från datorn och göra något annat! C yha

xoxo
pok


its like nothing

Jag har suttit nästan hela dagen med Johanna på hennes altan och solat, druckit te och gossipat. Vi åt också en väldigt god lunch, gazpacho med vitlöskbröd. jummi! Vi satt ute i tre fyra timmar och jag fick faktiskt lite färg i ansiktet. Känns bra! Kom hem vid fem tiden och bytade om sen drog jag ut för en jogging/pw runda. Blev till väsbyrondellen och tillbaka! Kändes bra, men ack vad ont i halsen jag fick. Är fortfarande lite förkyld, jag är rätt bra på att lyckas behålla den sts! Men hoppas den försvinner snart.

Kvällen har blivit en massa tv-tittande med Mamma. Målat naglarna lite, på tårna också. hehe smörjt in mig och gjort jättefina (not) flätor jag tänkte sova med. I morgon ska nog Johanna och jag spela tennis, hade varit kul! Sen får vi se ifall min lilla plan fullföljs. Nu ska jag sova så jag kommer upp i morgon har lovat mamma att dammsuga hela huset också! Eller jag erbjöd mig faktiskt, så snäll jag är!




xoxo
pok


obsessed

Påsken har lidit mot sitt slut. två påskägg senare, som inte är uppätna känns det ändå som att jag gått upp 100 kg... minst! Usch!
Ikväll är de despe, åh lycka!
Marina och compani har åkt hem, vi hade en mycket lyckad utgång i lördags, som följd av påskbuffen på båten med hela tjocka släkten, nästan iallafall.
Efter maten var Marina, Mikaela, Josefin, Joachim och jag kvar, efter det drog vi till ngt annat ställe där vi drack och pratade en massa, sen drog Mikaela vidare, Josefin och Joachim tillbaka till Höganäs och Marina och jag gick till tivoli. En jätterolig kväll som mestadels spenderades i slagerbaren! Visste att Marina skulle älska den delen! Vi fick nya kompisar och träffade på gamla kompisar. Precis som det ska vara. Sen blev det mc, galet hungrig och efter det halv tre bussen hem.
Sen har det varit en massa mys och massa ätandes, vilket gör att det känns som jag ska sprängas när som. Blir en pw eller en joggingrunda i morgon. Eller en kombination! ja så får det bli.
Nu babysitter och kanske pv kommer sen ifall han får tummen ur röven dvs.

xoxo
pok


RSS 2.0