Du ljuvlig sommar

Tre veckor går snabbt, riktigt snabbt. Ligger på trädäcket och försöker få lite sol på mig. Semestern har gått snabbt, alldeles för snabbt som vanligt! 
V 27 var alldeles underbar/perfekt! Solen sken och tempen visade på ca 30 grader. Dagarna spenderades på golfbanan, på stranden, grillkvällar, uteserveringar, rökfrossa, ute med båten med massa underbara människor. Hängde i Höganäs, Rydebäck och Båstad. 

V 28 spenderade vi de flesta dagarna i Båstad, blev lunch i båstad hamn, en lite shoppingrundor och roadtrip, Ängelholm, Killeröd, Mellbystrand, kalas etc. Jag har läst, gjort flädersaft, rabarberpaj, plockat jordgubbar. Solat mellan molnen och regnskurar. 
Vi har gjort färdigt trädäcket, oljat in det, satt en trappa och Joakim har byggt en vindskydd. 

V 29 vi har haft besök av Johan mån-ons. Varit i Höganäs, solat på mamma och ingemars baksida. Grillat med Simon. Vi åkte till ven med natte och Freddie och hade jättefint väder. Det har varit massor med förberedelser inför vår 55 års fest som vi hade i lördags! Och vilken fest det blev, jäklar vilka underbara människor vi har omkring oss, det blev så himla bra! Efter allt slit med all mat, städning, tältresning(storm) , dukning, handling, trädgårdsfix etc etc så är vi så nöjda. Alla var glada, inga skandaler, inga bråk, inga tårar bara glädje :) Tur hade vi med vädret, strålande solsken hela kvällen och inte en droppe regn under kvällen/natten! 

I måndags började jag jobba, har nu jobbat tre pass. Det har gått bra och ändå känts helt ok. Det var tuffast idag, sovit dåligt och för få timmar. Jobbar tors med sen är jag ledig på Fre! Så hoppas på sol då :) 













Xoxo
Pok

RSS 2.0