Torsdag

Trött tjej, har nattpass, 3/4. Men lugnt (pepparpeppar).
Vi kom hem i lördags eftermiddag från Italien, sauze. Vi har haft det så himla bra. Superfint väder med strålande solsken varje dag. Jättebra skidåkning, god mat, dryck. Toppen boende då vi bestämde oss för att bo på hotell i år, det ingick frukost och en massa rätter på kvällen. Vi hade bubbel och bastu att avnjuta kvällstid efter skidåkningen. 
En av dagarna åkte vi till Frankrike, superbra skidåkning och jättefint väder där med. Byn var mysig, kullersten och pubar i nästan varje vrå. 










På lördagkväll var vi bortbjudna till natte och Freddie, fick äntligen se deras lägenhet och få träffa Frans, jättemysigt och gose-katt! Vi fick paela, så himla gott!! Vid tolv tiden gick jag hem, helt förstörd, så förkyld, riktigt mans förkylning. Söndagen låg jag pall hela dagen, måndagen likaså. Men på kvällen var det dags att masa sig till jobb för nattpass 1/4. 


Nu längtar jag väl mest till nästa resa som blivit bokad i dagarna, Lissabon över kristihimmelfärds med familjen och Joakim. Ska bli supermysigt. Få lite värme och sol på kroppen. Härligt!

Xoxo
Pok

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0